da rezimiramo.... pred nekih (po meni) 6-7 000 gledatelja super atmosfera i odličan Zrinjski....
Željo me totalno razočarao, u 90 min nisu opucali 2 puta na gol....
Hadžić - nezaposlen, -/10
Markić - kako je samo odigrao na desnom beku... perfekcija... 9.5/10 jedan od najboljih na terenu
Radeljić - po meni igrač utakmice.... u 90 min. stub obrane, sve pokupio što je trebao i stvarno odigrao utakmicu na najvišem nivou... 10/10
M.Aničić - solidan, ali mnogo lošiji od gore pomenutog dvojca 7/10
Stojkić - strijelac fantastičnog gola, a mogao je dati i još koji jer je bio u 2 super prilike.... također probijao je tu Željinu desnu stranu s lakoćom.... neznam ko je u Želje desni bek, ali je loš! 9.5/10
Miličević - solidan, ali mora i može mnogo bolje... dosta je bio izgubljen prvo pol., drugo mnogo bolji... 7/10
Šćepanović - ooooooooooo kakav igrač majko moja

... ala. Andrea Pirlo

stvarno odlična predstava Vučine... kapa mu do poda 9.5/10
Krišto - kad sam ga vidio u prvih 11 napravio sam onu facu WTF :S međutim jako jako dobar... borben i pozitivno me iznenadio... 8/10
Pehar - a ništa.... neznam šta ovaj momak još radi u prvih 11.... trud mu nemogu sporit, ali sve ostalo tanko... 6/10
Žuržinov - prvo pol. jako dobar, drugo zamjenjen neznam zašto? ... 7/10
Bubalo- PA KO JE OVAAAAAAJ ??? znači nikad čuo za lika prije tekme.... I.Aničića je poslao na klupu
sve u svemu momak je odigrao jako dobro.... borio se u napadu i iznudio je nekoliko prekida i u defanzivi je pred kraj svaku loptu upravo on izbacio - 8/10
zamjene.
Muminović... odlično drugo pol. Milana... mnogo je radio po toj desnoj strani i imao je jednu 100% priliku... također ČIST penal nad njim u 90.oj min nije sviran - 8/10
Marjanović -/10, Arežina -/10
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso