edit

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ponistennanek je napisao/la:GUBIMO 1 -0
Smireno druze. Pogotovo sa velikim slovima.nanek je napisao/la:GUBIMO 1 -0
hamzaTM87 je napisao/la:Gubili bi da nema Babenanek je napisao/la:GUBIMO 1 -0![]()
Jel se to pika negdje tvoje mišljene. Vrati se u svoju rupu, mišu jedan. Za par utakmica u ovom prvenstvu posrali ste imidž manijaka koji je građen decenijama. Znaš da ovo čita hiljade ljudi, a ti tu nešto filozofiraš o fašizmu. S k... se tvojim miješa a ne sa nacionalizmom. Ovo jeste fašizam, što ova banda nije otišla u kafić hordi zla ili usput demolirala klupske prostorije Veleža u Vrapčićima. Tražim da se javno objave imena ovih tzv.manijaka i da im se trajno zabrani ulaz na Grbavicu. Vjerujte kad otjeramo njih 50, vratiće se 1.000 iskrenih navijača Želje.bagrcavi je napisao/la:ja to uopšte ne računam kao fašizam, sve to gledam nao navijačke obračune jer sam bio u tome.Previše se to miješa na nacionalizmom.Logično da ćemo mi radije napasti Lešinare, nego Robijaše ili RA, ali kad imaš priliku iskoristiš je, koja god grupa bila u pitanju.
Ponisti ga Babo.hamzaTM87 je napisao/la:Gubili bi da nema Babenanek je napisao/la:GUBIMO 1 -0![]()
Nemoj vise ovako javljatnanek je napisao/la:Na vezi sam sa momkom u Mostaru, pa kad je pao go prekino sam vezu.Reko da vam javim,al eto sreca nasa imamo babu.
Misli kako hoćeš, ne interesuje me.A ako ti je do tjeranje, znaš gdje smo, pokušajsavatihotece je napisao/la:Jel se to pika negdje tvoje mišljene. Vrati se u svoju rupu, mišu jedan. Za par utakmica u ovom prvenstvu posrali ste imidž manijaka koji je građen decenijama. Znaš da ovo čita hiljade ljudi, a ti tu nešto filozofiraš o fašizmu. S k... se tvojim miješa a ne sa nacionalizmom. Ovo jeste fašizam, što ova banda nije otišla u kafić hordi zla ili usput demolirala klupske prostorije Veleža u Vrapčićima. Tražim da se javno objave imena ovih tzv.manijaka i da im se trajno zabrani ulaz na Grbavicu. Vjerujte kad otjeramo njih 50, vratiće se 1.000 iskrenih navijača Želje.bagrcavi je napisao/la:ja to uopšte ne računam kao fašizam, sve to gledam nao navijačke obračune jer sam bio u tome.Previše se to miješa na nacionalizmom.Logično da ćemo mi radije napasti Lešinare, nego Robijaše ili RA, ali kad imaš priliku iskoristiš je, koja god grupa bila u pitanju.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lecler, Lekqqq1921, Lokomotifa, MojaMalenkost, sebalos, TefalTava, voltron30 i 100 gostiju.