Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Carlo je napisao/la:svi su preloši, niko nije zaslužio prolaznu ocjenu.
greška rodgersa je što je stavio kellyja, a mogao je downinga komotno kao i to što je stavio sterlinga na desno krilo, nije mu na ruku nikako kada ulazi unutra.
također, suarez je loš na krilu, borini također ništa nije bolji.
ja samo ne znam kako neko može braniti škrtela pa čovjek je katastrofa, ja ne znam šta je rodgers vidio u njemu pa mu je dao novi ugovor. čovjek zamalo da nokautira svog čovjeka, kellyja.
reinu neću komentarisati.
Carlo je napisao/la:greška rodgers što je ubacio downinga koji pojma o životu nema i što vrši izmjene ko hodgson, odnosno uopšte ih ne vrši. samo jednu je izvršio i to downing, bolje da je carru stavio na krilo.
da sam ja trener meni reina i škrtel više ne bi zaigrali.
pohvale za sterlinga koji je jedini kako treba odigrao.
Admir_Sa je napisao/la:Carlo je napisao/la:svi su preloši, niko nije zaslužio prolaznu ocjenu.
greška rodgersa je što je stavio kellyja, a mogao je downinga komotno kao i to što je stavio sterlinga na desno krilo, nije mu na ruku nikako kada ulazi unutra.
ja samo ne znam kako neko može braniti škrtela pa čovjek je katastrofa, ja ne znam šta je rodgers vidio u njemu pa mu je dao novi ugovor. čovjek zamalo da nokautira svog čovjeka, kellyja.
reinu neću komentarisati.Carlo je napisao/la:greška rodgers što je ubacio downinga koji pojma o životu nema i što vrši izmjene ko hodgson, odnosno uopšte ih ne vrši. samo jednu je izvršio i to downing, bolje da je carru stavio na krilo.
Anderson8 je napisao/la:Eto momci i malo ironije... Ima vas dosta vidim, lagano se podijelite ima jos 19 klubova u Premier Ligi Engleske, navijajte brate, ima izbora bice vam zivot ljepsi, bar vikendomA nekad i utorkom i srijedom ko zna, ko kako izabere.
Ovako se samo djaba sikirate, sijede dlake i to![]()
Ma upravu je čovjekAnderson8 je napisao/la:Eto momci i malo ironije... Ima vas dosta vidim, lagano se podijelite ima jos 19 klubova u Premier Ligi Engleske, navijajte brate, ima izbora bice vam zivot ljepsi, bar vikendomA nekad i utorkom i srijedom ko zna, ko kako izabere.
Ovako se samo djaba sikirate, sijede dlake i to![]()
umjesto kellyja na bek, a ne na krilo. johnson desno, downing lijevo.Admir_Sa je napisao/la:Carlo je napisao/la:svi su preloši, niko nije zaslužio prolaznu ocjenu.
reinu neću komentarisati.Carlo je napisao/la:greška rodgers što je ubacio downinga koji pojma o životu nema i što vrši izmjene ko hodgson, odnosno uopšte ih ne vrši. samo jednu je izvršio i to downing, bolje da je carru stavio na krilo.