FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nemojte devilS-a dirati, lik je malo naivan ali bar regularan. 

- HannahMontana
- Kontakt:
Ne znam brate cemu to smaranje po njihovoj temi, isto kao da smo uzeli 5 titula u zadnjih 5 godina!!DevilS je napisao/la:samir_tm87 je napisao/la:super, ja vama sve najgore
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
Ma joj drug moj ne palim se ja na ovo, ja sam samo iskren, nisam ko neki sto vise vole npr:Borca nek se ne nadju uvrijedjeni samo nako dajem primjer, cast komsijama izuzetcima ako ih uopste ima.voltron30 je napisao/la:Nemojte devilS-a dirati, lik je malo naivan ali bar regularan.

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Da napisem jedan mali osvrt na dosadasnje utakmice ukljucujuci i one sa Mariborom, tj. na nas najveci problem koji se trenutno zove "ODBRANA". Stavljam pod navodnike jer mi nije jasno sta bi od proslogodisnjeg bedema kada smo oborili sve rekorde upravo zbog nje. Da li je ubacivanje Kerle s ciljem njegove lakse prodaje u odnosu na tandem Bogicevic - Vasilic dovelo do poremecaja ili je razlog losa forme jednog od ove dvojice tesko je reci. Po meni postoji jos jedan razlog a to je odlazak Nyeme i neadekvatno popunjavanje njegove pozicije. Zolotic jeste odlican igrac, ali veoma neiskusan i ni priblizne fizicke spreme kao Nyema koji je pomagao odbrani u svakoj situaciji i valjalo je njega prvo proci pa onda odbranu. Bez njega vidjeli smo kako to sada funkcionise, igrac GOSK-a nam daje 2 identicna gola nakon sto nam promijesa odbranu ali mi smo dali 3 pa smo pobijedili sto nazalost sinoc nije bio slucaj. Opet jedan igrac napravi smijesnom nasu odbranu i tu je bio kraj. Antolovica ne mozemo kriviti jer momak je odbranio sve sto je mogao, ovako kada golmana ostavite na otvorenim sutevima tesko se sta moze uraditi. Sto se tice Kvesica i Colica dobro je sto nismo poceli primati i golove po njihovim stranama sto bi trebalo znaciti da dobro odradjuju svoj dio posla ali sredina nas zavi u crno. Nadam se da je i Osim uocio ovaj nedostatak pa da ce nekog od igraca prekomandovati na poziciju defanzivnog veznog kao Nyemu ili cemo dovesti odgovarajuceg igraca jer protiv jos jacih ekipa kao sto je bio Maribor vidjeli smo kako smo zavrsili.
- HannahMontana
- Kontakt:
Pa bolan ti kao iskreni navijac Sarajeva ako takav jesi u sta pocinjem sumnjati gubis svaki kredibilitet sa tim "zelim vam sve najbolje"!! Kome bolan sve najbolje....Ne moze na dvije stolice buraz....ccc
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Mislio sam da ce od zole malog biti igrac, al sve vise pocinjem sumnjati u to, i repka je pala nakon njegovog ulaska, evo dva gostovanja zaredom ljudi nam prolaze kroz sredinu kako stignu.Sve to zola treba zaustavljati, dobro ne bas sve, al veliku vecinu sigurno, ukoliko hocemo neki ozbiljniji rezultat.Treba tomica probati sad protiv Radnika/Rudara, ne mozemo tu puno izgubiti, a mnogo mozemo dobiti.master44 je napisao/la:Da napisem jedan mali osvrt na dosadasnje utakmice ukljucujuci i one sa Mariborom, tj. na nas najveci problem koji se trenutno zove "ODBRANA". Stavljam pod navodnike jer mi nije jasno sta bi od proslogodisnjeg bedema kada smo oborili sve rekorde upravo zbog nje. Da li je ubacivanje Kerle s ciljem njegove lakse prodaje u odnosu na tandem Bogicevic - Vasilic dovelo do poremecaja ili je razlog losa forme jednog od ove dvojice tesko je reci. Po meni postoji jos jedan razlog a to je odlazak Nyeme i neadekvatno popunjavanje njegove pozicije. Zolotic jeste odlican igrac, ali veoma neiskusan i ni priblizne fizicke spreme kao Nyema koji je pomagao odbrani u svakoj situaciji i valjalo je njega prvo proci pa onda odbranu. Bez njega vidjeli smo kako to sada funkcionise, igrac GOSK-a nam daje 2 identicna gola nakon sto nam promijesa odbranu ali mi smo dali 3 pa smo pobijedili sto nazalost sinoc nije bio slucaj. Opet jedan igrac napravi smijesnom nasu odbranu i tu je bio kraj. Antolovica ne mozemo kriviti jer momak je odbranio sve sto je mogao, ovako kada golmana ostavite na otvorenim sutevima tesko se sta moze uraditi. Sto se tice Kvesica i Colica dobro je sto nismo poceli primati i golove po njihovim stranama sto bi trebalo znaciti da dobro odradjuju svoj dio posla ali sredina nas zavi u crno. Nadam se da je i Osim uocio ovaj nedostatak pa da ce nekog od igraca prekomandovati na poziciju defanzivnog veznog kao Nyemu ili cemo dovesti odgovarajuceg igraca jer protiv jos jacih ekipa kao sto je bio Maribor vidjeli smo kako smo zavrsili.
Za zivot cijeli!
- MinjonKocka
- Kontakt:
naše komše su ko liverpul-svaka godina je njihova godina. možda im se nekad to ostvari- i ćorava koka zrno ubode 

