Evo ti bolja slikazizu1991 je napisao/la:Ovo ŠunjićDylan Dog je napisao/la: Rekao bih da ga riječi "masivno čudovište" najbolje opisuju
![]()
a jeste se promijeniosjećam se kakav je bio dok je igrao po ovim našim livadama ( PLBiH )

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Evo ti bolja slikazizu1991 je napisao/la:Ovo ŠunjićDylan Dog je napisao/la: Rekao bih da ga riječi "masivno čudovište" najbolje opisuju
![]()
a jeste se promijeniosjećam se kakav je bio dok je igrao po ovim našim livadama ( PLBiH )
sokratis papastathopoulos igra u werdera, a u schalke-u igra kyriakos papadopouloszizu1991 je napisao/la: Jao ćaće, isti onaj Grk Sokratis što igra s njim
E, e to je taj, sada je bolji prizor, valjda tamo svjetlost kvarila dojamDylan Dog je napisao/la:
Ne znam koliko ovoj slici ima,ali je sada barem 2 puta jaci i to ce reci svako ko ga je gledao uzivo...Dylan Dog je napisao/la:Rekao bih da ga riječi "masivno čudovište" najbolje opisujuNEZALAGANJE je napisao/la:E ako Sunjic nije jake konstitucije,ja onda ne znam ko je...Dylan Dog je napisao/la:Baš bi volio da vidim ovog u našoj odbrani,Vranješ,Spahić,Šunjić,svi mi se čine mršavi, jedan ovakav nama treba![]()
]
Pa ako što sam napisao, on ne mora ništa napraviti, dovoljno je day odvuče dvojicu koja ga udvajaju i već smo na dobitku.ahmic je napisao/la:Dzeko sam ne moze nista napravit,vise put smo se uvjerili u to...Samo trkaci u veznom redu...
Apsolutno potpisujem. Ovo bi trebala biti naša formacija. Bez Misimovića nemamo sta traziti u Ateni.raul-zakon je napisao/la:Po meni, jedina formacija s kojom imamo šansu u Atini i koja nije preofanzivna:
GK: Begović
DR: Mujdža
DL: Salihović
DC: Spahić
DC: Vranješ
DM: Zahirović
MC: Pjanić
AMR: Stevanović
AML: Lulić
AMC: Misimović
FC: Džeko
Znači, jedina izmjena u odnosu na Latviju bila Stevanović in- Ibišević out.
Ovako bi Džeko dobio dosta upotrebljivih lopti i sa krila od Stevanovića i Lulića/Salihovića, a i od Misketa i Pjanića kroz sredinu.
Ako bi se desilo da Džeko bude odsječen od strane grčkih štopera, što je realna opcija, onda bi krila, kao i Miske, koji se voli ubaciti u napad(4 gola dosad), imali više prostora.
Dakle, ova formacija je, nadam se, win-win situacija !
@ raule, ja to ne bih tako uradio, ne znam kako bi, al ne bi k'o tiraul-zakon je napisao/la:@Pauleta i @Batko
Drago mi je da ima istomišljenika na forumu.
U jednom momentu mi je pala na pamet ideja da ne napadamo uopšte, pa oni nama prebace loptu da organizujemo napad, a onda mi vratimo njihovom golmanu i sve takogringobih je napisao/la:Ma igrati sto zatvorenije i prepustiti Grcima vise loptu...
Ali onda su Lulic i Stevanovic obavezni da mogu istrcavati kontre...Po meni je to jedino rijesenje prptiv poprilicno krutih igraca Grcke...
Ako ih pokusamo nadigrati i dozvolimo im da igraju ono u cemu su najaci crno nam se pise...
Neko je vec rekao nema smisla da im dozvolimo da igraju ono sto najbolje znaju a to je odbrana i kontre...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.