RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Evo da se zna da smo igrali utakmicu.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
E ovo smo zalužili.
Makar počasni
Makar počasni

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
opet Hebibović, ovo je njegov 4 gol, ali šta smo fulali prilika ili bolje rečno ša je BANDOVIĆ odbranio, čudo jedno..... 

-
- Kontakt:
nerealan rezultat,imali smo dobre prilike da je mace onaj zabio sigurno bi utakmica isla drugačijim tokom.sarajevo zasluzeno slavilo ali previsok rezultat.naivno smo primili golove i vidi se da smo mlada ekipa.ne treba sada se ljutiti , nismo očekivali nista od ovog gostovanja ali ipak smo se pokazali dobrim protivnikom.Sada slijede dvije kući i to pobijediti i opet smo u vrhu.FORZA VELEŽ
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Nemamo se sta zalit jednostavno su nas zasluzeno pobjedili,imali su inicijativu na terenu,nemamo se sta zalit.Sad se trebamo okrenut na ove dvije domace utkamice i uzet 6 bodova aBd.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
S kim igramo te 2 domace ?
- pravnik1981
- Kontakt:
GOSK i Leotarvm22 je napisao/la:S kim igramo te 2 domace ?
Zadnja izmjena: pravnik1981, dana/u 15 sep 2012, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
mace dobar večeras ,i mislim da je bolji od mirze ćemalovića.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Dosta bolji brate,dosta bolji.Mace se bolje pokazo u ovoj jednoj utakmici nego Mirza u 5 utakmica...Crvenarmija je napisao/la:mace dobar večeras ,i mislim da je bolji od mirze ćemalovića.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
samo pozdrav za prijatelje ali iskreni pozdrav i komentar mali: nije loše ali u ovom momentu prejako je Sarajevo bez ljutnje, svaka čast na otvorenoj igri
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
sarajevo jest zasluzeno dobilo uz vjetar u ledja od strane sudija,bio sam na tekmi i banalne je stvari sudio i penal nije bio penal.najrealniji je bi bio rezultat 2:1 za sarajevo al tu je kako je sad treba uzet aBd svih 6 bodova kuci
u slijedeca dva kola

gunner till i die ARSENAL
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
MOSTAR u srcu VELEZ do groba
Hitna otpjevana zajedno, meni detalj utakmice! Sve najbolje u nastavku sezone, pozdrav Rođeni i vidimo se u Mostaru!
Himna, pardon 

Buraz da te pitam,sta je pisalo na onoj paroli u prvom poluvremenu ?sekac je napisao/la:samo pozdrav za prijatelje ali iskreni pozdrav i komentar mali: nije loše ali u ovom momentu prejako je Sarajevo bez ljutnje, svaka čast na otvorenoj igri
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Prije svega svaka vam cast na fer i korekntom navijanju, sto za Vedrana, sto pjevanje himne, zivjeli vi nama jos 100 godina.
Sto se tice utakmice, ima Velez lijepu igru i ideju, mi imamo nesto bolje individualce, ali su vase kontre a i akcije sasvim konkretne, i ove godine imate itekako pravo da se borite za Evropu. Zelim vam puno srece.
Sto se tice utakmice, ima Velez lijepu igru i ideju, mi imamo nesto bolje individualce, ali su vase kontre a i akcije sasvim konkretne, i ove godine imate itekako pravo da se borite za Evropu. Zelim vam puno srece.
zasluzena pobjeda Sarajeva,i ja im od srca cestitam.Mi smo igrali mlitavo,nezainteresovano,bojazljivo i sporo,mi mozemo igrati puno bolje ali ovo danas je lose(Sarajevo je jos moglo dati bar 3-4 gola iz 100% sansi).Odbrana nam je katastrofalno spora i neuigrana.Mace moze biti solidan centarfor,treba dobiti vise sanse(pogotovo na domacem terenu).utakmica fer i korektna kako na terenu tako na tribinama.Sudija je imo par gresaka ali daleko da je utico na igru.
P.S.Ne mogu da se nacudim nasim igracima sve raja od 18-22 a ja sam mislio da ce ubiti Sarajevo trkom i borbenoscu ali od toga ne bi nista,igrali su ko da imaju laksi trening,zato smo i izgubili ovakvim rezultatom
FORZA VELEZ
P.S.Ne mogu da se nacudim nasim igracima sve raja od 18-22 a ja sam mislio da ce ubiti Sarajevo trkom i borbenoscu ali od toga ne bi nista,igrali su ko da imaju laksi trening,zato smo i izgubili ovakvim rezultatom
FORZA VELEZ
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
Evo jedna slika za raju iz Mostara http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... t=1&ref=nf
Sarajevo ljubavi moja!
Sto vasi nisu navijali u drugom,poskidali transparente fazone,i ogledali tekmu do kraja regularno,to zbog rezultata ili?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- el-fighter
- Kontakt:
Treba biti realan i priznati da je Sarajevo zasluzeno pobijedilo veceras. Rezultat mozda nije realan, ali pobjeda je svakako zasluzena. Nasi su igrali kako znaju, nadigravali su se, a sa ovoliko jacim protivnikom to se ne smije raditi. Sarajevo za nase prostore ima odlicne individualce i oni su znali iskoristiti nase greske u odbrani. No, nad prolivenim mlijekom ne treba plakati. Okrecemo se sljedecem protivniku i iz ove dvije utakmice ako uzmemo 6 bodova bit ce dobro.
FORZA VELEZ
FORZA VELEZ
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.