Ne govorim da smo svi isti, slažem se sve s tobom. Nažalost sve nas gledaju sada kao da jesmo, upravo to i boli.fcz je napisao/la:Potpisujem da treba osuditi sve ovo i da ne treba kriti da ova sranja rade Zeljini "navijaci" (ili se bar tako predstavljaju), samo nemoj generalizovati stvari i reci da smo svi isti. Naprotiv. Ja, moja ekipa s utakmice, kao i velika vecina navijaca Zelje su apsolutno normalni i osudjuju sve gluposti koje pravi ova grupica huligana. Ali ****, uvijek se najvise isticu oni najgori...RnR je napisao/la:Ma ja, svi su protiv nas, jadni mi. Što prije skontamo da smo sami krivi, prije ćemo se izvući iz ovih govana. Kakva smo mi podrška klubu? Zadnje 2 godine nikakva, samo belaji na tribinama, pozitivna stvar su samo igrači i stručni štab, u zadnje vrijeme čak i marketing (svaka čast za jučerašnju posjetu Konjicu). Ovi navijači ne vole Želju, kraj priče.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Hoce li biti sta od bhradio1 ?
Zadnja izmjena: Buu, dana/u 15 sep 2012, 18:05, ukupno mijenjano 1 put.
NO PYRO NO PARTY
evo kazu na hercegovina.live da su iz zelje bili spremni platiti samo sto je taj internet yebo 

Oceli vcr biti prenos ili NE! Čujem nešto kao BHT1 otkazao navodno zbog tehnički problema jeli istina?
Eh sto bi volio da danas uzmemo tri boda pa da naspemo soli na rane ovima sto nas ne vole.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
nećeFidelito je napisao/la:Oceli vcr biti prenos ili NE! Čujem nešto kao BHT1 otkazao navodno zbog tehnički problema jeli istina?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Haj probisvjet jeno po sata ohani ,stomak me boli od ovih tvojih provala.Haj eto jeno po sata da sebi dodjem
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
- champions1921
Juniori ih dobili 3:2 a kadeti 4:2.. Valjda ce seniori nastaviti niz..Elegant je napisao/la:Eh sto bi volio da danas uzmemo tri boda pa da naspemo soli na rane ovima sto nas ne vole.
BUDI ŽELJO !!!
Nadam se da ova situacija nece previse utjecati na igrace i da ce odigrati odlicnu utakmicu. Mislim da bi sa tri boda u ovoj situaciji zadali konacan udarac svim HATERIMA.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Naši juniori ocito pokradeni, sve je to mafija.champions1921 je napisao/la:Juniori ih dobili 3:2 a kadeti 4:2.. Valjda ce seniori nastaviti niz..Elegant je napisao/la:Eh sto bi volio da danas uzmemo tri boda pa da naspemo soli na rane ovima sto nas ne vole.
Faul kod trećeg gola, kod drugog gola igrač nam leži na podu on pusta igru i primimo gol, u zadnjim minutama igrac rukom igra, opet se igra nastavlja, bolje da su nam rekli odma da će vako bit da ne dolazimo nikako....
Volim Zrinjski Volim Mostar !
- Ultras1921
- Kontakt:
Sve ti je to do komiteeta. Prica se da je Ivica reprezentaciji namjestio sad 6 bodovaorLL je napisao/la:Naši juniori ocito pokradeni, sve je to mafija.champions1921 je napisao/la:Juniori ih dobili 3:2 a kadeti 4:2.. Valjda ce seniori nastaviti niz..Elegant je napisao/la:Eh sto bi volio da danas uzmemo tri boda pa da naspemo soli na rane ovima sto nas ne vole.
Faul kod trećeg gola, kod drugog gola igrač nam leži na podu on pusta igru i primimo gol, u zadnjim minutama igrac rukom igra, opet se igra nastavlja, bolje da su nam rekli odma da će vako bit da ne dolazimo nikako....

