FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

master44
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la master44 » 16 sep 2012, 22:45

Ocigledno nisi dobro procitao moj komentar. Odnosio se na losu igru citave odbrane od Maribora pa nadalje (ne samo jucerasnja utakmica) i uzroke koji tome doprinose a jedan od njih je nedostatak pravog defanzivnog veznog (odlazak Nyeme koji se nenormalno osjeti). Uostalom prvi je zaplatio Vasilic gubitkom mjesta u startnih 11, onda dodje na red Bogicevic tako da se ocigledno pokusava se pronaci dobitna kombinacija.

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 16 sep 2012, 22:49

Ja mislim da je najbolja kombinacija Bogicevic-Vasilic, jer meni se cini da ne funkcionise kombinacija kerla-vasilic i bogi-kerla.... Uvijek kad smo odigrala sa bogijem i Vecom na stoper poziciju smo uvijek primili malo golova, i bili smo tada sigurni u odbranu.

EDIT: znaci:

------------------------antolovic--------------
-------b.colic--------vasilic----bogicevic-----kvesic--------
-------------------Jamak---------Svraka-------------------
-------Bekric----------------------------Smajic (kad se oporavi)-------
----------------------------Zeba---------------------------------
--------------------------Adilovic---------------------------
Zadnja izmjena: MrAmani96, dana/u 16 sep 2012, 23:02, ukupno mijenjano 2 puta.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 16 sep 2012, 22:55

Poslije svega je očigledno da štoperski par nije toliki problem koliko je problem zadnji vezni, tj. Zola. Nama je svima drag i dižemo ga UVIJEK, i kad treba i kad ne treba, ali neke stvari ni mi ne vidimo, ili ne želimo vidjeti. Evidentno je da sad štoperi imaju puno više posla pa samim tim i grešaka jer je vezni red slabiji nego prije. Amar pokušava promijenama štopera dobit na čvrstini, ali nije toliko do njih. Sreća pa se ja ne pitam, al ja bih jednog od štopera stavio umjesto Zole, onog koji može najviše trčat u koji ima tehnike.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 sep 2012, 23:08

@master44 - Veoma dobar post. Apsolutno se u svemu slazem sa tobom. Sto se Maribora tice, jednostavno se nije smjelo mjenjati uigrani stoperski dvojac (Vasilic - Bogi, fino je neko upravo poslije ove tekme objasnio zasto. Kerla ide visoku, Bogi ga ne moze pratiti zbog toga i jeste ispao crna ovca u ovoj svoj prici. Sa Vasilijem je vec druga prica), plus Guso na golu, a vec smo imali gubitak Nyeme. Sve su ovo promjenje sa kojim se cak niti jedan Dinamo ili Partizan ne bi mogli nositi a kamoli mi.

Sto se tice tekme sinoc, mi smo je bili izgubili u jutarnjim satima, jer je neko u toku meca fino napisao, da su nasi isprepadani. Amar je nesto ekperimentisao sa taktikom, mada i da nije ne vidim da bi uspio vatiti samopouzdanje nasim.

Samo da se nadovezem na nastupe nasih u mladoj repki, prvenstveno Zolotica. Meni nije jasno kako su ljudi toliko ograniceni? Pa ne mozete Zolitica kriviti za sve. Po meni apsolutni krivac za ono je Vlado Jagodic, jer je imao odlican rezultat na poluvremenu zahvaljujuci taktici koju je ON sam postavio sto se mora naglasiti, ali kada su se igraci vratili sa odmora i budala je mogao vidjeti da je nase igrace promjena taktike mentalno ubila.

Uredu, Zolitic kada je usao je napravio par kardinalnih gresaka, ali sve te greske su bile samo normalan slijed dogadanja nakon mentalnog pada, pa cak i sada se moze vidijeti fizickog. Uglavnom nije on samo grijesio, vec su svi..

Njemci jesu zvijer koja nikada ne spava, vec samo ceka, ali imati dva puta dobar rezultat i dva puta raditi istu gresku, daje totalnu drugu sliku tko je zapravo krivac. Ja opet nikada ne volim da jednog covjeka krivim za sve sto se dogodilo, ali kada sam vidio komentare da se kola slomise na malom Zoloticu, morao sam iznjeti svoje objektivno videnje.. ;)

@exbabilon - Nama na toj poziciji treba igrac identican Nyemi... Valjao je ovaj igra puno, sto se sada tek moze vidjeti. Mnogi su ga znali prozivati jer je znao proletiti kao avion, ali oppet je zatvarao kada je god mogao..

EDIT: Zna li neko sta bi sa onom zalbom povodom zabrane odigravanja dvije domace utakmice pred publikom?
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 16 sep 2012, 23:13, ukupno mijenjano 2 puta.

