FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

LarryDavid
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la LarryDavid » 15 sep 2012, 22:43

geoxx je napisao/la:koje asistiro villi za gol ? odlican pass ;)
fabregas
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 15 sep 2012, 23:00

Odlicna igra, bas su me iznenadili. Svaka cast za MaraVillu.
Eto vec dva 'bena gostovanja, na kojima smo prosle godine izgubili sva tri boda, arhivirana.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 15 sep 2012, 23:04

Pustimo Josipa Broza da radi svoj posao kako treba. To što forisra Tella, pa nešto sigurno u njemu vidi, valjda ga on najbolje zna kakav je i šta može, svaki dan ga trenira.
Villa polako podiže formu i ocekujem ga u prvih 11 naredno kolo, a Boga mi i u LP (to je njegovo takmicenje).
Thiago se isto vratio :!: mnogo dobar nastup veceras.
Zna li neko šta je bilo sa kapitenom Puyolom :?: jel nešto ozbiljno u pitanju?

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 15 sep 2012, 23:47

ripper je napisao/la:Pustimo Josipa Broza da radi svoj posao kako treba. To što forisra Tella, pa nešto sigurno u njemu vidi, valjda ga on najbolje zna kakav je i šta može, svaki dan ga trenira.
eh lijepo receno, i prije svega....logicno, zar ne?

The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...

Barcino
Kontakt:

Post Postao/la Barcino » 15 sep 2012, 23:53

Madrid prdne u rosu protiv Valencije i Getafea, Barca im pokaže kako se to odrađuje, Madrid kiksa od Seville, Barca... :mrgreen: Nastavi li se ovako, 7. sljedećeg mjeseca u 7. kolu bit će primopredaja La Lige!
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 15 sep 2012, 23:55

Odlicni rezultati veceras. Pobjeda u gostima kod Getafea, i evo sad čergaši izgubiše u Sevilji. Bolje nije moglo.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 sep 2012, 00:20

Morate skontat da ovu Barcelonu ne mozete porediti ni sa jednim timom na svijetu.
Jednostavno imaju igrace koji u svakom trenutku znaju sta ce i kako ce s loptom.
Nema nikakvog zalijetanja i nekih ispucavanja napamet.
Al eto, desi se da i takvi izgube poneku utakmicu.
Uglavnom zbog nesrece i potcjenjivanja protivnika.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 16 sep 2012, 00:23

+8 , a real opet gostuje sljedece kolo kod Rayo V....vise od svega raduje me standardno dobra igra mesija i drugara...

Barcino
Kontakt:

Post Postao/la Barcino » 16 sep 2012, 00:29

Do Klasika treba uspješno obraditi andaluzijski dvojac, protiv Granade na Campu očekujem pucački trening a na Pizjuanu zagrijavanje za feštu. Uzme li se svih 9 bodova u sljedeća 3 kola, Madridu se bježi na minimum +11, što je RealNo nedostižno. Barci na nogu još ide to što ima lakšu skupinu u Ligi prvaka od Madrida.
Nadam se da će me navijači prihvatiti, potrudit ću se za to na parketu. Znam da ovi navijači podržavaju svoj klub kao nitko drugi – rekao je Ante Tomić, bivši madridista.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 sep 2012, 00:30

Al kako se ubrza igra kada udje Villa ..
Onako nemas kome dodat, slabo se ono TELE ubacuje .. a i kada se ubaci nista ne uradi.
Ovako Villa iz polu sansi trpa kako hoce i kome hoce :D
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 16 sep 2012, 00:30

Ono najvaznije veceras je da smo igrali bez Inieste, Albe, Ville, Alvesa i Alexisa i bez obzira na to rutinski uzeli bodove na tradicionalno teskom gostovanju.
Tito izgleda zna sta radi, malo je takticki nezreo ali nadam se da ce to doci s vremenom.
Don't hate what you don't understand.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 sep 2012, 00:45

A moze li mi neko objasnit zasto su posudili Afellaya a ostavili Tella ?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 sep 2012, 01:55

M4kaveli je napisao/la: Onako nemas kome dodat, slabo se ono TELE ubacuje .. a i kada se ubaci nista ne uradi.
Ako išta dobro radi onda je to ubacivanje, tu je predobar zaista, strašno se ubacuje, brz ko' metak...eh sad, druga je stvar što mu je slaba završnica, a Bogami i kontrola lopte, nula...

Montoya je večeras dobru utakmicu odigrao, za razliku od Alvesa ovaj je malo manje ofanzivniji, al' se zna ubacit' kad treba...

ripper
Kontakt:

Post Postao/la ripper » 16 sep 2012, 01:58

[youtube][/youtube]

Tello uopšte nije toliko loš koliko se ovdje pljuje. Veceras je najviše prijetio, mnogo više nego npr. Pedro.

SPY
Kontakt:

Post Postao/la SPY » 16 sep 2012, 02:12

M4kaveli je napisao/la:Morate skontat da ovu Barcelonu ne mozete porediti ni sa jednim timom na svijetu.
Jednostavno imaju igrace koji u svakom trenutku znaju sta ce i kako ce s loptom.
Nema nikakvog zalijetanja i nekih ispucavanja napamet.
Al eto, desi se da i takvi izgube poneku utakmicu.
Uglavnom zbog nesrece i potcjenjivanja protivnika.
Ma ja, kad barca dobije ne može nam niko nista. Kad barca popuši to je sigurno što nisu imali sreće. Nije nikako do protivnika. Fuck logic.

LarryDavid
Kontakt:

Post Postao/la LarryDavid » 16 sep 2012, 11:07

pujol pauzira mjesec i vise

RajKoothrappali
Kontakt:

Post Postao/la RajKoothrappali » 16 sep 2012, 11:20

LarryDavid je napisao/la:pujol pauzira mjesec i vise
Sve su prilike da je to sve od njega. Previse povreda, a poslije svake mu treba vremena da se vrati na odredjeni nivo. Sinoć je po meni bio dobar, ali... Valja sad gurati sezonu sa Pikeom i Maskeranom, a nagledacemo se i Songa na stoperu.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 16 sep 2012, 11:22

Sinoc odlicna igra bez nekoliko prvotimaca...Tello koliko god da mi je drag, moram napisati da je sinoc bio veoma los..cim je Villa usao to je bolje izgledalo.I mislim da Sanchez vise nema sta traziti u prvom sastavu, napad je najbolji kad igraju Villa, Messi i Pedro.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 sep 2012, 13:31

I koga sad imaju da zamijeni Mascherana kad dobije crveni ili Piquea kad iscasi ud prilikom snosaja? Bartra? Busquets? Jbt ne kontam stvarno kako su ovako neozbiljni po pitanju novog stopera :/

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 16 sep 2012, 13:50

Nema se vise stopera za kupiti :mrgreen:
Stvarno ne znam koga bi Vilanova mogao uzeti ..

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.