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921
Forza Inter!
Forza Inter!
Vozom dosli u Mostar u 10:10.Paranoja je napisao/la:Odakle Manijaci u 11 sati u Mostaru

Zadnja izmjena: Bliss, dana/u 15 sep 2012, 18:31, ukupno mijenjano 1 put.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Ako je nesto svakodnevnica, pogotovo u danasnje vrijeme, ne mora znaciti da je normalno.veteran II je napisao/la:Obična navijačka akcija. Čemu tolika frka. Takve stvari su po Evropi svakodnevnica.
Kriminal, droga, ubistva, silovanja, i to je svakodnevnica, zar ne?
Kako ces ti znati da li su to manijaci ? Organizvano 200 ljudi sto je trebalo vraceno je nazad? Stipu tu pricu ..Bliss je napisao/la:Vozom dosli u Mostar u 10:10.Paranoja je napisao/la:Odakle Manijaci u 11 sati u MostaruCekao sam danas prijatelja iz Visokog koji je sa istim vozom dosao do Mostara. Svojim sa ocima vidio 50-tak manijaka kako izlaze iz voza.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Ili si stvarno Paranoja ili si troll. Da nekazem nesto gore. IDIOTParanoja je napisao/la:Kako ces ti znati da li su to manijaci ? Organizvano 200 ljudi sto je trebalo vraceno je nazad? Stipu tu pricu ..Bliss je napisao/la:Vozom dosli u Mostar u 10:10.Paranoja je napisao/la:Odakle Manijaci u 11 sati u MostaruCekao sam danas prijatelja iz Visokog koji je sa istim vozom dosao do Mostara. Svojim sa ocima vidio 50-tak manijaka kako izlaze iz voza.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- champions1921
Jeli ti loziz raju ili si ozbiljanParanoja je napisao/la:Kako ces ti znati da li su to manijaci ? Organizvano 200 ljudi sto je trebalo vraceno je nazad? Stipu tu pricu ..Bliss je napisao/la:Vozom dosli u Mostar u 10:10.Paranoja je napisao/la:Odakle Manijaci u 11 sati u MostaruCekao sam danas prijatelja iz Visokog koji je sa istim vozom dosao do Mostara. Svojim sa ocima vidio 50-tak manijaka kako izlaze iz voza.

Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 15 sep 2012, 18:36, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!
Pusti mi se te papanske i djecije price ja cekao nekog i ja vidio nesto. Ne vrijedam ni ja tebe, nemoj ni ti mene balavce.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!
Za ovo su nadležni policija, tužilaštvo, sudovi, domovi. Nikakve veze sa fudbalom, željom, zrinjski, bošnjaštvom, htvatstvom. Molim sportske portale da ovakve stvari n objavljuju, jer to nema veze sa sportom. Englezi su davno zabranili objavljivanje ovakvih stvari i dabvanje publiciteta huliganima.
Meni samo nije jasno zasto su ovi kasnije demolirali drugi kafic?? I to se ne zna tacno ko je to uradio,nego se nagadja da su navijaci Zrinjskog..
Kakve veze je taj kafic imao sa navijacima Zelje..Meni to govori da su umjesani mozda i navijaci Veleza..Da je mozda bio neki dogovor sa Manijacima da se napadne taj pab,a ovi kasnije krenuli u osvetu..
Uglavnom bezveze..Zabraniti opet dolazak gostujucih navijaca i mirna Bosna..Inace se bojim opet scena kao iz Banja Luke,Mostara ili nedo Bog onih scena iz Sirokog..
Kakve veze je taj kafic imao sa navijacima Zelje..Meni to govori da su umjesani mozda i navijaci Veleza..Da je mozda bio neki dogovor sa Manijacima da se napadne taj pab,a ovi kasnije krenuli u osvetu..
Uglavnom bezveze..Zabraniti opet dolazak gostujucih navijaca i mirna Bosna..Inace se bojim opet scena kao iz Banja Luke,Mostara ili nedo Bog onih scena iz Sirokog..
Zadnja izmjena: Rios, dana/u 15 sep 2012, 18:43, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- ibrakadabra
- Kontakt:
Pitaj ga jeli Cviko bio u vozu.Paranoja je napisao/la:Pusti mi se te papanske i djecije price ja cekao nekog i ja vidio nesto. Ne vrijedam ni ja tebe, nemoj ni ti mene balavce.
Trenutno korisnika/ca: Blackwargreymon, drzgemboadislic, Hrasno15, ristagrad, tiagofaria25 i 89 gostiju.