To je to...dino lj je napisao/la:Pa ljudi dragi nismo izgubili od Unisa i nije kraj svijeta,zijanili smo od Zrinjskog koji je dobra ekipa a i u prvih sest kola cetiri smo vani igrali,ovo za sada je super.Pa prosle godine smo u ovo vrijeme za pojedinim ekipama zaostajali i po 8 ili 6 bodova a na kraju smo im bjezali 17 ili 20.Najtezi dio rasporeda je prosao i odlicno zavrsio bodovno,uvjek sam govorio da me ne interesuje izgled tabele nakon 5,10 ili 20 kola,bitno je kako ona izgleda u Maju nakon 30 kola.Pa moramo i mi izgubiti nisu ni nasi igraci roboti ili vanzemaljci,ne trebamo brinuti zbog toga doce sve na svoje mjesto,mnogo veci problem je ponasanje pojedinih kvazi navijaca zbog kojih klub ostaje bez podrske na Grbavici i koji mu izbijaju u ovoj teskoj finansijskoj situaciji prijeko potrebna sredstva.Imamo igracki takvu ekipu kojoj titula nemoze izbjeci ali je viza vi nekih drugih stvari i desavanja bez razloga mozemo izgubiti jer sva ova desavanja psihicki uticu i na Amara i igrace pa je krajnje vrijeme da se pojedinci opamete i da pruzimo podrsku klubu kako njegovom ugledu,remomeu i istoriji dolikuje.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
inace kad dodjes kod nekog u goste trebas se znati ponasat, nece te niko dirat nigdje dok ne pocnes belaj pravit, fino te policija isprati do stadiona pregledas utakmicu i odes kuci. ali reci da navijas i da si dobar navijac ako negdje napravis sranje koje direktno/indirektno utjece lose na klub i kazes da si to uradio zbog kluba je nelogicno...Krvotok je napisao/la:I šta bude kad izađeš npr. u Širokom ili Banja Luci, sa željinim šalom oko vrata? Cijenim da im odmah onako sportski staviš do znanja: ja sam ovdje došao da navijam, razlegne se gromoglasni aplauz razgraganih domaćina i dobronamjerno tapšanje po ramenu jer si, eto, došao samo da navijaš. Je li baš tako bude pajdo?nick je napisao/la:
ali navijac treba da navija sve ostalo nije njegov poso
Jesam protiv seljoberizma na Grbavici, ali kući i treba da budeš gošpar! A na gostovanju "i staro i mlado u cirkus Colorado"![]()
ne ulazim u te ultra price niti stajem na neciju stranu, ok napravili belaj to im furka,dobro je isfurali njihova stvar ali tajming je uzasan i tek ce se u narednom periodu vidjet posljedice...
vjerovatno ce ovi ljudi sto su sad u upravi/strucnom stabu pokusat izvuc svoje pare i uhvatit se noge. kome treba cirkus kolorado za njegove pare?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
+1ipetm je napisao/la:To je to...dino lj je napisao/la:Pa ljudi dragi nismo izgubili od Unisa i nije kraj svijeta,zijanili smo od Zrinjskog koji je dobra ekipa a i u prvih sest kola cetiri smo vani igrali,ovo za sada je super.Pa prosle godine smo u ovo vrijeme za pojedinim ekipama zaostajali i po 8 ili 6 bodova a na kraju smo im bjezali 17 ili 20.Najtezi dio rasporeda je prosao i odlicno zavrsio bodovno,uvjek sam govorio da me ne interesuje izgled tabele nakon 5,10 ili 20 kola,bitno je kako ona izgleda u Maju nakon 30 kola.Pa moramo i mi izgubiti nisu ni nasi igraci roboti ili vanzemaljci,ne trebamo brinuti zbog toga doce sve na svoje mjesto,mnogo veci problem je ponasanje pojedinih kvazi navijaca zbog kojih klub ostaje bez podrske na Grbavici i koji mu izbijaju u ovoj teskoj finansijskoj situaciji prijeko potrebna sredstva.Imamo igracki takvu ekipu kojoj titula nemoze izbjeci ali je viza vi nekih drugih stvari i desavanja bez razloga mozemo izgubiti jer sva ova desavanja psihicki uticu i na Amara i igrace pa je krajnje vrijeme da se pojedinci opamete i da pruzimo podrsku klubu kako njegovom ugledu,remomeu i istoriji dolikuje.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- SarajlijaTM
[youtube][/youtube]
"Nick" otvaraš temu a nije ništa, vidiš da se ne bune i ne spamaju ni Ultrasi, jasno je da je ovo danas bio mangupluk Manijaka, i da klub ne može snositi sankcije zbog toga, ni moralno ni zakonski!