Manijače izdrži!
Zolotić Nermin
Zolotić Nermin
MinjonKocka je napisao/la:naše komše su ko liverpul-svaka godina je njihova godina. možda im se nekad to ostvari- i ćorava koka zrno ubode

ne brini mama sve je uredu
Normanlno da jesam iskren navijac i pogino bi ako treba kakva ti je to glupost??HannahMontana je napisao/la:Pa bolan ti kao iskreni navijac Sarajeva ako takav jesi u sta pocinjem sumnjati gubis svaki kredibilitet sa tim "zelim vam sve najbolje"!! Kome bolan sve najbolje....Ne moze na dvije stolice buraz....ccc
Ma joj ti sve bukvalno shvatas sa tim sve najbolje..., opusteno drug necu se vise uopste raspravljati sa djecom.

Imamo mi svoju temu.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Pa prije minutu bilo 14.32 postova dnevno, sad 15.32, penjes se polako, samo nebo je granicaDevilS je napisao/la:Normanlno da jesam iskren navijac i pogino bi ako treba kakva ti je to glupost??HannahMontana je napisao/la:Pa bolan ti kao iskreni navijac Sarajeva ako takav jesi u sta pocinjem sumnjati gubis svaki kredibilitet sa tim "zelim vam sve najbolje"!! Kome bolan sve najbolje....Ne moze na dvije stolice buraz....ccc
Ma joj ti sve bukvalno shvatas sa tim sve najbolje..., opusteno drug necu se vise uopste raspravljati sa djecom.![]()
Imamo mi svoju temu.

