Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Wenger mnogo insistira na kvaliteti terena, i zato mu pocesto zasmeta kad u gostima je trava ili pokosena pogresno, ili previsoka. A mnogo ulazu u teren. Zato je uzitak igrati na Emiratesu.
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Nikad neću zaboravit onaj travnjak na San siru kad su nas dobili 4:0, eee koja je ono lakrdija bila jbt, da je travnjak ispravan bio siguran sam da nas ne bi pobijedili s više od jedan razlike.AllGunsBlazing je napisao/la:Wenger mnogo insistira na kvaliteti terena, i zato mu pocesto zasmeta kad u gostima je trava ili pokosena pogresno, ili previsoka. A mnogo ulazu u teren. Zato je uzitak igrati na Emiratesu.
Ali gospodski im je Arsene objasnio neke stvari u uzvratu.
mislim da bi trebalo uvesti neke zakone da se utakmica ne može igrat ukoliko travnjak ne zadovolji neku određenu kvalitetu a ako to pravilo već postoji onda ga definitivno treba pooštrit.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ma ono isto ovi nasi tereni poslije snijega. Razumijem da dva kluba igraju, ali brate mili nisu to Celik i Zenica pa da nemaju para za dobar teren. ALi eto kakva taktika i stil igre takav i teren valjda. Neko fudbalski, neko ragbi teren ima.
Celik!3,2,2.
Slazem se.Marsal je napisao/la:Nikad neću zaboravit onaj travnjak na San siru kad su nas dobili 4:0, eee koja je ono lakrdija bila jbt, da je travnjak ispravan bio siguran sam da nas ne bi pobijedili s više od jedan razlike.AllGunsBlazing je napisao/la:Wenger mnogo insistira na kvaliteti terena, i zato mu pocesto zasmeta kad u gostima je trava ili pokosena pogresno, ili previsoka. A mnogo ulazu u teren. Zato je uzitak igrati na Emiratesu.
Ali gospodski im je Arsene objasnio neke stvari u uzvratu.
mislim da bi trebalo uvesti neke zakone da se utakmica ne može igrat ukoliko travnjak ne zadovolji neku određenu kvalitetu a ako to pravilo već postoji onda ga definitivno treba pooštrit.
Neki namjerno ne zalijevaju teren protiv tehnicki jacih ekipa, samo kako bi mogli usporiti igru i onesposobiti protivnika da nesto vise napravi.
A neki ga i potope

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:A ja bas htio napisati kako nisam vidio bolje trave od ove na Emiratesu![]()
.
Ja sam cuo da je vutra najbolje u Amsterdamu.....

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Orion87 je napisao/la:M4kaveli je napisao/la:A ja bas htio napisati kako nisam vidio bolje trave od ove na Emiratesu![]()
.
Ja sam cuo da je vutra najbolje u Amsterdamu.....![]()
![]()

- vedofeelgood
- Kontakt:

Sad nam ono sve djeluje smijesno protiv Milana sto je bilo, a Boga mi sjecam se onda da smo se nervirali haos i ne samo zbog terena nego i zbog nase lose igre i sudija i sve. Al teren je bio dramaža loš.
Protiv Monpeljea igramo u utorak, ocekujem pobjedu sa ovim igracima iz drugog tima. City igra sa Realom koji je u katastrofa formi, i City mora izvesti najbolji sastav ako hoce nesto da urade tamo. Imamo sanse sa naftašima to je sigurno a i leze nam bez obzira na ove igrace koje dovode.
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
- vedofeelgood
- Kontakt:
Ma ja ba. Znas da je ovaj naš uhljup glavni kaznjen s 3 mečanedim1993 je napisao/la:ne znate tražit po Bosni
nego jel nas Bould prekoustra vodi ?

Arsene Wenger
Arsene Wenger
poljak ostaje numero uno, tako kaže barem budalaš wenger.
I čitam ovaj injuri list, pa yebem ga kod wnegera svaki put dvije sedmice
, i prije dvije sedmice 2 sedmice, sad opet 2 sedmice 
I čitam ovaj injuri list, pa yebem ga kod wnegera svaki put dvije sedmice

Vođa zna.
- vedofeelgood
- Kontakt:
Trenutno smo u nizu od 8 utakmica bez poraza u Premier ligi
Obecavajuce djeluje

Obecavajuce djeluje

Arsene Wenger
Arsene Wenger
- TheVerminator
- Kontakt:
Kao i većina bosansko-hercegovačkih navijača Arsenala. Prije bi se reklo da navija za Džeku a ne za CityMarsal je napisao/la:Kako će bit SamoŽelji iducu utakmicu?![]()
On navija i za City i za Arsenal.

EDIT: http://sportsport.ba/ino_fudbal/wenger- ... tule/88041" onclick="window.open(this.href);return false;
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
@TheVerminator al džaba brate, Kagawa i Hazard su plaćeni više pa su oni stoga bolji i imaju "ime". Džaba ti je statistika oni su bolji.
kontaš
kontaš

Vođa zna.
- TheVerminator
- Kontakt:
Kontam.nedim1993 je napisao/la:@TheVerminator al džaba brate, Kagawa i Hazard su plaćeni više pa su oni stoga bolji i imaju "ime". Džaba ti je statistika oni su bolji.
kontaš

Ma džaba im, iako je Hazard veći (bukvalno

— Tony Adams.
— Tony Adams.
-
- Kontakt:
Evo da probam pogoditi sastav za sutra
Manone, Jenkinson, Koscielny, Mertesacker, Santos, Arteta, Diaby, Ramsey, Gervinho, Walcott, Chamakh
Manone, Jenkinson, Koscielny, Mertesacker, Santos, Arteta, Diaby, Ramsey, Gervinho, Walcott, Chamakh
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Samo ja mislim da ce Verminator biti umijesto Pere i Giroud umijesto Kajmaka...Mozda cak Kokalina utrpa tu negdje?!BigBigBang je napisao/la:Evo da probam pogoditi sastav za sutra
I ovaj tim bi lako mogao pobijediti ove Francuze. Samo kako me Wenger znao iznenaditi proteklih godina ne bi me cudilo da stavi i Cazorlu,Poldija i Gibbsa da se povrede predove derbije?!?!?!?
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Santi je bolji i od Hazarda i od Kagawe.
Jednostavno covjek ima bolji osjecaj za loptu i kompletan je igrac. Znaci sve ima.
Samo je i stariji dosta ..
Jednostavno covjek ima bolji osjecaj za loptu i kompletan je igrac. Znaci sve ima.
Samo je i stariji dosta ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- BluesForever
- Kontakt:
Vjerovatno nisi gledao Hazarda,momak u 4 utakmice je biran za igraca utakmice,u 4 utakmice 3 asistenicije i jedan gol,najbolji igrac u EPL za mjesec August,on ima 21 godinu i igra ovako fenomenalno zaista i još je mnogo godina pred njim,nije sada da ga ja hvalim sto je iz Chelsea nego govorim kako jest i realno,svaka cast i za Santia.Santi je bolji i od Hazarda
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
- TheVerminator
- Kontakt:
Trenutno je Santi bolji, barem meni. Hazard ima kako si već rekao mnogo godina pred sobom i jako je talentovan, ali u ovom trenutku je Santi bolji. Ako pogledaš statistiku, vidjećeš koliko je šansi Santi kreirao. To što su one slabije realizovane je zato što se napadači nisu još uklopili. Eto da je Giroud iskoristio šansu protiv Sunderlanda sad bi Santi imao 3 asistencije.BluesForever je napisao/la:Vjerovatno nisi gledao Hazarda,momak u 4 utakmice je biran za igraca utakmice,u 4 utakmice 3 asistenicije i jedan gol,najbolji igrac u EPL za mjesec August,on ima 21 godinu i igra ovako fenomenalno zaista i još je mnogo godina pred njim,nije sada da ga ja hvalim sto je iz Chelsea nego govorim kako jest i realno,svaka cast i za Santia.Santi je bolji i od Hazarda
I Hazard je ogroman talenat, onaj njegov potez me oduševio, ali Santi je Santi

— Tony Adams.
— Tony Adams.
- frankqqqqq
- Kontakt:
Santi je duplo korisniji od Edena i Santi dosta, doosta više za tim radi od njega, on diktira igru, on je gazda na sredini terena i sve od njega počinje. Zbog toga smatram da je on u ovom trenutku bolji od Hazarda, a u budućnosti ćemo da vidimo kako će napredovati Eden.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.