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 16 sep 2012, 23:11

Eh ovako ljudi moji,
pravim patch naše lige za pes 2012, pa ako ima iko da mi da podatke o sastavu želje.
dakle treba mi
ime prezime, pozicija, godine

Unaprijed zahvalan ;)
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 16 sep 2012, 23:13

DzoleZeljo je napisao/la:@master44 - Veoma dobar post. Apsolutno se u svemu slazem sa tobom. Sto se Maribora tice, jednostavno se nije smjelo mjenjati uigrani stoperski dvojac (Vasilic - Bogi, fino je neko upravo poslije ove tekme objasnio zasto. Kerla ide visoku, Bogi ga ne moze pratiti zbog toga i jeste ispao crna ovca u ovoj svoj prici. Sa Vasilijem je vec druga prica), plus Guso na golu, a vec smo imali gubitak Nyeme. Sve su ovo promjenje sa kojim se cak niti jedan Dinamo ili Partizan ne bi mogli nositi a kamoli mi.

Sto se tice tekme sinoc, mi smo je bili izgubili u jutarnjim satima, jer je neko u toku meca fino napisao, da su nasi isprepadani. Amar je nesto ekperimentisao sa taktikom, mada i da nije ne vidim da bi uspio vatiti samopouzdanje nasim.

Samo da se nadovezem na nastupe nasih u mladoj repki, prvenstveno Zolotica. Meni nije jasno kako su ljudi toliko ograniceni? Pa ne mozete Zolitica kriviti za sve. Po meni apsolutni krivac za ono je Vlado Jagodic, jer je imao odlican rezultat na poluvremenu zahvaljujuci taktici koju je ON sam postavio sto se mora naglasiti, ali kada su se igraci vratili sa odmora i budala je mogao vidjeti da je nase igrace promjena taktike mentalno ubila.

Uredu, Zolitic kada je usao je napravio par kardinalnih gresaka, ali sve te greske su bile samo normalan slijed dogadanja nakon mentalnog pada, pa cak i sada se moze vidijeti fizickog. Uglavnom nije on samo grijesio, vec su svi..

Njemci jesu zvijer koja nikada ne spava, vec samo ceka, ali imati dva puta dobar rezultat i dva puta raditi istu gresku, daje totalnu drugu sliku tko je zapravo krivac. Ja opet nikada ne volim da jednog covjeka krivim za sve sto se dogodilo, ali kada sam vidio komentare da se kola slomise na malom Zoloticu, morao sam iznjeti svoje objektivno videnje.. ;)

@exbabilon - Nama na toj poziciji treba igrac identican Nyemi... Valjao je ovaj igra puno, sto se sada tek moze vidjeti. Mnogi su ga znali prozivati jer je znao proletiti kao avion, ali oppet je zatvarao kada je god mogao..
i ja ne razumijem zasto je Jagodic stavio Zolotica, tako da smo igrali defanzivno... mogli smo postici jos jedan gol, tako da bi prica bila zavrsena... Napad je uvijek najbolja odbrana

MrAmani96
Kontakt:

Post Postao/la MrAmani96 » 16 sep 2012, 23:16

Zenichanin je napisao/la:Eh ovako ljudi moji,
pravim patch naše lige za pes 2012, pa ako ima iko da mi da podatke o sastavu želje.
dakle treba mi

Unaprijed zahvalan ;)
http://www.transfermarkt.co.uk/en/fk-ze ... _2573.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ali kako napravis taj patch?

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 sep 2012, 23:17

Zenichanin je napisao/la:Eh ovako ljudi moji,
dakle treba mi

Unaprijed zahvalan ;)
Ovdje imas sve timove svijeta, ne smao Zelju. :)
http://www.soccerway.com/teams/bosnia-h ... -sarajevo/" onclick="window.open(this.href);return false;

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 sep 2012, 23:22

Sto se tice zalbe mislim da se klub uopste nije ili nece zaliti na broj tekmi bez gledalaca, odnosno zalit ce se samo na novcanu kaznu jer kazu da im je bolje da nema publike, manje ce biti u gubitku. To ti je ziva istina, pa eto vidi sta uradise vrli navijaci.
Ne znam sta da ti kazem, u jednu ruku dobra opcija, u drugu opet nije, jer se nekako kao navijac koji svake godine kupi godisnju kartu osjecam iznevjereno...

Ali opet kazem, ako ce ove dvije tekme bez publike pomoci da se ocisti smece sa juga koje se nakolito u poslijednje vrijeme, onda ovo podrzavam maksimalno ;)

@MrAmani96 - Kao sto i sam kazes prijatelju, napad je najbolja odbrana...

EDIT: Zna li neko gdje nestade Aco? Hvala

tm84
Kontakt:

Post Postao/la tm84 » 16 sep 2012, 23:38

nadam se samo u svemu ovome amar ima zivaca da ostane na celu strucnog staba... inace sve ostalo u klubu propada... sramota... :?
7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 sep 2012, 23:42

Prvo nasi navijaci koji od hljeba odvajaju za Zelju, jucer ujutro...

