FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kapetana su načele godine, češće je pod nožem nego na travnjaku. Za ovu sezonu se ne brinem, Chefito će zamijeniti Carlesa, ali kada se već ovo ljeto nije doveo stoper a spominjalo se nekoliko vrhunskih imena, očekujem sljedeće ljeto da se dovede neko vrhunsko pojačanje u obrani. A ako baš ne bude išlo ( u što sumnjam), treba nešto poduzeti u zimskom prijelaznom roku.
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.
- PatrickBateman
- Kontakt:
Messi postigao vise golova od ekipe Reala 
Samo da Messi ne ispadne iz forme.
Nemoguce da ce igrati ovako do 27 godine, a kamo li do neke 32
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
M4kaveli je napisao/la:Samo da Messi ne ispadne iz forme.
Istina, ali da se ne zasiti.
Valja svake sezone utrpat nekih 70-80 golova
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
To za zasićenje, pa uvijek može naci motiv da sam sebe obara. Da obara sopstvene rekorde koje je postavio sezonu ranije.M4kaveli je napisao/la:Istina, ali da se ne zasiti.
Messi protiv Messia, što bi se reklo
SongDonnie Darko je napisao/la:I koga sad imaju da zamijeni Mascherana kad dobije crveni ili Piquea kad iscasi ud prilikom snosaja? Bartra? Busquets? Jbt ne kontam stvarno kako su ovako neozbiljni po pitanju novog stopera :/
pa jamandraX je napisao/la:SongDonnie Darko je napisao/la:I koga sad imaju da zamijeni Mascherana kad dobije crveni ili Piquea kad iscasi ud prilikom snosaja? Bartra? Busquets? Jbt ne kontam stvarno kako su ovako neozbiljni po pitanju novog stopera :/
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
moze se ovako izgurati do januara, a onda ako bude potreban stoper moze se i dovesti
nema veze, nasi glavni konkurenti za titulu malaga, valencia atletico madrid i sl takodje nemaju neke mocno odbrane
steta sto nismo aggera doveli, al dovest cemo ga ako zatreba vec u januaru
nema veze, nasi glavni konkurenti za titulu malaga, valencia atletico madrid i sl takodje nemaju neke mocno odbrane
steta sto nismo aggera doveli, al dovest cemo ga ako zatreba vec u januaru
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Pitanje je hoce li se Agger zadovoljiti klupom <'
u srijedu treba villa pocet utakmicu ,zasluzio je lik stvarno,njega messija i pedra stavit ,citam ko da bi moglo se to desit da viila zapocne tekmu a i red bi bio vise ,spreman je .
u vezni red krenut sa thagom i xavijem ,cesca odmorit malo ,u drugom ga ubacit ,thiago je dobar bio pravo protiv getafea ,iako nije dugo igro dobar je bio
u vezni red krenut sa thagom i xavijem ,cesca odmorit malo ,u drugom ga ubacit ,thiago je dobar bio pravo protiv getafea ,iako nije dugo igro dobar je bio
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
A šta je sa Alexisom? Jel' on povrijeđen ili ...?barca_87 je napisao/la:u srijedu treba villa pocet utakmicu ,zasluzio je lik stvarno,njega messija i pedra stavit ,citam ko da bi moglo se to desit da viila zapocne tekmu a i red bi bio vise ,spreman je .
Što ga odmarat', taman čo'ek dočeko' da odigra koju u prvoj postavi i ti bi ga na klupu odmahbarca_87 je napisao/la:u vezni red krenut sa thagom i xavijem ,cesca odmorit malo ,u drugom ga ubacit ,thiago je dobar bio pravo protiv getafea ,iako nije dugo igro dobar je bio
----Xavi -------- Cesc ----
----------- Song -----------
U drugom pol. ubaciti Thiaga umjesto Cesca, nekih pola sata.
Kakav Song, nema bez Biskvita nista 
- Vandelanoitte
- Kontakt:
Danas čitam golmana Newcastlea Tima Krula povezuju s Barcom.Po meni dobar golman bolji od Valdeza.
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.
Pedro - najgori igrač svih vremena.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Messija odmorit protiv Spartaka. Naigro se puno u zadnje vrijeme zasluzio je, a i bilo bi fer da Ronaldu, Gomezu, Ibrahimovicu i kompaniji dadnu jedno kolo fore u borbi za prvog strijelca.
Bolji od Valdesa
Messi nece odmarat, 100%.
Voli igrat covjek lopte, stas mu
Messi nece odmarat, 100%.
Voli igrat covjek lopte, stas mu
ma villa zakon ,alexis je za sad slab a i povrijedjen je nesh ,red je na villu da se pokaze,a i pokazo je bgm vec vise ,dva gola vec dade a igro nako malo,alexis realizacija 0 (bar za sad) ,probijanje po strani 0 isto ,da vise ulazi u sredinu napada ko i mogo bi nesh al vako slabomandraX je napisao/la:A šta je sa Alexisom? Jel' on povrijeđen ili ...?barca_87 je napisao/la:u srijedu treba villa pocet utakmicu ,zasluzio je lik stvarno,njega messija i pedra stavit ,citam ko da bi moglo se to desit da viila zapocne tekmu a i red bi bio vise ,spreman je .
Što ga odmarat', taman čo'ek dočeko' da odigra koju u prvoj postavi i ti bi ga na klupu odmahbarca_87 je napisao/la:u vezni red krenut sa thagom i xavijem ,cesca odmorit malo ,u drugom ga ubacit ,thiago je dobar bio pravo protiv getafea ,iako nije dugo igro dobar je bio
----Xavi -------- Cesc ----
----------- Song -----------
U drugom pol. ubaciti Thiaga umjesto Cesca, nekih pola sata.
a za cesca svejedno moze i tako uglavnom da podijele minute on i thiago,valja mislit i na ligu ,ne umarat se previse
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Mali jubilej. Na današnji dan 17.09.2000 godine , tacnije prije 12 godina Messi sa svojih 13 godina je potpisao za Barcu. Danas najbolji igrac svijeta svih vremena.

Daj bilo koga da se cirkuzant uozbilji.Vandelanoitte je napisao/la:Danas čitam golmana Newcastlea Tima Krula povezuju s Barcom.Po meni dobar golman bolji od Valdeza.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.