FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

arelinho
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la arelinho » 16 sep 2012, 17:52

Paranoja je napisao/la:
domorocki je napisao/la:Da ste živi i zdravi,Zola je najbolje ocjenjeni igrač Želje u dosadašnjem dijelu prvenstva!A taj nedostatak Nieme očituje se zato što ostatak ekipe ne ispunjava neke zadatke.Da kojim slučajem Zola ima pored sebe Patrika a ne Svraku,već bi bio na spisku A repke.
Mali je zvijer,a i jučer je bio jedan od zapaženijih,dabogda neke naše zvijezde pruže trku kao on dosad ;)
Najbolje ocjenjei igrac Zelje? Ko da je te ocjene Dnevni Avaz? Eksperti inace za ocjenjivanje igraca. Sta ce meni neko davati ocjene kad ga ja gledam skoro svaku utakmicu. Kao sto kaze ovaj momak iznad, decko je izvikan previse.
taj izvikani igrac je sinoc bio nas najbolji igrac

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 16 sep 2012, 17:58

Evo saada na utakmici Radnik. B vs Zvijezda ide pjesma o generali Drazi.. (Sve su cete......)

Vidjet cemo kolika ce kazna biti za ovo?

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 16 sep 2012, 18:01

DzoleZeljo je napisao/la:Evo saada na utakmici Radnik. B vs Zvijezda ide pjesma o generali Drazi.. (Sve su cete......)

Od pocetka tekme to pjevaju vec deseti put.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 16 sep 2012, 18:06

DevilS je napisao/la:
DzoleZeljo je napisao/la:
DevilS je napisao/la:Opet je rano ista pricati samo je proslo 5 kola vidjecemo dalje kako ce ici tako da samo laganini. :D
Ma slazem se prijatelju ja sa tobom apsulutno, ali vjeruj mi, znam dosta vase raje, koja upravo misli na onaj nacin koji sam gore iznio...
Sve to stoji imam i ja jarana koji ima rodjaka mrtvi TM, kaze da vise voli cetnika nego Sarajevo sta bi rekao na ovo sad ali ovo je nazalost istina.! :(
To ba nisu navijaci i takvih je dosta sa obadvije strane,ovim mladjim je to kao neka furka i to je bolna cinjenica.Ali meni je cudnije i mnogo opasnije kada ozbiljniji raspiruju mrznju.Evo ja cu ti reci jedan slucaj,covjek sa kojim sa bio veoma cesto(ozeni li smo dvije rodice) i ima blizu petobanke u prisustvu nase djece govori da mu je zivotni san da Grbavicu ponovo zapale i da bi volio da mu se kcerka uda i za sina Radovana Karadzica nego za navijaca Zelje,zamisli to govori pred djecom od 16 do 19 godina a takvim razmisljanjem je zarazio sina pa su se moja djeca jednostavno prestala druziti jer nemogu da shvate to razmisljanje.Zato te ne treba nista cuditi jer djeca se ponasaju onako kako ih mi usmjeravamo.
Zadnja izmjena: dino lj, dana/u 16 sep 2012, 18:29, ukupno mijenjano 1 put.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 16 sep 2012, 18:16

DzoleZeljo je napisao/la:Evo saada na utakmici Radnik. B vs Zvijezda ide pjesma o generali Drazi.. (Sve su cete......)

Kako mozes gledat ono svijuti :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 16 sep 2012, 18:26

SarajlijaTM je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Oprahnoge je napisao/la:Pustite se malog.On je uz Kvesu dosad naš najbolji igrač.Zabavite se malo ovim starijim što bojkotuju Amara :!:
Haj sto opra noge, al sto nas opra na ruke?
Kad spomenu kvesica,dosao je i on kod nas vrlo mlad,ala zola,pa je odma poceo gristi i zabetonirao svoju stranu.
Zola je samo izvikan od raje kao extra talenat,sto ne sporim,al je krajnje vrijeme da pocne to dokazivati i da se ne vidi nedostatak nieme

p.s.-hajde boccacio,daj ti svoje vidjenje,pa da sta pametno procitamo nakon dugo vremena
hvala
Bravo, Kvesic je napredov'o strasno u Želji, bio je on i prije talenat, dobar igrac, ali ovo u sta se sad pretvorio je nesto ogromno, a do toga je dosao samo radom.Mora i Zola poceti da grize malo vise, znam ga ja, citav zivot je u fudbalu, fkt jest talenat, ali gubi se, ova mu je sezona kljucna u njegovoj karijeri, ukoliko sad ne uspije da se dokaze, nece nikad.
Za zivot cijeli!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 sep 2012, 18:38

