Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

nedim1993
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la nedim1993 » 15 sep 2012, 20:41

slika
Vođa zna.

SGLS
Kontakt:

Post Postao/la SGLS » 15 sep 2012, 20:50

nedim1993 je napisao/la:slika
Biće bolje :?
IN BRENDAN RODGERS WE TRUST !

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 15 sep 2012, 21:02

Ne znam sto ste frustrirani,polako,bod po bod :mrgreen: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 15 sep 2012, 21:06

King Kenny je napisao/la:Ne znam sto ste frustrirani,polako,bod po bod :mrgreen: .
ostanak je bitan a ide nam dobro za sad
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 15 sep 2012, 21:10

Tako je Senchy.

Uostalom evo Rodgers je oborio rekord iz 1912 za najgori start u sezoni :mrgreen: ,prosle sezone je KK s klubom takodje obarao rekorde,po neefikasnosti cini mi se,znaci ide na bolje :mrgreen: :lol: .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 15 sep 2012, 21:15

King Kenny je napisao/la:Tako je Senchy.

Uostalom evo Rodgers je oborio rekord iz 1912 za najgori start u sezoni :mrgreen: ,prosle sezone je KK s klubom takodje obarao rekorde,po neefikasnosti cini mi se,znaci ide na bolje :mrgreen: :lol: .
uskoro cemo postaviti rekord o obaranju rekorda uzastopce kako nas je krenulo

IN RODGERS WE TRUST

nego jel iko skonto nas sloga" We came NOT to play"
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 sep 2012, 21:19

Senaid L.F.C je napisao/la:

IN RODGERS WE TRUST

nije to nas slogan nego od warriora koji nam rade dresove
You are someone else I am still right here

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 15 sep 2012, 21:20

fera je napisao/la:
Senaid L.F.C je napisao/la:

IN RODGERS WE TRUST

nije to nas slogan nego od warriora koji nam rade dresove
al vrti se na stadionu a i zvuci mi smijesno al eto bitno je da nije nas
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 15 sep 2012, 21:24

Vidi se mali napredak u igri no raspored je prilično tezak i nezahvalan za uigravanje novog stila igre. Drugo poluvrijeme je danas bilo puno bolje od drugog kada su ubrzali protok lopte, Sunderland je bio gotovo bezopasan i osim onog gola koji je plod nemara Glena, Suareza, Škrtela i Reine nisu stvorili ništa ozbiljnije, jedna od top 4 ekipa bi danas bez problema prelomila utakmicu u drugom dijelu no mi još nemamo tu kvalitetu a ni sreća nas ne mazi. Poslije utakmice s Unitedom ide nešto lakši raspored pa se tu nadam pravoj igri i prvim pobjedama.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 sep 2012, 21:25

pa mora se vrtiti kad su dali henryu i kompaniji odlicne pare... pricalo se vec o tome na raznim forumima i postoji dosta "objasnjenja" zasto je takav slogan al ni jedno ne zvuci previse ubjedljivo.
u ostalom da je nas slogan zvao bi se we come not to win

Senaid L.F.C
Kontakt:

Post Postao/la Senaid L.F.C » 15 sep 2012, 21:29

tesko da bi ista moglo zvucat ubjedljivo da se opravda "Mi nismo dosli da igramo" pa koji qrac smo dosli,sjedimo,okrenemo se i pustimo da nas trpaju.
Dobar ti taj "WCNTW"
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 sep 2012, 21:35

Realno,nismo odigrali toliko loše koliko neki ovdje pokušavaju to da predstave.
Poprilično dobro smo igrali veći dio utakmice,ali opet nam se nije dalo.

Sterling je odigrao fantastičnu utakmicu i dokazao klasu,baš kao što sam i rekao pred početak meča.
Reina kod gola nije mogao ništa.Agger je bio dobar,ali Škrtel mora biti još bolji.
I dalje nas prati peh,prvo prodor igrača po Johnsonovoj strani je bio smiješan jer mu se lopta dva puta odbila.Osim toga,Johnson je bio dobar.A onda prečka,pa stativa.
Sterlinga bi nam neko ubrzo mogao ukrasti,a to bi bio veliki korak unazad.Suarez treba od Sterlinga da uči.Šuti i igraj.Suarez ima jednako dobar dribling kao i Sterling,ali često pretjera i puno se raspravlja.
Po mom skromnom mišljenju,ovo ide na bolje.Očekujem da neće Raheem igrati protiv YB-a baš kao i Suarez te Allen,da bi se spremili za United.To će biti i naša prva pobjeda,protiv koga ako ne protiv najljućeg rivala.

YNWA
You'll never walk alone.

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 15 sep 2012, 21:40

Nekako mi odbrana izgleda mnogo slabo.
Bojim se utakmice sa Uniteddom jer imaju odlican napad a nama treba deset sansi da zabijemo.