Za zivot cijeli!
Zoloticu ocigledno treba pomoc u vidu jos jednog igraca jer Svraku su izgleda golovi ponijeli pa odbrani nikako ne pomaze. Ipak slazem se da Tomicu treba dati sansu odmah sad u kupu i lagano da je pocne dobijati i u ligaskim utakmicama.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Mislio sam da ce od zole malog biti igrac, al sve vise pocinjem sumnjati u to, i repka je pala nakon njegovog ulaska, evo dva gostovanja zaredom ljudi nam prolaze kroz sredinu kako stignu.Sve to zola treba zaustavljati, dobro ne bas sve, al veliku vecinu sigurno, ukoliko hocemo neki ozbiljniji rezultat.Treba tomica probati sad protiv Radnika/Rudara, ne mozemo tu puno izgubiti, a mnogo mozemo dobiti.master44 je napisao/la:Da napisem jedan mali osvrt na dosadasnje utakmice ukljucujuci i one sa Mariborom, tj. na nas najveci problem koji se trenutno zove "ODBRANA". Stavljam pod navodnike jer mi nije jasno sta bi od proslogodisnjeg bedema kada smo oborili sve rekorde upravo zbog nje. Da li je ubacivanje Kerle s ciljem njegove lakse prodaje u odnosu na tandem Bogicevic - Vasilic dovelo do poremecaja ili je razlog losa forme jednog od ove dvojice tesko je reci. Po meni postoji jos jedan razlog a to je odlazak Nyeme i neadekvatno popunjavanje njegove pozicije. Zolotic jeste odlican igrac, ali veoma neiskusan i ni priblizne fizicke spreme kao Nyema koji je pomagao odbrani u svakoj situaciji i valjalo je njega prvo proci pa onda odbranu. Bez njega vidjeli smo kako to sada funkcionise, igrac GOSK-a nam daje 2 identicna gola nakon sto nam promijesa odbranu ali mi smo dali 3 pa smo pobijedili sto nazalost sinoc nije bio slucaj. Opet jedan igrac napravi smijesnom nasu odbranu i tu je bio kraj. Antolovica ne mozemo kriviti jer momak je odbranio sve sto je mogao, ovako kada golmana ostavite na otvorenim sutevima tesko se sta moze uraditi. Sto se tice Kvesica i Colica dobro je sto nismo poceli primati i golove po njihovim stranama sto bi trebalo znaciti da dobro odradjuju svoj dio posla ali sredina nas zavi u crno. Nadam se da je i Osim uocio ovaj nedostatak pa da ce nekog od igraca prekomandovati na poziciju defanzivnog veznog kao Nyemu ili cemo dovesti odgovarajuceg igraca jer protiv jos jacih ekipa kao sto je bio Maribor vidjeli smo kako smo zavrsili.
Prestanite sa ovom glupom raspravom sa pitarima i napisite nesto konstruktivno o nasem klubu !!!!!
Zaboravio si jos jednu stvar nakon 30 kola,nismo mogli opet babo šlag.(nemogu ni napisati taj pogrdni naziv za onaku ljudinu) naštimao iako je razlika 15-20 bodova.Meni su brate gori ovi naši što se uopšte raspravljaju sa njima o bodovnom razlici i tituli,pa ja imam osjecaj da Sarajevo svake godine prvih šest kola igra kantonalnu ligu pa od šest pet igraju u Sarajevu.Ljudi dragi sačekajte Maj pa onda palamudite.Eno navijaći i igraći Reala "halali titulu"(malo sutra) pa njima Barsa nakon 4 kola bježi 8 bodova i nijednom navijaču Barse ne pada na pamet da počne slaviti titulu.mirza1921 je napisao/la:ma uzece komsinice titulu kao i svake godine![]()
Svaka sličnost je namjerna.
Pripremne utakmice: Sjoo doveli smo nove igrače, bićemo beton. Deremo sve redom. Divovi smo.
89.pretkolo Europa lige: Uuuu, jesmo ih razvalili. Kako amateri? To što su na utakmicu došli privatnim automobilom i što im je najbolji napadač ostao smrtno zaljubljen u Jelahu, ne znači da su amateri. Divovi smo!
2.pretkolo Europa lige: Euforija! Dajte Manchester i Barcu...k
ombinovano. Naš trener je svjetski megacar. Dominacija. Divovi smo!
3.pretkolo Europa lige, prva utakmica: Gori sve, šteta što nema zapadne tribine, bilo bi nas nekoliko stotina hiljada! Kako misliš go u gostima se pika kao prednost u slučaju nerješenog rezultata? Šta ti znaš? Divovi smo!
3.pretkolo Europa lige, revanš: E jesmo baksuzi! Ali dobro, ipak je naš protivnik respektabilan tim! Čuj prigradski klub? Pa znaš kolike plate imaju? A ni taktika nam nije bila najbolja. Nema veze divovi smo i izdominiraćemo ligu!.
1.kolo Premijer lige: grlom u Jagodić. Prokleti trener! Nema veze i vi ste komšije zeznuli! Divovi smo.
3.kolo Premijer lige: Fuj, kako to igrate? Sram da vas bude. Igraj klocu debeli! Trener nema pojma!
7.kolo Premijer lige: Uprava napolje!
11.kolo premijer lige: Nisam išao na tekmu, nekih obaveza imao. Posao, žena i to...kontaš. A vi fino igrate.
15.kolo Premijer lige: Ma ne pratim ti ja to jarane, jeb'o.našu ligu. Jesi vidio Barce sinoć? Nisi? A gledao ti Kup na Grbavici. Ma ja...ne znam kako možeš to gledati.
30.kolo Premijer lige: Čestitam... Šta ima 'nako?
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Ma nije mu bilo u repki Svrake, pa je opet bio najgori, nakon njegovog ulaska, primili smo 2 gola i njemci su nas stigli.Fali ovoj ekipi pravi destruktivac ko gatuzomaster44 je napisao/la:Zoloticu ocigledno treba pomoc u vidu jos jednog igraca jer Svraku su izgleda golovi ponijeli pa odbrani nikako ne pomaze. Ipak slazem se da Tomicu treba dati sansu odmah sad u kupu i lagano da je pocne dobijati i u ligaskim utakmicama.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Mislio sam da ce od zole malog biti igrac, al sve vise pocinjem sumnjati u to, i repka je pala nakon njegovog ulaska, evo dva gostovanja zaredom ljudi nam prolaze kroz sredinu kako stignu.Sve to zola treba zaustavljati, dobro ne bas sve, al veliku vecinu sigurno, ukoliko hocemo neki ozbiljniji rezultat.Treba tomica probati sad protiv Radnika/Rudara, ne mozemo tu puno izgubiti, a mnogo mozemo dobiti.master44 je napisao/la:Da napisem jedan mali osvrt na dosadasnje utakmice ukljucujuci i one sa Mariborom, tj. na nas najveci problem koji se trenutno zove "ODBRANA". Stavljam pod navodnike jer mi nije jasno sta bi od proslogodisnjeg bedema kada smo oborili sve rekorde upravo zbog nje. Da li je ubacivanje Kerle s ciljem njegove lakse prodaje u odnosu na tandem Bogicevic - Vasilic dovelo do poremecaja ili je razlog losa forme jednog od ove dvojice tesko je reci. Po meni postoji jos jedan razlog a to je odlazak Nyeme i neadekvatno popunjavanje njegove pozicije. Zolotic jeste odlican igrac, ali veoma neiskusan i ni priblizne fizicke spreme kao Nyema koji je pomagao odbrani u svakoj situaciji i valjalo je njega prvo proci pa onda odbranu. Bez njega vidjeli smo kako to sada funkcionise, igrac GOSK-a nam daje 2 identicna gola nakon sto nam promijesa odbranu ali mi smo dali 3 pa smo pobijedili sto nazalost sinoc nije bio slucaj. Opet jedan igrac napravi smijesnom nasu odbranu i tu je bio kraj. Antolovica ne mozemo kriviti jer momak je odbranio sve sto je mogao, ovako kada golmana ostavite na otvorenim sutevima tesko se sta moze uraditi. Sto se tice Kvesica i Colica dobro je sto nismo poceli primati i golove po njihovim stranama sto bi trebalo znaciti da dobro odradjuju svoj dio posla ali sredina nas zavi u crno. Nadam se da je i Osim uocio ovaj nedostatak pa da ce nekog od igraca prekomandovati na poziciju defanzivnog veznog kao Nyemu ili cemo dovesti odgovarajuceg igraca jer protiv jos jacih ekipa kao sto je bio Maribor vidjeli smo kako smo zavrsili.
Prestanite sa ovom glupom raspravom sa pitarima i napisite nesto konstruktivno o nasem klubu !!!!!