Vjerujem da ih nece ni kazniti.. Zeljo je sa ove dvije tekme bez navijaca vec na gubitku nekih 80 000 KM i ocigledno se na svaki nacin gleda da nam se otezaju uslovi za rad jer smo poprilicno neposlusni kada se radi o dobijanju titula po nacionalnom kljucu.. Izgleda da u savezu jos ima onih kojima smeta da titule osvaja najbolji a ti isti su poznati po raznoraznim prijetnjama da ce istupiti iz lige ili da su klubovi iz RS-a u podredjenom polozaju.. Nadam se da cemo brzo prevazici ovu blagu krizu i nastaviti sa dominiranjem i nadam se da cemo se malo unormaliti i na tribinama jer Zeljo i Amar Osim zasluzuju sve najbolje a trenutno se ne mozemo pohvaliti da smo neki veliki prijatelji kluba..
BUDI ŽELJO !!!

AmaRTM87
Kontakt:

Post Postao/la AmaRTM87 » 16 sep 2012, 18:41

Nego zna li ko koliko ce otprilike bit karte za Zenicu ?
1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 16 sep 2012, 18:43

ceze je napisao/la:

Kako mozes gledat ono svijuti :D
Jarane kada covjek ovo pogleda onda shvati kakva nam je liga,bez imalo uvrede i potcjenjivanja ovu ligu ne da treba skratiti nego to treba po hitnom postupku uraditi i to na maksimalno 10 klubova.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 sep 2012, 18:49

AmaRTM87 je napisao/la:Nego zna li ko koliko ce otprilike bit karte za Zenicu ?
Mislim da ce se dogovoriti reciprocitet kao i protiv Zrinskog.. Samo da ovi nasi mangupi ne porane i u Zenicu :mrgreen: .. Inace su karte prije bile oko petaka..
BUDI ŽELJO !!!

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 sep 2012, 19:06

Probisvjet je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
Mislim da ce se dogovoriti reciprocitet kao i protiv Zrinskog.. Samo da ovi nasi mangupi ne porane i u Zenicu :mrgreen: .. Inace su karte prije bile oko petaka..
Mislis u KP Zenica? :roll:
Kako je Maribor odigrao ?
NO PYRO NO PARTY

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 sep 2012, 19:07

Probisvjet je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:
Mislis u KP Zenica? :roll:
Trole ajde odskakuci sa teme, znam da ne mozes bez Zelje, ali pocni pratiti i svoju Slobodu. Ajmo samo stepenicu nize.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 sep 2012, 19:24

@buu @bhsport
Vi ste gori sto mu uopste odgovarate.. Stavite ga na ignore i zavrsite..
BUDI ŽELJO !!!

crown
Kontakt:

Post Postao/la crown » 16 sep 2012, 20:56

Htio sam samo da iznesem svoje viđenje o kvaliteti igraca i doprinosu za ekipu...nisam gledao sve utakmice Zelje ove sezone, najveći dojam je ostavil autakmica u Gabeli, na kojoj sam bio...

Imamo Svraku koji je repezenatativac (kapiten Zelje), Zolu mladi reprezentativac...s tim da Svraka je stariji, mnogo iskusniji (igrao i za Travnik u nasoj ligi) i kapiten je Zelje...

