FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Adilbeg je nasa nada 

On ce i zabiticeze je napisao/la:Evo usao Adilovic umjesto Bekrica.

http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..
Ja shvatam da ti ne razmišljaš isto kao ja po ovom pitanju, ali to je tako.I moj otac ima drugačije mišljenje od mog, pa se često svađamo oko toga.Svaki od ovih momaka voli Želju i više nego što vi mislite, vjeruj mi.Samo postoji taj "ultra" fazon koji mnogi ne kontaju, i onda pišu svašta.Po tom "ultra" fazonu je i bio ovaj napad na pub Ultrasa, i to je to.I ja mislim da nije uredu ono skandiranje Caci i paljenje zastave, ali ostalo apsolutno podržavam jer znam kroz šta su ti momci prolazili, jer su bili kao i vi sada.Slične stvari se dešavaju svugdje u svijetu.I još nešto, ovakvih pa možda i većih belaja je bilo i prije, samo im se nije pridavala tolika pažnja.U posljednje vrijeme je sve pod povećalom, ne znam zašto.barbarez je napisao/la:@ bagrcavi mislim da malo sad seres i pretjerujes,jer ne mislim bas da si dio toga ,mada ne znam ko si i svasta je moguce,pa i to da si dio toga ili istomisljenik,ali ovo nije napad na jug nego na pojedince.Normalno raju niko ne smije niti bi smio tjerati,a sve ove sto prave sranja,treba ih staviti pod kontrolu.Pa ako si vec i ti dio toga,mada se nadam da nisi,haj objasni mi kako je onda to vidjenje te njihove ili tvoje ljubavi prema Zelji.Jel uredu ovo sto su dosad napravili i uradili.Mislis da Amar,koji nikad Jugu nije prigovorio nista,ima debeo razlog za onakvu izjavu.Jel upravu
DRUG NEBI TI PUNCA
- inacefindecko
- Kontakt:
u qrac
- Ultras1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
gubimo 

- savatihotece
- Kontakt:
Bekrića mijenja Adilović. Nemam prenos, al ne kontam šta je Amar htio ovom izmjenom, osim da ga vrati na centarhalfa.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ako je slutiti po ovom izvještaju i zaslužili smo da izgubimo.
Željezničar ale!
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...
-
- Kontakt:
1:0
gubimo

Zar je moguće da gubimo, gledao sam ovaj Zrinjski protiv Zvijezde ništa posebno,a igraju kao Mančester po ovom prenosu.
Majstor Karatea
- GaziHusrevbeg
- Kontakt:
Ovi mahalci pišu euro gol, mora da je ovaj Stojkić novi Varupa. 

Željezničar ale!
Jamak ide u sredinu, Selimovic desno, Colic lijevo. Adil sam u vrhu. Krila brza, ide se na kontre.savatihotece je napisao/la:Bekrića mijenja Adilović. Nemam prenos, al ne kontam šta je Amar htio ovom izmjenom, osim da ga vrati na centarhalfa.
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 15 sep 2012, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
e ako nam je on nada ,daleko cemo doguratinanek je napisao/la:Sad ce ubrzo 1-1. Jamak
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE