fabregasgeoxx je napisao/la:koje asistiro villi za gol ? odlican pass
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- LarryDavid
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
Odlicna igra, bas su me iznenadili. Svaka cast za MaraVillu.
Eto vec dva 'bena gostovanja, na kojima smo prosle godine izgubili sva tri boda, arhivirana.
Eto vec dva 'bena gostovanja, na kojima smo prosle godine izgubili sva tri boda, arhivirana.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Pustimo Josipa Broza da radi svoj posao kako treba. To što forisra Tella, pa nešto sigurno u njemu vidi, valjda ga on najbolje zna kakav je i šta može, svaki dan ga trenira.
Villa polako podiže formu i ocekujem ga u prvih 11 naredno kolo, a Boga mi i u LP (to je njegovo takmicenje).
Thiago se isto vratio
mnogo dobar nastup veceras.
Zna li neko šta je bilo sa kapitenom Puyolom
jel nešto ozbiljno u pitanju?
Villa polako podiže formu i ocekujem ga u prvih 11 naredno kolo, a Boga mi i u LP (to je njegovo takmicenje).
Thiago se isto vratio
Zna li neko šta je bilo sa kapitenom Puyolom
- LarryDavid
- Kontakt:
eh lijepo receno, i prije svega....logicno, zar ne?ripper je napisao/la:Pustimo Josipa Broza da radi svoj posao kako treba. To što forisra Tella, pa nešto sigurno u njemu vidi, valjda ga on najbolje zna kakav je i šta može, svaki dan ga trenira.
Madrid prdne u rosu protiv Valencije i Getafea, Barca im pokaže kako se to odrađuje, Madrid kiksa od Seville, Barca...
Nastavi li se ovako, 7. sljedećeg mjeseca u 7. kolu bit će primopredaja La Lige!
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.
Odlicni rezultati veceras. Pobjeda u gostima kod Getafea, i evo sad čergaši izgubiše u Sevilji. Bolje nije moglo.
Morate skontat da ovu Barcelonu ne mozete porediti ni sa jednim timom na svijetu.
Jednostavno imaju igrace koji u svakom trenutku znaju sta ce i kako ce s loptom.
Nema nikakvog zalijetanja i nekih ispucavanja napamet.
Al eto, desi se da i takvi izgube poneku utakmicu.
Uglavnom zbog nesrece i potcjenjivanja protivnika.
Jednostavno imaju igrace koji u svakom trenutku znaju sta ce i kako ce s loptom.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- LarryDavid
- Kontakt:
+8 , a real opet gostuje sljedece kolo kod Rayo V....vise od svega raduje me standardno dobra igra mesija i drugara...
Do Klasika treba uspješno obraditi andaluzijski dvojac, protiv Granade na Campu očekujem pucački trening a na Pizjuanu zagrijavanje za feštu. Uzme li se svih 9 bodova u sljedeća 3 kola, Madridu se bježi na minimum +11, što je RealNo nedostižno. Barci na nogu još ide to što ima lakšu skupinu u Ligi prvaka od Madrida.
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.
Al kako se ubrza igra kada udje Villa ..
Onako nemas kome dodat, slabo se ono TELE ubacuje .. a i kada se ubaci nista ne uradi.
Ovako Villa iz polu sansi trpa kako hoce i kome hoce
Onako nemas kome dodat, slabo se ono TELE ubacuje .. a i kada se ubaci nista ne uradi.
Ovako Villa iz polu sansi trpa kako hoce i kome hoce
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ono najvaznije veceras je da smo igrali bez Inieste, Albe, Ville, Alvesa i Alexisa i bez obzira na to rutinski uzeli bodove na tradicionalno teskom gostovanju.
Tito izgleda zna sta radi, malo je takticki nezreo ali nadam se da ce to doci s vremenom.
Tito izgleda zna sta radi, malo je takticki nezreo ali nadam se da ce to doci s vremenom.
Don't hate what you don't understand.
A moze li mi neko objasnit zasto su posudili Afellaya a ostavili Tella ?
Ako išta dobro radi onda je to ubacivanje, tu je predobar zaista, strašno se ubacuje, brz ko' metak...eh sad, druga je stvar što mu je slaba završnica, a Bogami i kontrola lopte, nula...M4kaveli je napisao/la: Onako nemas kome dodat, slabo se ono TELE ubacuje .. a i kada se ubaci nista ne uradi.
Montoya je večeras dobru utakmicu odigrao, za razliku od Alvesa ovaj je malo manje ofanzivniji, al' se zna ubacit' kad treba...
[youtube][/youtube]
Tello uopšte nije toliko loš koliko se ovdje pljuje. Veceras je najviše prijetio, mnogo više nego npr. Pedro.
Tello uopšte nije toliko loš koliko se ovdje pljuje. Veceras je najviše prijetio, mnogo više nego npr. Pedro.
Ma ja, kad barca dobije ne može nam niko nista. Kad barca popuši to je sigurno što nisu imali sreće. Nije nikako do protivnika. Fuck logic.M4kaveli je napisao/la:Morate skontat da ovu Barcelonu ne mozete porediti ni sa jednim timom na svijetu.
- LarryDavid
- Kontakt:
pujol pauzira mjesec i vise
-
RajKoothrappali
- Kontakt:
Sve su prilike da je to sve od njega. Previse povreda, a poslije svake mu treba vremena da se vrati na odredjeni nivo. Sinoć je po meni bio dobar, ali... Valja sad gurati sezonu sa Pikeom i Maskeranom, a nagledacemo se i Songa na stoperu.LarryDavid je napisao/la:pujol pauzira mjesec i vise
Sinoc odlicna igra bez nekoliko prvotimaca...Tello koliko god da mi je drag, moram napisati da je sinoc bio veoma los..cim je Villa usao to je bolje izgledalo.I mislim da Sanchez vise nema sta traziti u prvom sastavu, napad je najbolji kad igraju Villa, Messi i Pedro.
- Donnie Darko
- Kontakt:
I koga sad imaju da zamijeni Mascherana kad dobije crveni ili Piquea kad iscasi ud prilikom snosaja? Bartra? Busquets? Jbt ne kontam stvarno kako su ovako neozbiljni po pitanju novog stopera :/
Nema se vise stopera za kupiti
Stvarno ne znam koga bi Vilanova mogao uzeti ..
Stvarno ne znam koga bi Vilanova mogao uzeti ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.