Ako ćemo za pravo, sto puta gore je bilo ponašanje pojedinih naših seljobera kad je murija onako krvnički mlatila Ultrase na Grbavici, a naša pojedina šabanija, tapšala "plavce" i govorila "neka ste hin". Sramota da se tako ponašaju neki navijači Želje. Najmanje tada što su mogli je da šute, al' eto neko voli kad policija bije navijače, makar i skandirali, opet nisu imali prava da prekorače upotrebu sile. Klocevi ne shvataju da je tog dana murija šutala one preko puta, a sutra će njih.
Ja sam se i tada osvrnuo, i naše prozvao za likovanje nad navijačima i nepravdom, ali tada su mnogi ovdje mudro šutjeli, misleći valjda ma neka su nisu "naši" pa i nedavno na Grbi prozvao na razum za akcije koje nemaju veze sa željom, a mnogi tada niste bili za osudu kao danas.
Ali sam objektivan kada ovo danas nazivam navijačkom akcijom sa punim pluićima, momci koji su danas akcijali kapa do poda, ovo danas je bio pravi navijački blitz krieg!
Ako ćemo za pravo, sto puta gore je bilo ponašanje pojedinih naših seljobera kad je murija onako krvnički mlatila Ultrase na Grbavici, a naša pojedina šabanija, tapšala "plavce" i govorila "neka ste hin". Sramota da se tako ponašaju neki navijači Želje. Najmanje tada što su mogli je da šute, al' eto neko voli kad policija bije navijače, makar i skandirali, opet nisu imali prava da prekorače upotrebu sile. Klocevi ne shvataju da je tog dana murija šutala one preko puta, a sutra će njih.
Ja sam se i tada osvrnuo, i naše prozvao za likovanje nad navijačima i nepravdom, ali tada su mnogi ovdje mudro šutjeli, misleći valjda ma neka su nisu "naši" pa i nedavno na Grbi prozvao na razum za akcije koje nemaju veze sa željom, a mnogi tada niste bili za osudu kao danas.
Ali sam objektivan kada ovo danas nazivam navijačkom akcijom sa punim pluićima, momci koji su danas akcijali kapa do poda, ovo danas je bio pravi navijački blitz krieg!
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Prošle sezone i ove gledajući jačinu protivnika smo imali isti raspored nakon 6 kola, 4 u gostima, 2 kući. Prošle sezone smo osvojili 8 bodova, a ove 13, to je po meni veliki napredak. Značaj ovih bodova će se vidjeti tek na proljeće.
Ja uopšte nisam nezadovoljan.
Ovaj poraz je možda došao u pravo vrijeme da se igrači konačno priberu i dođu sebi i da shvate da moraju ozbiljno igrati i da nema više zaebancije.
Ja uopšte nisam nezadovoljan.
Ovaj poraz je možda došao u pravo vrijeme da se igrači konačno priberu i dođu sebi i da shvate da moraju ozbiljno igrati i da nema više zaebancije.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
I pored poraza mislim da smo još uvijek glavni favoriti za titulu i da na to upućuje i tabela i kvalitet ekipe, al to će se tek vidjeti kasnije. Ipak, mislim da ovaj poraz vraća u realnost i pokazuje da se još nismo izdigli iznad ove lige onoliko koliko mislimo. Danas protiv malo iznadprosječne ekipe nismi imali pravu šansu, 90 minuta smo praktično branili go, a lošu igru su upotpunile i loše izmjene gdje smo zadnjih 20 minuta docekali bez znalca na sredini. Poraz koji nije znak za uzbunu, ali pokazatelj da bodovi neće dolazit sami nego da se za svaki moramo izborit.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.
Krvotok je napisao/la:"Nick" otvaraš temu a nije ništa, vidiš da se ne bune i ne spamaju ni Ultrasi, jasno je da je ovo danas bio mangupluk Manijaka, i da klub ne može snositi sankcije zbog toga, ni moralno ni zakonski!
Zadnja izmjena: nick, dana/u 15 sep 2012, 23:14, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- bistrikboy
- Kontakt:
Ja ne znam kome ti to objasnjavas,kad i sam vidis sta se sve pisalo danas.Prva prava navijacka akcija nakon bog zna koliko.a dinolj nek isprati svoj klub s koseva,pa nek pise.Krvotok je napisao/la:"Nick" otvaraš temu a nije ništa, vidiš da se ne bune i ne spamaju ni Ultrasi, jasno je da je ovo danas bio mangupluk Manijaka, i da klub ne može snositi sankcije zbog toga, ni moralno ni zakonski!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
@barbarez
poslao sam ti pp za ono o logosoftu
poslao sam ti pp za ono o logosoftu
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
- KB-TM87
- Kontakt:
jbg morao se i poraz nekada desiti, nema veze, idemo dalje
...pohvale za momke koji su danas demolirali pub