Bio bi zadovoljan i bodom .
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 15 sep 2012, 21:42

a jel se to ovdje svi boje da kazu da nase (dosad) najvece pojacanje Allen, bio los danas..bilo je za njega cudnih pogresnih pasova :? :?
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 sep 2012, 21:47

gaston je napisao/la:a jel se to ovdje svi boje da kazu da nase (dosad) najvece pojacanje Allen, bio los danas..bilo je za njega cudnih pogresnih pasova :? :?
ja sam htio da napisem da je odigrao najlosiju partiju od kad je dosao kod nas al necu da pocinjem... neki se ljudi na moje komentare redovno nakace i pucaju kontru sta god da je u pitanju pa onda nestanu sa foruma na neko vrijeme kad ispadne da nisu u pravu :D

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 15 sep 2012, 21:53

gaston je napisao/la:a jel se to ovdje svi boje da kazu da nase (dosad) najvece pojacanje Allen, bio los danas..bilo je za njega cudnih pogresnih pasova :? :?
Htio sam to napisati na kraju svog posta,ali ne dade mi se da se neće neki hejter zaletiti. :roll:
You'll never walk alone.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 15 sep 2012, 21:58

fera evo tebi jedna cinjenica,oko koje bi volio da se malo diskutuje.

Nakon odlaska Beniteza,vasi rezultati strmoglavo padaju. Od trojice trenera koji su dosli nakon njega (Hodgson,Kenny,Rodgers),svaki je sve gori od njega u svakom smislu. Benitez je imao lose transfere,oova trojica imaju jos gore. Rezultati su losi,nema lige prvaka vec 2 sezone...

Sta ti kazes na sve ovo. Ajd iskreno mi reci,da li bi volio da se Rafa vrati??
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 15 sep 2012, 22:04

majestic24 je napisao/la:fera evo tebi jedna cinjenica,oko koje bi volio da se malo diskutuje.

Nakon odlaska Beniteza,vasi rezultati strmoglavo padaju. Od trojice trenera koji su dosli nakon njega (Hodgson,Kenny,Rodgers),svaki je sve gori od njega u svakom smislu. Benitez je imao lose transfere,oova trojica imaju jos gore. Rezultati su losi,nema lige prvaka vec 2 sezone...

Sta ti kazes na sve ovo. Ajd iskreno mi reci,da li bi volio da se Rafa vrati??
iskreno ja ne bi volio da se vrati sada, volio bi da se pusti rodgers da radi svoj posao i da ima u tome podrsku vlasnika a ne kao ovo ljetos sto je bilo. po meni trener nije najveci problem liverpoola i hodgson,kenny,rodgers i rafa su sve respektabilni strucnjaci, veci problemi su sto su vlasnici daleko od kluba i nema nikog sposobnog i odgovornog ko je stalno tu u klubu, problem su upravo te stalne smjene trenera pa se svake sezone pocinje od nule. treba pustiti nekog da proba dovrsiti ono sto je zapoceo. sto se rafe tice njemu su glave dosli prethodni vlasnici dok su novi evo vec dvojicu otpustili u kratkom periodu.
ovo je tek pocetak sezone neki vec pretjeruju pomalo a ne vide u kakvom je stanju ekipa i kako tezak raspored imamo.

Scouser
Kontakt:

Post Postao/la Scouser » 15 sep 2012, 23:25

Bar nismo izgubili...

Solidno drugo poluvrijeme, šteta zbog Glenove prečke, strašan šut, mnogo me brine njegova defanziva, jedno vrijeme je bio i više nego solidan u odbrani, sada opet pad. Bravo za Sterlinga, naš najopasniji igrač, 17 godina jbt, samo da ojača i biće zvijer, još uvijek je dječak praktično, al' vrlo zrelo igra, svaka čast. Suarezu par šamara da se nalupa, opasno me nervira sa njegovim bacanjem u 16-ercu. Fali nam Lucas mnogo, nema ko da kida te napade protivnika, užasno bitan igrač za nas, velika šteta što se povrijedio, kad se oporavi možda i Stevie popije klupu, zaslužio je...

Sljedeća protiv ManU, uvijek dobro odigramo protiv njih na Anfieldu, valjda će se vratiti Enrique do tada jer Glen postaje kritičan na LB-u...
This Klopp fella, he's not bad is he?

"Don’t criticize what you don’t understand, son. You never walked in that man’s shoes."

"IT'S ENDED... THE EUROPEAN CUP IS RETURNING TO ENGLAND AND TO ANFIELD."

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 15 sep 2012, 23:34

Ima li neko kratak sažetak utakmice? Čuo sam da je Glen pogodio prećku, Gerard fulio nemoguće, Suarez pao ...
Nisam gledao cijelu tekmu, samo do 30 minute i statistiku. Išao sam na posao.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.