FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 15 sep 2012, 21:32

Pa ljudi moji moramo nekad izgubiti, polahko sve će doći na svoje.
DRUG NEBI TI PUNCA

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 sep 2012, 21:33

Fidelito je napisao/la:Držite me za riječ,slijedi odbijanje od plate zbog ovog poraza i zbog toga što smo Famosu utrpali samo jedan gol!
Nisam siguran za poraz,ali znam da je šef bio ljut zbog te tekme protiv Famosa.
Ejs, a mi mislili da će im podijeliti premije zbog minimalnog poraza od super jakog Zrinjskog.

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 15 sep 2012, 21:36

Izgubili jednu utakmicu pa svi pesimisti. Ima još da se igraju 24 utakmice, nije ništa izgubljeno.

Ovo je jedno od najtežih gostovanja, ja rijetko kad računam na bodove sa ove utakmice, ići će i ostali konkurenti Zrinjskom pa se neće dobro provesti.

Sabura, dečki! :D
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 15 sep 2012, 21:37

Haman i Babz vratili sa Ivan sedla, zato ste i izgubili... sala mala..... ja sam reko i u gradaccu kad ste bili iako ste nas pobijedili sa 1-4 da to nije igra od prosle godine... kad se samo sjetim prosle sezone i dole kad ste nas otukli jebote kad krene zeljin napad neznas odakle udara fakat je mocno izgledalo dok je ove godine onako sve nesto individualno, neuigrano jbg valjda bude bolje

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 sep 2012, 21:38

GaziHusrevbeg je napisao/la:Izgubili jednu utakmicu pa svi pesimisti. Ima još da se igraju 24 utakmice, nije ništa izgubljeno.

Ovo je jedno od najtežih gostovanja, ja rijetko kad računam na bodove sa ove utakmice, ići će i ostali konkurenti Zrinjskom pa se neće dobro provesti.

Sabura, dečki! :D
Što se mene tiče, nisam nimalo pesimista, ali ne mogu se oteti dojmu da sve ovo što se dešava izvan zelenih terena počinje uticati na ekipu. Poraz k'o poraz, dešava se...al' nekako sam ubijeđen da bi drugačije bilo da su imali podršku.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 sep 2012, 21:42

Prosle sezone nisu imali podrske u gostima, pa su jeb.ali koga su stigli. Nismo u formi i to je to.
NO PYRO NO PARTY

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 15 sep 2012, 21:42

Skupilo se loše atmosfere dosta, Žujo najavljuje neke odlaske, navijači svaku tekmu "briljiraju", Kvesić, Čolić i Zolotić izgubili od Njemačke u zadnjim sekundama, sam Čolić izjavljuje da je još potresen. Bukvića krive za golove(al haj on ne brani, al opet iz Želje je), Kvesića isto, konstantno pričanje da sudije pomažu..
i bar po mom mišljenju, ne razumijem koji qrac Jamak više radi išta u Želji?
IZVEST ZEBU KOJI JEDNIM POTEZOM MOŽE RIJEŠITI UTAKMICU JE GLUPO!
isto da Murinjo nakon lošeg poluvremena izvede Ronalda!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 sep 2012, 21:43

Buu je napisao/la:Prosle sezone nisu imali podrske u gostima, pa su jeb.ali koga su stigli. Nismo u formi i to je to.
Prošle sezone bar nije bilo šošona u ovolikoj mjeri da se ističu i prave negativnu atmosferu.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 sep 2012, 21:43

nije to pesimizam,ja sam vazda bio optimista,al ovo je neko realno gledanje,nije stvar ni do igre ni cega li vec.
ima milion drugih faktora koji su na prvi pogled bezznacajni,ali kad su svi na gomili cine heben problem

sto mi drug rece pametno sad : "da molimo boga da ne dodju jos pare od sehica,da ne bude dizanja sidra u po frke..."

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 15 sep 2012, 21:44

Bi svakako, s tim se apsolutno slažem.

Ja iako nisam gledao utakmicu stekao sam dojam da su igrali ko 'čkice, prepali se valjda.

Drugačije je kad te navijači gledaju i bodre, ovako nije bilo ni TV prenosa, ni čega. Amar će im sigurno odbiti od plaće. Ovako je bilo i prošle sezone.
Željezničar ale!

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 sep 2012, 21:44

inacefindecko je napisao/la:Skupilo se loše atmosfere dosta, Žujo najavljuje neke odlaske, navijači svaku tekmu "briljiraju", Kvesić, Čolić i Zolotić izgubili od Njemačke u zadnjim sekundama, sam Čolić izjavljuje da je još potresen. Bukvića krive za golove(al haj on ne brani, al opet iz Želje je), Kvesića isto, konstantno pričanje da sudije pomažu..
i bar po mom mišljenju, ne razumijem koji qrac Jamak više radi išta u Želji?
IZVEST ZEBU KOJI JEDNIM POTEZOM MOŽE RIJEŠITI UTAKMICU JE GLUPO!
meni nije jasno sta Amar radi u zelji...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 sep 2012, 21:46

GaziHusrevbeg je napisao/la:Bi svakako, s tim se apsolutno slažem.