...pohvale za momke koji su danas demolirali pub

Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- SarajlijaTM

Samo neki manje poznati investitor pored super brke...

-
- Kontakt:
Bravo za golmana šta je sve spasio , svaka čast .
Ma ja shvatam tifo scenu ali ovo danas je bio "kukavičluk" upasti u kafanu ,usput koja je sama sebi dala naziv "Ultras pab" ,to su neki narkići i alkosi i nemaju nikakve velike veze sa navijačkom skupinom.Jutros ,u toku ovog "junačkog " napada u birtiji bilo 4 ljudi uključujući i konobara.I stvarno je veliko junaštvo napasti 40 na 4.Skidam kapu.Za vašu informaciju klub navijača Ultras je u naslju centar II odakle je danas i krenuo korteo prem stadionu i ti momci se nisu uopće osvrtali na događaje u onom kafiću.Također ona skupina "hrabrih" mudonja što je na bulevaru kamenovala dva kafića (od kojih se jedan zove "Niđe veze") na tzv.bošnjačkoj strani spada u istu skupinu kukavica kao i ovi vaši koji su se usput kao p.i.č.k.e rasplakali kad ih je policija pokupila.Toliko o junačkim podvizima sa obje strane.bistrikboy je napisao/la:Ja ne znam kome ti to objasnjavas,kad i sam vidis sta se sve pisalo danas.Prva prava navijacka akcija nakon bog zna koliko.a dinolj nek isprati svoj klub s koseva,pa nek pise.Krvotok je napisao/la:"Nick" otvaraš temu a nije ništa, vidiš da se ne bune i ne spamaju ni Ultrasi, jasno je da je ovo danas bio mangupluk Manijaka, i da klub ne može snositi sankcije zbog toga, ni moralno ni zakonski!
PS Što se tiče tekme ovo je najlošiji Željo u zadnjih 3-4 godine u Mostaru.Desna strana katastrofa,ne znam ko vam je igrao u prvom djelu ali bio je loš ,u drugom ušao čini mi se Čolić isto tako.Stojkić ih je pravio smješnim.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!
evo kad real izgubi od seville mozemo i mi kiksat,nista strasno idemo dalje
momcima dat podrsku za ove 2 tekme slj sedmice,a ove bodove nadoknadit u zenici abd
valjda nece zabranit gostovanja zbog desavanja danas
momcima dat podrsku za ove 2 tekme slj sedmice,a ove bodove nadoknadit u zenici abd
valjda nece zabranit gostovanja zbog desavanja danas
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI
-
- Kontakt:
ko što gledam, hoćealmirr je napisao/la: valjda nece zabranit gostovanja zbog desavanja danas

Naravno gliste izasle poslije kuce. Dosli sad da pisu kako smo mi losi, katastrofa. Ovaj iznad sto pise kako smo pravo losi, onda se zamisli kako ste vi tek losi, kad ste jedva dali i jedan gol. Zato tisu Boga ti.
Izgubili utakmica i sta sad? Idemo dalje, prvenstvo tek pocelo je ..
Izgubili utakmica i sta sad? Idemo dalje, prvenstvo tek pocelo je ..
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
ništa drugo ne preostaje nego da se krezubi balavci malo pohvale koji napadnu pub sa dvije - tri konobarice. veliki poduhvat nema štaKB-TM87 je napisao/la: pohvale za momke koji su danas demolirali pub

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 63 gosta.