Pa Lesinari demolirali dva vagona....

Pa danas oni iz Bijeljine pjevaju "cete generala Draze"

Veceras - HULIGANI PONOVO U AKCIJI
Kod Mostara zapaljen kombi navijača Slavije, jedan povrijeđen - gdje su opet nasi jedni od osumljicenih!
(TM Konjic, Jablanica)

--------------------------------

Postavlja se pitanja tko koga pravi lud ovdje? Je li ovo vise normalno ili se ceka opet neki jadnik koji ce se naci na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme?

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 sep 2012, 23:45

DzoleZeljo je napisao/la:
Kod Mostara zapaljen kombi navijača Slavije, jedan povrijeđen - gdje su opet nasi jedni od osumljicenih!
(TM Konjic, Jablanica)
ma gdje to pise ? Odakle vadite te informacije ?
NO PYRO NO PARTY

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 16 sep 2012, 23:53

evo i vcrs zapaljen kombiji od navijaca slavije i danas pjevanje o drazi pa ono ulijetanje manijaka u taj pub... Ovo samo budala ne bi primjetila d se ovdje zeli srusiti bh nogomet nema niko koristi od zabrane gostujucih navijaca ovdje je nesto drugo u pitanju nije to ni pred izbore ovo se rusi bh fudbal...
i sad ce opet zabraniti gostovanja pred derby bez obzira sto je na kosevu prvi ali nakon mnogo vremena mogao je biti zanimljiv i dobro posjecen kao sto nije bio vec godinama jer su ta dva kluba na prva dva mjesta, a ovako ako bude zabrana to vise nema ni smisla igrati uopste... otkako je dosao komitet nesto je krenulo po zlu ljudi dobro rade svoj posao i neko zeli da to sve srusi... SRAMOTA
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 sep 2012, 23:57

DzoleZeljo je napisao/la:Prvo nasi navijaci koji od hljeba odvajaju za Zelju, jucer ujutro...

Pa Lesinari demolirali dva vagona....

Pa danas oni iz Bijeljine pjevaju "cete generala Draze"

(TM Konjic, Jablanica)

--------------------------------

Postavlja se pitanja tko koga pravi lud ovdje? Je li ovo vise normalno ili se ceka opet neki jadnik koji ce se naci na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme?
Ne iznosi dezinformacije.
Za zivot cijeli!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 17 sep 2012, 00:01

Uskoro nova, bolja i funkcionalnija internet stranica FK Željezničar!

Mi smo Željini, Željo je naš!

Vise smo stranica promjenili nego stolica na stadionu
NO PYRO NO PARTY

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 17 sep 2012, 00:03

ovo su ultrasi , ajmo sad svi da ovo nisu ponovo manijaci odradili ??

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 17 sep 2012, 00:05

po meni nisu krivi navijaci,prvo je kriv komitet,pa onda policija.Pustili su gostovanja kao sa pricom da je sigurnije bolje,ali ustvari je samo jos gore,policija ne radi svoj posao,i ona je jedan od glavnih krivaca za sve ovo,znaci kad se fino ide treba da te prati 50 auta murije i nece onda,valja sistem uhodati samo sto mi ne znamo.Sto bi zabranjivali gostovanja to ako urade necu vise ni na domacu otici,jer su oni krivci-KOMITET I POLICIJA NE NAVIJACI!
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 sep 2012, 00:05

@Buu - imas na klix.....

@ThE_mAnIaCs_1987 - prvo procitaj cijeli clanak, pa onda ponovo procitaj moj post, a posebno dio koji sam boldirao ;) (jedni od osumljiceni na koje autori clanka vjerovatno pretenduju, a ovo mogu vrlo lako biti Ultrasi, RA ili ti vise ne znam tko u ovim navijackim vodama)
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 17 sep 2012, 00:08, ukupno mijenjano 1 put.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 17 sep 2012, 00:06

pogresno si procitao komentar na fb, pa si se zbunio malo, halalit cemo ti.
Za zivot cijeli!

lopta
Kontakt:

Post Postao/la lopta » 17 sep 2012, 00:06

Alipasino je napisao/la:Ko je pobjedio balavurdija ili mi stari navijaci,izgleda balavurdija jer starih navijaca sve manje na tekmama.Eto vam sad balavurdijo zajebana gledajte ove 2 tekme na tv,ili internetu a ima i radio boli vas **** vi ste zajebani.Vi netrebate Zelji idite negdje drugo i prosipajte silu Zelji trebaju navijaci a ne ultrasi of huligani.
alipasino ta balavurdija bi voljela vidjeti vas starije od 30 godina i dalje na jugu kako dajete naa primjer, pravite koreografije , pa kad se bije i to , baklje nekad i mi stojimo uz vas,a ovako smo samo "balavurdija" ! ss

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 22 gosta.