Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
REINA PEEEEEEEEEEEEEEEEEEDEEEEEEEEEEEEEEERU MARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRS
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- reds_forever
- Kontakt:
Ja odbrane i djavola

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
pa daaaj ba brate pa dokle ovako ..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
- Ponos Torina
- Kontakt:
Reina i Skrtel jos jednom i ko zna koliko jos puta u narednim utakmicama

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
odbrana ****, reina karna na kvadrat
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Prvi ozbiljniji ubačaj u 16 i gol, Reina do kada više?
šonjo odigra jednu dobru pa pet ga nigdje nema
- mighty_reds
- Kontakt:
Zašto nema nijednog napadača na klupi iz mladog pogona?
Ovo nije Reinin gol Johnson je morao zatvoriti onaj centaršut
Ovo nije Reinin gol Johnson je morao zatvoriti onaj centaršut
The status of being a Liverpool player keeps our players motivated.'
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
- Bill Shankly
R.I.P. Haris Arapović (hary_ynwa) You'll never walk alone
Reina = Valdes.
Isto go*no - drugo pakovanje.
Isto go*no - drugo pakovanje.
- the scouser
- Kontakt:
Po meni veću odgovornost za go imaju Johnson i Skrtel, Johnsonovu stranu je počistio Gardner kao da ga nije bilo, a Skrtel je slabo ispratio Fletchera. Reina nije mogao puno u onoj situaciji.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ocekujem novih 3:0.
F.K. Željezničar
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
Liverpool F.C.
Rođen sam 1992. godine i kao svi klinci imao sam prvu ljubav, moja prva ljubav bio je Željo !
po meni su sve trojica podjednako krivi. borini mi je od nasih mozda i najbolji. sterling opet jako dobar. shelvey danas los i nastavlja igrati toplo-hladno. tesko cemo izboriti opstanak ove sezone sa ovakvim napadomthe scouser je napisao/la:Po meni veću odgovornost za go imaju Johnson i Skrtel, Johnsonovu stranu je počistio Gardner kao da ga nije bilo, a Skrtel je slabo ispratio Fletchera. Reina nije mogao puno u onoj situaciji.

You are someone else I am still right here
skrtel je najgori igrac liverpoola, to je dokazao milion puta.
sta je vise sa suarezom, neka posteno zaradi penal, nema potrebe za diveom.
- the scouser
- Kontakt:
I ja sam to primjetio, na Shelveya se još uvijek ne može računati u prvih XI. Danas je nekoliko lopti u prijemu izgubio. Nadam se Sahinu na poluvremenu umjesto njega. I ne znam zašto ne igra Enrique prvu, bolji je u defanzivi od Johnsona, ako ništa zna da zagradi igrača.fera je napisao/la:po meni su sve trojica podjednako krivi. borini mi je od nasih mozda i najbolji. sterling opet jako dobar. shelvey danas los i nastavlja igrati toplo-hladno. tesko cemo izboriti opstanak ove sezone sa ovakvim napadomthe scouser je napisao/la:Po meni veću odgovornost za go imaju Johnson i Skrtel, Johnsonovu stranu je počistio Gardner kao da ga nije bilo, a Skrtel je slabo ispratio Fletchera. Reina nije mogao puno u onoj situaciji.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
svaku me utakmicu ovaj suarez nervira ko da mi nije dosta reine i skrtela. treba se i suarez osisati na celavo pa da se uklopi po svemu sa ostalim celavcima u ekipiCarlo je napisao/la:skrtel je najgori igrac liverpoola, to je dokazao milion puta.

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
pa dokle ovo vise kolko treba cekat da konacno pobijediomo il bar odigramo dobar mec.ccc
Ovaj vam suarez ko neka mahalica, samo mase rukama!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- AndyCarrol
- Kontakt:
Zalosno je da mi gola iz igre nismo dali :'( :'(
Loše za sada,jedino Sterling moze dobiti dobru ocjenu za prvo poluvrijeme,ostali NULA..
Sredine kao i da nema,,previse lopta ide nazad i bekovi se ne koriste,nadam se da ce drugo poluvrijeme biti bolje jer gore od ovog ne može..
Borini i Suarez samo na bljeskove igraju,moraju se vise potruditi..
Sredine kao i da nema,,previse lopta ide nazad i bekovi se ne koriste,nadam se da ce drugo poluvrijeme biti bolje jer gore od ovog ne može..
Borini i Suarez samo na bljeskove igraju,moraju se vise potruditi..
svi su preloši, niko nije zaslužio prolaznu ocjenu.
greška rodgersa je što je stavio kellyja, a mogao je downinga komotno kao i to što je stavio sterlinga na desno krilo, nije mu na ruku nikako kada ulazi unutra.
također, suarez je loš na krilu, borini također ništa nije bolji.
ja samo ne znam kako neko može braniti škrtela pa čovjek je katastrofa, ja ne znam šta je rodgers vidio u njemu pa mu je dao novi ugovor. čovjek zamalo da nokautira svog čovjeka, kellyja.
reinu neću komentarisati.
greška rodgersa je što je stavio kellyja, a mogao je downinga komotno kao i to što je stavio sterlinga na desno krilo, nije mu na ruku nikako kada ulazi unutra.
također, suarez je loš na krilu, borini također ništa nije bolji.
ja samo ne znam kako neko može braniti škrtela pa čovjek je katastrofa, ja ne znam šta je rodgers vidio u njemu pa mu je dao novi ugovor. čovjek zamalo da nokautira svog čovjeka, kellyja.
reinu neću komentarisati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.