Ja iako nisam gledao utakmicu stekao sam dojam da su igrali ko 'čkice, prepali se valjda.

Drugačije je kad te navijači gledaju i bodre, ovako nije bilo ni TV prenosa, ni čega. Amar će im sigurno odbiti od plaće. Ovako je bilo i prošle sezone.
Ako veceras budu upaljeni reflektori oko 12,onda je da se nadamo necemu.
samo da brki ne pukne film,eto samo to

bolesnik s juga
Kontakt:

Post Postao/la bolesnik s juga » 15 sep 2012, 21:46

nanek je napisao/la:Za ovo krivim ona go.v.na od navijaca koja su jutros divljala u Mostaru. Jer oni ne znaju niti su vidjeli danas nas koji smo na Grbavici bili spremni da krenemo na utakmicu.Kao NORMALNI navijaci.I jos mi je zao one raje sto su platila prevoznicima put pa su vraceni sa ivan sedla.

Vi niste navijaci, i niste ultrasi ako ste u podgrupama i mislite da ste vazniji i bolji od nas ! FUJ !
Apaulutno si upravu sve nešto pričaju oni ultrasi kakvi su to ultrasi napadaju kafić gdje je sjedilo 4 čovjeka i još usude pričati da je rahmetli Đilda to isto radio.A što si tiče tekme **** igrači nisu ništa krivi nisu mogli bolje kad su im misli bile u ovim sranjima što su ovi debili napravili

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 sep 2012, 21:48

voltron30 je napisao/la:
Buu je napisao/la:Prosle sezone nisu imali podrske u gostima, pa su jeb.ali koga su stigli. Nismo u formi i to je to.
Prošle sezone bar nije bilo šošona u ovolikoj mjeri da se ističu i prave negativnu atmosferu.
Bilo je, sjeti se pocetak sezone, i pocetak proljetne sezone.
NO PYRO NO PARTY

Krvotok
Kontakt:

Post Postao/la Krvotok » 15 sep 2012, 21:48

Imali su podršku u Mariboru, i i na Koševu u uzvratu i šta ?? Pljus, pljas u drugom poluvremenu...pa nisu balerine da im fali aplauz, po toj logici Široki ne bi mogao od 5-e lige maknut' a vazda je u vrhu BH nogometa, ni na jednom gostovanju nemaju navijača, a svih 56 Škripara ostane kući! Danas bi izgubili, i uz podršku.
Ko za današni poraz krivi Manijake, boga mi nije dobar u glavi! Krivca za današnji poraz tražite isključivo na terenu.
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 15 sep 2012, 21:49

inacefindecko je napisao/la:IZVEST ZEBU KOJI JEDNIM POTEZOM MOŽE RIJEŠITI UTAKMICU JE GLUPO!
Eto vas ko pitari jebote, oni na osnovu tekstualnog prenosa znaju ko je pojačanje, a ko nije. Pratio na ss.ba prijenos i pišeš da su glupi postupci Amara Osima, koji je inače bio na stadionu i posmatrao utakmicu. Pametna, utemeljena tvrdnja, nema šta, bravo Mourinho

Fin transparent su podigli navijači jednog kluba nedavno: " Čekali smo kiks da te volimo još više! "
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

inacefindecko
Kontakt:

Post Postao/la inacefindecko » 15 sep 2012, 21:51

Ama brate, zna se ko je Zeba, pa svi igrači koji znaju igrat nešto po sredini su izašli..
da ne gledaš Realovu utakmicu ne bi ti bilo logično da izađe Ronaldo na poluvremenu jer može jednu opalit i riješit..

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 15 sep 2012, 21:52

Sad ce vas Amav napasti da im ne trebate na tribini bla bla...da samo rusite..stetu im pravite... ;)

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 15 sep 2012, 21:53

Krvotok je napisao/la:Imali su podršku u Mariboru, i i na Koševu u uzvratu i šta ?? Pljus, pljas u drugom poluvremenu...pa nisu balerine da im fali aplauz, po toj logici Široki ne bi mogao od 5-e lige maknut' a vazda je u vrhu BH nogometa, ni na jednom gostovanju nemaju navijača, a svih 56 Škripara ostane kući! Danas bi izgubili, i uz podršku.
Ko za današni poraz krivi Manijake, boga mi nije dobar u glavi! Krivca za današnji poraz tražite isključivo na terenu.
navijac= navija za klub
zar to nije svrha navijaca ili?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 15 sep 2012, 21:54

Otkud znate što je Zebu izveo?

Možda su udarali čim su god stigli i Amar ga izveo radi mjera predostrožnosti, bolje izgubiti 3 boda nego izgubiti najboljeg igrača.
Željezničar ale!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, rimljanin90 i 37 gostiju.