Imal utakmice da ovaj ne odglumi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Pa i ne znam da je "otaj" u prijasnjim mecevima Uniteda nesto glumio padavicara da bi zasluzio etiketu, bio je , mozda, minimalan kontakt ali ni blizu dovoljan za penal. Ovo mu je bio los potez, itekako los ali ne glumataj i ti ovdje sada, pravda zadovoljena jer je Javier promasio penal, tacnije skinuo mu Al Habsi. Bez potrebe trazis frku na temi. Uzivaj, prvi ste.soxx je napisao/la:
Imal utakmice da ovaj ne odglumi
Htio sam ovaj gif tražit.rio_Ferdy88 je napisao/la:Scholes, Hernandez and Carrick winning 5 tackles in 29 seconds![]()
[youtube][/youtube]
Preofanzivno je to za nas.Mozda protiv nekih slabijih ekipa,tipa Wigan i to kad igramo kuci.asunsao je napisao/la:Ma dobro je ovo danas proslo, velike ekipa kao Utd pobjeduju i kad nema igre, tako je bilo danas, a ja vjerujem da je ovo kombinovani tim. U ozbiljnijim utakmicama bi to trebalo izgledati ovako:
--------------De Gea---------------
Rafael---Vidic---Ferdinand---Butner
--------------Carrick---------------
Valencia-----------------------Young
--------------Kagawa-----------------
---------Rooney---------RvP---------
Pippo trenira U17Anderson8 je napisao/la: Giggs ocito vise ne moze, treniraj U21 ko Pippo
navodno pati od nekog težeg oblika nostalgije, povezivan je sa Arsenalom bio pa je to bila priča tamo kod nasmajestic24 je napisao/la:Nebi ovog Ronalda ponovo gledao u nasem dresu...nema tih para. Koja je ovo placi p.izda jbt. Pa kad na njemu naprave faul na centru,trazi penal. Mislim da je vec 3 puta trazio penal a faula nije bilo ni 1%.
Onaj momak Navas je strasan igrac. Meni je cudno kako jos uvjek on igra u Sevilli.
Cartmane,Modric u 45 minuta je imao pogodjenu staticu i 2 uspjesna dodavanja. 40 mill je placen![]()
![]()
![]()
Sta ces,takav karakter.I mene to nervira kod njega,ali je dobar igrac.Danas mu se ne igra nesto izgleda..majestic24 je napisao/la:Nebi ovog Ronalda ponovo gledao u nasem dresu...nema tih para. Koja je ovo placi p.izda jbt. Pa kad na njemu naprave faul na centru,trazi penal. Mislim da je vec 3 puta trazio penal a faula nije bilo ni 1%.
Onaj momak Navas je strasan igrac. Meni je cudno kako jos uvjek on igra u Sevilli.
Cartmane,Modric u 45 minuta je imao pogodjenu staticu i 2 uspjesna dodavanja. 40 mill je placen![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.