U ovom slucaju, moje je misljenje da Svraka nije u losoj formi, kao ni Zeba, Bekric, jednostavno je im malo motivacija i koncetracija popustila, igraju na "racun" prethodnih sezona, dok kod Zole se moze primjetiti ista motivacija, borbenost, trka, snaga u svakoj utakmici, pa i za repku...njemu nedostaje iskustva, godina da bio bio u rangu ove trojice spomenutih

Ali konkretno, tekma u Gabeli (spominjem je zbog primljena ona dva gola i nacin na koji su postignuti) je najbolje pokazala ono sto sam napisao gore, Zola je toliko trcao, borio se, bilo ga je na svakom dijelu terena da je u onakvoj utakmici, po teskom vremenu, bio najbolji, primjer kako treba igrati za sveti dres.Bio je primjer.Jer ostali to u skladu svojih mogucnosti i znanja nisu bas najbolje pokazali.

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 16 sep 2012, 21:09

kad igramo kup utakmicu??
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 16 sep 2012, 21:12

almirr je napisao/la:kad igramo kup utakmicu??
u srijedu.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 16 sep 2012, 21:13

ZZtop10 je napisao/la:
almirr je napisao/la:kad igramo kup utakmicu??
u srijedu.
termin

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 16 sep 2012, 21:32

16:30
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 16 sep 2012, 21:39

GaziHusrevbeg je napisao/la:16:30
ok hvala

Baloteli
Kontakt:

Post Postao/la Baloteli » 16 sep 2012, 21:40

master44 je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
master44 je napisao/la:Da napisem jedan mali osvrt na dosadasnje utakmice ukljucujuci i one sa Mariborom, tj. na nas najveci problem koji se trenutno zove "ODBRANA". Stavljam pod navodnike jer mi nije jasno sta bi od proslogodisnjeg bedema kada smo oborili sve rekorde upravo zbog nje. Da li je ubacivanje Kerle s ciljem njegove lakse prodaje u odnosu na tandem Bogicevic - Vasilic dovelo do poremecaja ili je razlog losa forme jednog od ove dvojice tesko je reci. Po meni postoji jos jedan razlog a to je odlazak Nyeme i neadekvatno popunjavanje njegove pozicije. Zolotic jeste odlican igrac, ali veoma neiskusan i ni priblizne fizicke spreme kao Nyema koji je pomagao odbrani u svakoj situaciji i valjalo je njega prvo proci pa onda odbranu. Bez njega vidjeli smo kako to sada funkcionise, igrac GOSK-a nam daje 2 identicna gola nakon sto nam promijesa odbranu ali mi smo dali 3 pa smo pobijedili sto nazalost sinoc nije bio slucaj. Opet jedan igrac napravi smijesnom nasu odbranu i tu je bio kraj. Antolovica ne mozemo kriviti jer momak je odbranio sve sto je mogao, ovako kada golmana ostavite na otvorenim sutevima tesko se sta moze uraditi. Sto se tice Kvesica i Colica dobro je sto nismo poceli primati i golove po njihovim stranama sto bi trebalo znaciti da dobro odradjuju svoj dio posla ali sredina nas zavi u crno. Nadam se da je i Osim uocio ovaj nedostatak pa da ce nekog od igraca prekomandovati na poziciju defanzivnog veznog kao Nyemu ili cemo dovesti odgovarajuceg igraca jer protiv jos jacih ekipa kao sto je bio Maribor vidjeli smo kako smo zavrsili.
Mislio sam da ce od zole malog biti igrac, al sve vise pocinjem sumnjati u to, i repka je pala nakon njegovog ulaska, evo dva gostovanja zaredom ljudi nam prolaze kroz sredinu kako stignu.Sve to zola treba zaustavljati, dobro ne bas sve, al veliku vecinu sigurno, ukoliko hocemo neki ozbiljniji rezultat.Treba tomica probati sad protiv Radnika/Rudara, ne mozemo tu puno izgubiti, a mnogo mozemo dobiti.
Zoloticu ocigledno treba pomoc u vidu jos jednog igraca jer Svraku su izgleda golovi ponijeli pa odbrani nikako ne pomaze. Ipak slazem se da Tomicu treba dati sansu odmah sad u kupu i lagano da je pocne dobijati i u ligaskim utakmicama.

Prestanite sa ovom glupom raspravom sa pitarima i napisite nesto konstruktivno o nasem klubu !!!!!

Za vasu informaciju Zolotic i Kerla su jedini odigrali dobar mec od svih Zeljinih igraca jucer.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.