Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Aa Pjanke, ti bi malo do Reala, al prvo sacekaj dok prodaju Kaku. Iskreno volio bih vidjeti Pjanica u Realu zajedno sa Ozilom, Di Mariom, Benzemom, Xabijem...Ovakav igrac zasluzuje veci klub od Rome.
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Odlicna utakmica Pjanica protiv Latvije, po meni najbolji igrac veceras.
Sve ide preko njega, prenosi loptu, dijeli pasove, zabije golove, steta sto i onaj slobodnjak ne udje. Svaka cast.
Sve ide preko njega, prenosi loptu, dijeli pasove, zabije golove, steta sto i onaj slobodnjak ne udje. Svaka cast.
U stilu Modrica, da ne kazem Xavia.calcio je napisao/la:Odlicna utakmica Pjanica protiv Latvije, po meni najbolji igrac veceras.![]()
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prekucace njih Mire, tek su mu 22 godine.Cartman je napisao/la:U stilu Modrica, da ne kazem Xavia.calcio je napisao/la:Odlicna utakmica Pjanica protiv Latvije, po meni najbolji igrac veceras.![]()
I meni je bio najbolji igrač večeras. Majstor!!!
[youtube][/youtube]
Gol za 2:1
Gol za 2:1
Ja bih samo modifikovao malo tvoju recenicu "sve uspjesno ide preko njega". Ovo je nas Igniesta, probija bunkere, pojacava tempo , sa jednim potezom u koraku se rjesava odbrane .calcio je napisao/la:Odlicna utakmica Pjanica protiv Latvije, po meni najbolji igrac veceras.![]()
Mozda i najboljautakmica koju je odigrao za repku do sada ...\
Njegovi kljucni potezi kod dva prelomna gola: Fantasticno stopanje lopte i sut ljevom nogom , oduzimanje lopte i pas po zemlji ... ono ne moze svak
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
[youtube][/youtube]
- maxuz baxuz
- Kontakt:
U ove dvije utakmice je izdominir'o sviju. I Liht i Latviju, a bogami i nas! Defenitivno mu je mjesto u sredini terena i da organizuje napad iz nase polovine. Mislim da ce on biti jedan od najboljih igraca ovih kvalifikacija (mislim na cijelu Evropu).
tako je. o ovome sam pis´o prije godinu ili vise, al´ dzabe kad ovi moji bavarci ne citaju forummaxuz baxuz je napisao/la:Defenitivno mu je mjesto u sredini terena i da organizuje napad iz nase polovine.
dovedose martineza a bome je pjana bio bolje rjesenje.
dakle, pjana se ne smije vezati za neku odredjenu poziciju(desetka ili sestica), nego ga gurati kao allroundera koji ce organizovati igru iz nase polovine, ali takodjer igrati na svim pozicijama u napadu.
nema sta, momak ima talenta i znanja da igra totalni fudbal gdje svako igra sve pozicije, samo sto treba jos malo iskustva, malo da poradi na zustrini i nabaci par kila misica(max. 5) da bi se izborio sa protivnickim igracima.
za ovo prvo moraju proci jos neke 2 godine dok se ovo drugo dobije nakon odradjenih priprema s nekim dobrim trenerom. dakle, ako nastavi napredovati kao sto je napredovao do sd, onda cemo za neke 2 godine imati igraca koji je u klasi inieste. naravno da je najbitnije da ga zaobidju neke teze povrede.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Nas najbolji igrac u ove 2 tekme samo da nastavi ovako 
Dobar je Pjanić, strašnog momka u selekciji imamo. Ja stvarno ne znam kako su ga iz Lyona tek tako pustili.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ma O.Lyon se raspo, zavrsila je njihova epizoda uglavnom sad pustaju sve lahko..High je napisao/la:Dobar je Pjanić, strašnog momka u selekciji imamo. Ja stvarno ne znam kako su ga iz Lyona tek tako pustili.
Dok Roma njeguje De Rosija i Totija kao Julia Cesara
Ovo ce biti nova zvijezda svjetskog fudbala,fantastican igrac,mastovit,pregled igre,lopta u prostor,trci,zalaze se za ekipu,jednom rijecju kompletan igrac. 
da li ce Pjanke igrat danas,ima li kakvih info ?
Igra: Stekelenburg; Piris, Burdisso, Castan, Balzaretti; Florenzi, Tachtsidis, Pjanic; Lamela, Destro, Tottiahmic je napisao/la:da li ce Pjanke igrat danas,ima li kakvih info ?
Sjajno igra Roma, i Pjana vrlo dobar.
Streamovi: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
Streamovi: http://www.wiziwig.tv/broadcast.php?mat ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;
ovaj Tachtidis jr Grk haman,igra s Pjanicem...
- legenda reala
- Kontakt:
Miralem napustio igru u 69 minuti.
Evo Bologna odma smanjila rezultat
Žalio se i na neku povredu ruke, valjda nije ništa ozbiljno
Evo 2:2 čim Pjanke izađe
za dvije minute dva primiše
Evo Bologna odma smanjila rezultat
Žalio se i na neku povredu ruke, valjda nije ništa ozbiljno
Evo 2:2 čim Pjanke izađe
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Sad će harishp reći da je to upravo zbog njegovog izlaska i "galamiti" na Zemana. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.