Za zivot cijeli!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Stanite samo malo, do jucer ste govorili da ova liga ne valja ***** kada vas nigdje nije bilo, a sada kada ste prvi, ma nema sta, najbolja liga na svijetu... Tko koga ovdje **** u zdrav mozak? 
Vas najveci problem je sto je vecina vasih nakon ovog poraza vec Zelju vidjela ispod Sarajeva, a kada se desi preokret onda je babo to nastelilo i kod nas nista ne valja...

Vas najveci problem je sto je vecina vasih nakon ovog poraza vec Zelju vidjela ispod Sarajeva, a kada se desi preokret onda je babo to nastelilo i kod nas nista ne valja...
Ma neka Zolotica jos koje kolo, ne treba odma mjenjati poslje jednog poraza, a i svakako nemamo neko bolje rjesenje na toj poziciji tako da nam nema druge nego igrat sa Zolom, a da dovedemo nekog tesko poslije ovih kazni 

FK Željezničar !!!
Boston Celtics !!!
Boston Celtics !!!
@Dzole taman se smirila hajka oko ovoga, a ti ponovo pocinjes opusteno. 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Oprosti prijatelju, a zar nije ovo sve istina sto sam napisao. Ne dizem nikakvu hajku, vec sam samo iznio objektivno videnje.DevilS je napisao/la:@Dzole taman se smirila hajka oko ovoga, a ti ponovo pocinjes opusteno.

Opet je rano ista pricati samo je proslo 5 kola vidjecemo dalje kako ce ici tako da samo laganini. 

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma slazem se prijatelju ja sa tobom apsulutno, ali vjeruj mi, znam dosta vase raje, koja upravo misli na onaj nacin koji sam gore iznio...DevilS je napisao/la:Opet je rano ista pricati samo je proslo 5 kola vidjecemo dalje kako ce ici tako da samo laganini.
Sve to stoji imam i ja jarana koji ima rodjaka mrtvi TM, kaze da vise voli cetnika nego Sarajevo sta bi rekao na ovo sad ali ovo je nazalost istina.!DzoleZeljo je napisao/la:Ma slazem se prijatelju ja sa tobom apsulutno, ali vjeruj mi, znam dosta vase raje, koja upravo misli na onaj nacin koji sam gore iznio...DevilS je napisao/la:Opet je rano ista pricati samo je proslo 5 kola vidjecemo dalje kako ce ici tako da samo laganini.

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac, Proximic i 34 gosta.