bar nismo u ljubicastim dresovima igrali ..
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
bar nismo u ljubicastim dresovima igrali ..
Almirre druže,nema te nešto večeras na temi Zrinjskog
.Nisi nam se valjda nešto naljutio ili mi kao mali klub nezavrjeđujemo tvoju pažnju više
.rekoh ja tebi sinoć da ćemo večeras malo porazgovarati.I onda...šta kažeš!Nisi valjda neurozan večeras....

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
Jes zato momci po 500 kermi svi po jedan,njih 38 po 500,kazna 19 milja...al eto imali su muda,otici na sabahu vozom,kupiti kartu u jednom smjeru...mada lahko je nama pisati valja njima lovu skupljati,al eto sto kazu sto trazio to dobiopacovi_tu_ima je napisao/la:KB-TM87 je napisao/la: pohvale za momke koji su danas demolirali pub

P.S. gledam ovaj gol sto primiste haman ko preslikane situacije iz Gabele
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 16 sep 2012, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
nista druzenje u pabu poslije pobjedeacovic1 je napisao/la:Almirre druže,nema te nešto večeras na temi Zrinjskog![]()
![]()
![]()
.Nisi nam se valjda nešto naljutio ili mi kao mali klub nezavrjeđujemo tvoju pažnju više
![]()
![]()
![]()
![]()
.rekoh ja tebi sinoć da ćemo večeras malo porazgovarati.I onda...šta kažeš!Nisi valjda neurozan večeras....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
[youtube][/youtube]¨
Danas nema taj ljubav prema klubu kao sto je nekad bilo
Danas nema taj ljubav prema klubu kao sto je nekad bilo

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Pa dobro, pisao sam ranije da ne treba praviti bauk od ovoga poraza, pa i dalje stojim pri tome. Opet, sa druge strane bolje sada poraz nego kasnije, u vecim derbijima. Ovdje se treba debela pouka izvuci, u sto apsolutno necu sumljati, jer je Amar ekspert za takve stvari.
Neko je napisao u toku utakmice da su nasi isprepadani, pa prvenstveno pripisujem pad borbenosti, samopouzdanja herojima od jutros, koji su dosli, odradili sto su trebali i otisli, a nasim pravim momcima porucili idete u pakao...
Jbg, vako ispade na kraju, ali sta je, tu je. Treba ovo sve prihvati kako je i poceti raditi na tome.
Pisao sam ranije da je Amar pogrijesio sa taktikom, ali sada vidim da bez borbenosti se uopste nije ni mogla realizovati bilo kakva taktika. Doduse bilo je tu pritisak na samom pocetku, par kornera, pa prilika Colica, sto u uvakvim tekmama, ako ne pogodis, vrati ti se na najgori moguci nacin. Zrnjski je u ovom mecu vise zelio, sto se mora priznati i sasvim sasluzeno su pobijediti...
Nema veze, idemo dalje...Kup je na redu..

Neko je napisao u toku utakmice da su nasi isprepadani, pa prvenstveno pripisujem pad borbenosti, samopouzdanja herojima od jutros, koji su dosli, odradili sto su trebali i otisli, a nasim pravim momcima porucili idete u pakao...
Jbg, vako ispade na kraju, ali sta je, tu je. Treba ovo sve prihvati kako je i poceti raditi na tome.

Pisao sam ranije da je Amar pogrijesio sa taktikom, ali sada vidim da bez borbenosti se uopste nije ni mogla realizovati bilo kakva taktika. Doduse bilo je tu pritisak na samom pocetku, par kornera, pa prilika Colica, sto u uvakvim tekmama, ako ne pogodis, vrati ti se na najgori moguci nacin. Zrnjski je u ovom mecu vise zelio, sto se mora priznati i sasvim sasluzeno su pobijediti...
Nema veze, idemo dalje...Kup je na redu..

