FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pa prema ovim info na ovom portalu,nismo sanse kako treba imali,osim nesto na pocetku nismo suta na gol imali...logicno je onda da ga primis ako igras defanzivno i na bod.
Primili smo gol u najgorem trenutku jer nema puno vremena za napasti sada.Jbg treba probati.
Primili smo gol u najgorem trenutku jer nema puno vremena za napasti sada.Jbg treba probati.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma bitan je bio ulazak u mec, mi smo imali kao neku incijativu na pocetku, ali brzo su oni sve to okrenuli u svoju korist (sudeci po ovoj tekstualnom prenosu)..Nikica je napisao/la:Zar je moguće da gubimo, gledao sam ovaj Zrinjski protiv Zvijezde ništa posebno,a igraju kao Mančester po ovom prenosu.
Kako ovi pisu na ss.ba izgleda slican gol kao protiv Goska smo primili. Frajer nam opet promijesao odbranu..
- Ultras1921
- Kontakt:
Isto ok protiv Goska- odbrana podcjenuje napadace!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Ma i izbacio je i igrače iz veznog koji i znaju nešto sa loptom, čime napasti nemamo puno sreće bogme.boccaccio je napisao/la:Pa prema ovim info na ovom portalu,nismo sanse kako treba imali,osim nesto na pocetku nismo suta na gol imali...logicno je onda da ga primis ako igras defanzivno i na bod.

Majstor Karatea
- champions1921
Eh da je bilo podrske sa tribina mozda bi i borbenije odigrali ali za to su se pobrinuli ovi "pravi" navijaci.. I gdje ces Amare Zebu vaditi?? On i kad lose igra zna tekmu okrenuti nekom majstorijom... Lose, lose ali sta ces..
Odose nam kone na+3..
Odose nam kone na+3..
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 15 sep 2012, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
- DzoleZeljo
- Kontakt:
A dobro realno gledano, sve ovo danas sto se dogadalo je uticalo na ovo. Ne treba sada bauk praviti, jbg eksperimentisalo se previse sa taktikom, nije uspjelo.. Idemo dalje, izvuci pouku..
- SarajlijaTM
In Yamakk WE Belive

Vratite nam Nyemu
- Ultras1921
- Kontakt:
Zrinjski i dalje ima vise od igre 

Forza Inter!
Forza Inter!
- SarajlijaTM
fali ta sredina,fali...bablaz je napisao/la:Vratite nam Nyemu
Zrinjski i nakon vodstva ima više od igre. - nece valjda jos jedan majka mu stara
ajde jamačeeee,pa da zaljevamo

hajde Nermine hajde Nermineeeeeeeeee
imaš Jack Daniels od mene ako ga zabiješ

imaš Jack Daniels od mene ako ga zabiješ

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- champions1921
Moze Jamak Famosu zabijati.. Sada cemo svi da pametujemo sta smo trebali i kako smo trebali ali lahko je biti general posle bitke.. Izvuci pouke i okrenuti se nastavku.. I dalje je ovo jedan od boljih startova sezone..
BUDI ŽELJO !!!
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Izgubili smo nažalost!
U srijedu je kup, okrenuti se toj utakmici i pobjediti.
VOLIM TE ŽELJO!
U srijedu je kup, okrenuti se toj utakmici i pobjediti.
VOLIM TE ŽELJO!
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
- Ultras1921
- Kontakt:
Ma haj nema veze. Znao sam da ce biti tesko i nadao sam se bodu, al eto!
Forza Inter!
Forza Inter!
Jašta radi, samo mu treba još žešća podrška od jutrošnjih geliptera, i samo će nam nebo biti granica.bagrcavi je napisao/la:Biće Željo opet šampion !
- SarajlijaTM
nazalost,volio bih da napisem "hajmo,kriticari,opletite" ,ali iako optimista,mislim da je ovo tek pocetak nasih problema,prvo haman 100000 kazne,pa 2 tekme bez navijaca,to je 40000km minimalno,pa ode zujo,pa ko nesto ce i amara kazniti. te ove hairlije se sad nasle dokazivati.
nesto mi ne mirise na dobro nikako,daj boze da nisam u pravu
nesto mi ne mirise na dobro nikako,daj boze da nisam u pravu
to je to,samo nebo je granica...Jašta radi, samo mu treba još žešća podrška od jutrošnjih geliptera, i samo će nam nebo biti granica.
Za ovo krivim ona go.v.na od navijaca koja su jutros divljala u Mostaru. Jer oni ne znaju niti su vidjeli danas nas koji smo na Grbavici bili spremni da krenemo na utakmicu.Kao NORMALNI navijaci.I jos mi je zao one raje sto su platila prevoznicima put pa su vraceni sa ivan sedla.
Vi niste navijaci, i niste ultrasi ako ste u podgrupama i mislite da ste vazniji i bolji od nas ! FUJ !
Vi niste navijaci, i niste ultrasi ako ste u podgrupama i mislite da ste vazniji i bolji od nas ! FUJ !
Držite me za riječ,slijedi odbijanje od plate zbog ovog poraza i zbog toga što smo Famosu utrpali samo jedan gol!
Nisam siguran za poraz,ali znam da je šef bio ljut zbog te tekme protiv Famosa.
Nisam siguran za poraz,ali znam da je šef bio ljut zbog te tekme protiv Famosa.