P.S Koji je ovo Delibasic u Valjekanu ? Usao u 70 min i dao 2 gola hahaha
sta je ba ovo kraj tekme vamo a Valjekano jos zabija haha 4:3 ahhaha
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
andrija crnogoracEmir ZENICA je napisao/la:paragvajska liga sve oba daju,a ja kad ih odigram nigdje gola![]()
P.S Koji je ovo Delibasic u Valjekanu ? Usao u 70 min i dao 2 gola hahaha
sta je ba ovo kraj tekme vamo a Valjekano jos zabija haha 4:3 ahhaha
ma igra po ovoj spanskoj ligi otkad znam za njega, igrao u partizanu cini mi se, al cim je to crnogorac, to je lijeno, ne moze to uspjetiEmir ZENICA je napisao/la:Dobar neki izgleda,ebo majku 4:0 tek 4:3 i to lafo kraj 4:2 a ovi zabijaju hahaha evo sad stavili 90+
haha ja iskreno nikad cuo za njega,al eto zabi 2 gola u 3 minuteThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ma igra po ovoj spanskoj ligi otkad znam za njega, igrao u partizanu cini mi se, al cim je to crnogorac, to je lijeno, ne moze to uspjeti
Emir ZENICA je napisao/la:haha ja iskreno nikad cuo za njega,al eto zabi 2 gola u 3 minuteThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ma igra po ovoj spanskoj ligi otkad znam za njega, igrao u partizanu cini mi se, al cim je to crnogorac, to je lijeno, ne moze to uspjeti![]()
Mozda i uspije ajde hahaha
i ja ih isto cekam go.vna, imas li kakav link?Emir ZENICA je napisao/la:Hajde Internacional igraj
pa ne da primite nego da postignete gol ebem vam svu familiju
Nadam se da si izbegao.Isto tako nadam se da je neko odigrao x2.Ja debil nisam.Devil je napisao/la:Ja bih preporucio da to izbegnes.Vrlo los su fudbal igrali u ligi do sada.Rezultatski sjajan.3 pobeda i nereseno uz gol razliku 3:0,ali igar nije.Zagorcic je otisao sa mesta trenera,na njegovo mesto dosao Vignjevic,videcemo kako ce to da uklope sada.Dok sa druge strane imaju Jagodinu koja moze da odigra vrlo dopadljiv fudbal.Popovic je u strasnoj formi i moze svakome da pospremi loptu u mrezu.Kvota od 1.55 nije nesta zbog cega bi trebalo da se rizikuje.nanek je napisao/la:Ocel vojvodina dobit devile?
**** ga dan onaj nemam marke vise aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 2:2 pa 15 minuta ste imali da postignete 3 gol stoko jedna .................**** ona mrtvaaaaaaaaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: i ja ih isto cekam go.vna, imas li kakav link?
i usput kako se zove ona stranica za pracenje utakmica, nesto mype2 tako nekako islo, ne znam tacan naziv
ja danas romu nisam ni vidio u ponudi, a igrao bih je, sreca
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.