FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ovi nazovi navijači koštaše nas pravo, kazne od UEFE, Kazne od Saveza. Na sljedecoj utakmici na Grbavici ( u nekom 10 kolu???) ne treba niko doći izuizev tih "navijača ".... Maloumnici... Samo mi nije jasno zašto se klub ne obračuna s njima.
Nema imaju tehnicki problema.Ne moze se prenos realizovati ako se sabahile krene ka Mostaru i tamo bude oko 11,ne moze se stic do pola 8.storm_raider je napisao/la:Znam da nema na TV, nego pitam za Moja TV. Bilo je neke price da ce biti prenos iz mostara tamo

VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- storm_raider
- Kontakt:
Kakva glupost, montazna kola, izlazni link i kamere su samo potrebne. To je 30 minuta posla.
Sport je lijek za tijelo i duh.
To je 30 minuta posla kod profesionalaca, a složit' ćemo se da u BHT-u nema ni P od profesionalca.storm_raider je napisao/la:Kakva glupost, montazna kola, izlazni link i kamere su samo potrebne. To je 30 minuta posla.
Za vrijeme SFF-a neki strani novinari došli i misleći da je onaj BHTeov kombi( onaj veliki ružni) neki izložbeni primjerak iz muzeja ulazili slikali se...voltron30 je napisao/la:To je 30 minuta posla kod profesionalaca, a složit' ćemo se da u BHT-u nema ni P od profesionalca.storm_raider je napisao/la:Kakva glupost, montazna kola, izlazni link i kamere su samo potrebne. To je 30 minuta posla.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Ko naša lokomotiva na istoku.ipetm je napisao/la:Za vrijeme SFF-a neki strani novinari došli i misleći da je onaj BHTeov kombi( onaj veliki ružni) neki izložbeni primjerak iz muzeja ulazili slikali se...voltron30 je napisao/la:To je 30 minuta posla kod profesionalaca, a složit' ćemo se da u BHT-u nema ni P od profesionalca.storm_raider je napisao/la:Kakva glupost, montazna kola, izlazni link i kamere su samo potrebne. To je 30 minuta posla.

-
- Kontakt:
[quote="tm_ludak"]Evo na herc***live.com prenos,jao ne jamak na zagrijavanju,on je amaru ko manciniu balotelli
[/quot
jel ovo samo meni il nema prenosa ni na herc...live.com??

Ma zayebava se, nema prijenosa.Amar TM'87 je napisao/la:tm_ludak je napisao/la:Evo na herc***live.com prenos,jao ne jamak na zagrijavanju,on je amaru ko manciniu balotelli[/quot
- Ultras1921
- Kontakt:
Ma nema kreten e za*****Amar TM'87 je napisao/la:tm_ludak je napisao/la:Evo na herc***live.com prenos,jao ne jamak na zagrijavanju,on je amaru ko manciniu balotelli[/quot

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
-
- Kontakt:
ne znam sta je fazon zahebavat raju za prijenos, jos je mescini jedan od nas 

- Ultras1921
- Kontakt:
Antolović, Kvesić, Kerla, Zolotić, Selimović, Čolić, Vasilić, Bešlija, Svraka, Bekrić, Zeba.
NO PYRO NO PARTY
Željezničar: Antolović, Kvesić, Kerla, Zolotić, Selimović, Čolić, Vasilić, Bešlija, Svraka, Bekrić, Zeba.ceze je napisao/la:Znal neko sastav bar ?
- plava grbavica
- Kontakt:
koji je link radio prenosa, hvala
- Ultras1921
- Kontakt:
Uuuuu ovo je nesto nove. Nema AdilaBuu je napisao/la:Antolović, Kvesić, Kerla, Zolotić, Selimović, Čolić, Vasilić, Bešlija, Svraka, Bekrić, Zeba.

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Antolović Čolić Kvesić Kerla Vasilić Zolotić Svraka Bekrić Bešlija Zeba Selimović
DRUG NEBI TI PUNCA
Nema gaplava grbavica je napisao/la:koji je link radio prenosa, hvala
NO PYRO NO PARTY
http://delicast.com/radio/Bosnia-Herz./BH_Radio_1" onclick="window.open(this.href);return false;plava grbavica je napisao/la:koji je link radio prenosa, hvala
de malo sami trazite , nece vam otpasti ruke

Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, Levin, Mamba21 i 49 gostiju.