FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tekmu ne mozete gledati preko Hd resivera , samo preko analogije nadjite arenu 1 i imate tekmu. Znaci iskljucite resiver.
ma kakav god da je imala bi mi i maksimalan ucinak da nije bilo evropa ligeScooTeR je napisao/la:Pogledaj raspored kakav ste imali,pa i rudar.p bi bio prvi,malo realnostiemir18 je napisao/la:trpaj,sad je nadam se svima jasno ko ima najacu ekpi u drzavi trenutno...

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Nije mi hd resiver,obicni stb hema mali onaj,imam samo zvuk ,na kojoj frekvenciji ti je arena bh na analognojHZ_ilidzaa je napisao/la:Tekmu ne mozete gledati preko Hd resivera , samo preko analogije nadjite arenu 1 i imate tekmu. Znaci iskljucite resiver.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
ima li gdje na netu da se gleda 

Dugi jesi to ti?Silkoni je napisao/la:ima li gdje na netu da se gleda

Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Ako imas bh net onda mojawebTVSilkoni je napisao/la:ima li gdje na netu da se gleda
ScooTeR je napisao/la:Dugi jesi to ti?Silkoni je napisao/la:ima li gdje na netu da se gleda
Mozda

- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Nema veze , preko resivera ne mozes gledati , znaci kabal iz resivera ustekas u TV.barbarez je napisao/la:Nije mi hd resiver,obicni stb hema mali onaj,imam samo zvuk ,na kojoj frekvenciji ti je arena bh na analognojHZ_ilidzaa je napisao/la:Tekmu ne mozete gledati preko Hd resivera , samo preko analogije nadjite arenu 1 i imate tekmu. Znaci iskljucite resiver.
Jarane ja imam logosoft evo cetvrta godina i mogu ti reci da su fenomenalni i tako profesionalni da ne povjerujes a skupi nisu uopste(imam trio paket kosta petobanku a ima sto i nesto kanala,internet brzine 10 mb a u toj cijeni imas 15 km telefona besplatno i sva oprema je besplatna).Preporucujem je svima,a ovaj vas Belosevic koda je ljetos bio kod R.Carlosa na obuci svaka tekma euro go.powerplay je napisao/la:Ma nije ni Telemach ništa bolji. Prijatelj ima Logosoft, ma sve ljudi imaju, sve i jedan sportski kanal koji se emituje na našim prostorima.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Čomor ga dade
A svašta..

Čomor..????

Ne kontam majkemi,vidi nestomeni preko spojnice jedan vodi direkt na analognu a jedan na reciver koji je povezan skartom sa tv.Mislim mogu ja iskljuciti resiver,ali na analognoj ja imam arena sport 1 i na njoj je partizan,ocito da arena sport bh nema na analognoj,jer sam je trazio.Na digitalnoj mi se samo zvuk cuje n hd,a na obicnom pise kartica istekla,ne kontam sta ce mi isteci ,ako mi postale arene radei rade jos neki kanali na toj frekvenciji.HZ_ilidzaa je napisao/la:Nema veze , preko resivera ne mozes gledati , znaci kabal iz resivera ustekas u TV.barbarez je napisao/la:Nije mi hd resiver,obicni stb hema mali onaj,imam samo zvuk ,na kojoj frekvenciji ti je arena bh na analognojHZ_ilidzaa je napisao/la:Tekmu ne mozete gledati preko Hd resivera , samo preko analogije nadjite arenu 1 i imate tekmu. Znaci iskljucite resiver.
VOLIM TE ZELJO
nije Bog Zna sta al et ...
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
E moj Karamatiću, šta fula frajer.
Znak da je sudnji dan jako blizu.

Neka ljudi dosta je.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ipak,moraju se pohvaliti forumaši koji simpatiziraju FK Sarajevo.
Da kojim slučajem gubimo od neke druge ekipe 4:0,mislim da bi nas yebavali i na ovoj i na našoj temi
Sretno u nastavku sezone
Da kojim slučajem gubimo od neke druge ekipe 4:0,mislim da bi nas yebavali i na ovoj i na našoj temi

Sretno u nastavku sezone

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Čestitke Sarajevu na osvojenoj tituli... Ostatak prvenstva ce se igrati samo da se vidi ko ce se i kako poredati iza SARAJEVA 

::::SAMO ČELIK::::
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
jel ko i prosle godine nakon 7 kola?:)zamorano je napisao/la:Čestitke Sarajevu na osvojenoj tituli... Ostatak prvenstva ce se igrati samo da se vidi ko ce se i kako poredati iza SARAJEVA
Za zivot cijeli!