Mi nismo optereceni drugim klubovima za razliku od "nekih" drugih navijaca...tepsija je napisao/la:Ipak,moraju se pohvaliti forumaši koji simpatiziraju FK Sarajevo.
Da kojim slučajem gubimo od neke druge ekipe 4:0,mislim da bi nas yebavali i na ovoj i na našoj temi![]()
Sretno u nastavku sezone
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ti nisi opterecen ni sarajevom meni se ciniHzSM je napisao/la:Mi nismo optereceni drugim klubovima za razliku od "nekih" drugih navijaca...tepsija je napisao/la:Ipak,moraju se pohvaliti forumaši koji simpatiziraju FK Sarajevo.
Da kojim slučajem gubimo od neke druge ekipe 4:0,mislim da bi nas yebavali i na ovoj i na našoj temi![]()
Sretno u nastavku sezone

Za zivot cijeli!
Ja volim ovaj klub vise nego sebe,ali ako se nista bitno ne desava onda nemam potrebe da pisem glupe komentare...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ti nisi opterecen ni sarajevom meni se ciniHzSM je napisao/la:Mi nismo optereceni drugim klubovima za razliku od "nekih" drugih navijaca...tepsija je napisao/la:Ipak,moraju se pohvaliti forumaši koji simpatiziraju FK Sarajevo.
Sretno u nastavku sezone
Golman Veleža je pogrešio samo prilikom penala mada je tu više odbrana bila kriva.. imho. Mada smo se i mi nafulali al i odbranio nam je dečko nekoliko zicera. Al da njega nemaju bila bi puno veća razlika.
pa ako toliko volis klub sto nisi na utakmici ??
- gradinaARNEL
- Kontakt:
ove godine vi s ovom igrom lagano titulu uzimate
pozz iz Srebrenikaaa
pozz iz Srebrenikaaa
Samo jedan grad, samo jedan klub
Samo Gradina , samo Srebrenik
Samo Gradina , samo Srebrenik
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
upravo si napisao jedan takav.da volis taj klub vise nego sebe, otisao bi na utakmicu, ne bi gledao na areni.nemoj ovo shvatiti kao neku provokaciju, vec kao realnu cinjenicu, pozdrav.HzSM je napisao/la:Ja volim ovaj klub vise nego sebe,ali ako se nista bitno ne desava onda nemam potrebe da pisem glupe komentare...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ti nisi opterecen ni sarajevom meni se ciniHzSM je napisao/la: Mi nismo optereceni drugim klubovima za razliku od "nekih" drugih navijaca...
Za zivot cijeli!
Ne zivimo nazalost svi u Sarajevu.arelinho je napisao/la:pa ako toliko volis klub sto nisi na utakmici ??

Cestitke na pobjedi. A nama nek je Bog na pomoci.
Očekivana pobjeda, realno. Nisam mislio da ćemo ih ovako razbiti i uvaliti im čet'ri gola, al' eto, ne žalim se. Velež je možda zaslužio i drugi gol, dosta su hrabro igrali, ali su bili nadigrani. Suđenje odlično, teren katastrofalan, kao i termin utakmice, posjeta još gora. Pravi ispit će naši imati u Trebinju. Trenutno smo najbolji, daj Bože da tako ostane.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
sudija je bio jako slab.četiri nama kartona u 2 minute,i jos onaj slobodni udarac kojeg ne bi svirao niko.Ali eto čestitke na pobjedi i sretno u nastavku prvenstva.High je napisao/la:Očekivana pobjeda, realno. Nisam mislio da ćemo ih ovako razbiti i uvaliti im čet'ri gola, al' eto, ne žalim se. Velež je možda zaslužio i drugi gol, dosta su hrabro igrali, ali su bili nadigrani. Suđenje odlično, teren katastrofalan, kao i termin utakmice, posjeta još gora. Pravi ispit će naši imati u Trebinju. Trenutno smo najbolji, daj Bože da tako ostane.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Nisam sve dobro vidio, tako da vjerovatno nisam baš imao pravo sa ovom konstatacijom, ali neke stvari je fer odradio.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Sjajna utakmica, igrali smo odlicno. Sve ide kao po loju i odavno ne pamtim bolji start. Iz 6 kola 5 pobijeda i 1 remi, gol razlika 15:3. Ali treba polahko ulaziti u utakmicu hladne glave bez prevelike euforije. Posjeta veceras veoma losa. Sada je na redu Leotar i uz maksimalno zalaganje i trud kakv je bio veceras mislim da mozemo do 3 bobe u Trebinju.
EDIT:
ima li ko sad da pljuje po Comoru?
EDIT:
ima li ko sad da pljuje po Comoru?

Zadnja izmjena: Evolution87, dana/u 15 sep 2012, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Samo treba uzet u obzir da u 6 kola vi 5 igrate u SarajevuEvolution87 je napisao/la:Sjajna utakmica, igrali smo odlicno. Sve ide kao po loju i odavno ne pamtim bolji start. Iz 6 kola 5 pobijeda i 1 remi, gol razlika 15:3. Ali treba polahko ulaziti u utakmicu hladne glave bez prevelike euforije. Posjeta veceras veoma losa. Sada je na redu Leotar i uz maksimalno zalaganje i trud kakv je bio veceras mislim da mozemo do 3 bobe u Trebinju.

Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Sta je pisalo na onoj paroli sto ste digli u prvom poluvremenu ? I uz ovo cestitke na pobjedi.ZASLUZENO 

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Prelijepa noc na Hasetu, da Bog da nam svaka ovakva bila. Saraj'vo !
Cestitke. Koliko je bilo raje?mireRN je napisao/la:Prelijepa noc na Hasetu, da Bog da nam svaka ovakva bila. Saraj'vo !
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
@ Paranoja, hvala. Po mojoj procjeni 3-3500 hiljade, sramotno u svakom slucaju.
mozda je lik kilometrima daleko od Sarajeva...al je bar ostao subotu vece pored tv-a da gleda svoj voljeni klub...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:HzSM je napisao/la:
upravo si napisao jedan takav.da volis taj klub vise nego sebe, otisao bi na utakmicu, ne bi gledao na areni.nemoj ovo shvatiti kao neku provokaciju, vec kao realnu cinjenicu, pozdrav.

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mozda sam ja duplo vidio ili je Said trcao ko navijen
Svaka cast momci!

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bordo10, casual033, Evander, Hajdeee, HyperOS, J1897, makron, misstianopenaldo, mnon46, mosarajvosa83, nedimmmm1337, sekac, siroliver69, ŠTA_JE i 149 gostiju.