Jednostavno bola ekipa iz Mostara tada nije uopće došla u Sarajevo jer su vraćeni sa Ivana.I ovo ti je 100% istina a vi sada pišite što hoćete i kako hoćete.A šta ja mislim o idiotima sa obje strane sam napisao danas u više navrata pa ako ti se da čitaj.Malo sam legao na kosti AlmirruParanoja je napisao/la:@acovicu
A sta bi ti rekao na ono sto su uradili ultrasi prije utakmice Zeljo - Hajduk. Njih 50 napalo troje djece od 15 godina ? Kakvo onda misljenje imas o svojim navijacima da mi je znati?

VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
-
- Kontakt:
Kako na SPORTSKOM forumu mozete pisati da je demoliranje ugostiteljskog objekta DOBRA I FINA STVAR ? ? ? Kako to zapravo igdje mozete reci i napisati?
Otidjite pobite se u parku, 10 na 10 , 20 na 20 nez ikakvog oruzja da vidimo ko je jaci.
Nego porazbijas kafic pobjegnes i mangup.
Jos onaj kad rece mi to imali u planu uraditi...
banuj se sam
Otidjite pobite se u parku, 10 na 10 , 20 na 20 nez ikakvog oruzja da vidimo ko je jaci.
Nego porazbijas kafic pobjegnes i mangup.
Jos onaj kad rece mi to imali u planu uraditi...

Nikakav problem, može se i bilijar gledati umjesto fudbala, ako je za nekoga fudbal stres.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Kratko i jasno
Pose*em se ja na ovakve navijače !
Pose*em se ja na ovakve navijače !
- benfica1923
- Kontakt:
Jesam vam rekao da ce 3 komada biti u mrezi,2 su ponistena al je treći uspješan bio......SAMO JAKO....
Čestitam tako treba bili se puno bolji i pobjeda je zaslužena, mi prvo nemamo ni navijača svi se drugi raduju navijaju korektno samo kod nas prave zlo i najveće probleme, nema gorih navijača od navijača Želje trenutno u Evropi to je najveće zlo.benfica1923 je napisao/la:Jesam vam rekao da ce 3 komada biti u mrezi,2 su ponistena al je treći uspješan bio......SAMO JAKO....
Majstor Karatea
Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?
Do polusezone cemo biti prvi !

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Željezničar ŠampionElegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?![]()

1921-1987 <3 Zauvijek Zajedno
Elegant je napisao/la:Koliko je drugima drago sto je Zeljo izgubio, nakon samo jednog poraza oni nam predviđaju "kraj" ?![]()
stavi stoju na svoju tvrdnju,tek tada ce neko skontati da si ozbiljan
YES.WE.DID.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:

hal oba smiri se , kome ce da smeta amar ajde suti, ovo je bila obicna navijacka akcija sta je tebi !?bagrcavi je napisao/la:smiri se.Bijeljinacity je napisao/la:Ajde Manijaci zaptajte se ko hoce da vam preuzme klub.Kome smeta Zujo,Amar itd.Jel vi mislite da su ovi dogadjaji danas u Mostaru slucajni.Na svojoj tribini imate sabotere, tj fasiste iste one koji su palili srpsku zastavi protiv Slavije, a vjerovao su isti ti jutros napravili sranje u Mostaru.Zapitajte se za koga i u cije ime i u cijem interesu.Prst na celo!!!
Nisam upucen, moze objasnjenjeSarajlijaTM je napisao/la:
Samo neki manje poznati investitor pored super brke...

Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Objašnjenje ti se nalazi u rječniku negdje oko riječi fotošop. 

Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
Ko je pobjedio balavurdija ili mi stari navijaci,izgleda balavurdija jer starih navijaca sve manje na tekmama.Eto vam sad balavurdijo zajebana gledajte ove 2 tekme na tv,ili internetu a ima i radio boli vas **** vi ste zajebani.Vi netrebate Zelji idite negdje drugo i prosipajte silu Zelji trebaju navijaci a ne ultrasi of huligani.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.