Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
Koja nesebičnost Santija, umjesto da opali on štima Giroudu koji biva izblokiran. Ne znam, ovo djeluje ohrabrujuće i koliko god drugi govorili, ovaj Arsenal je jači od onog prošle sezone.
City kiks tamo gdje i Arsenal. Taman. Chelsea prvi kiks, ali na jako teškom gostovanju. Arsenal popravio gol razliku, ali i primio gol. 
Trenutno smo treći. Lijepa igra i prezadovoljan svim igračima, sem Szczesnyem. Manonne treba započet sledeću tekmu.

Trenutno smo treći. Lijepa igra i prezadovoljan svim igračima, sem Szczesnyem. Manonne treba započet sledeću tekmu.

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Evolution87
- Kontakt:
Strasna igra i na kraju ubjedljiva pobjeda. Samo da se je jos i Giroud upisao u listu strijelaca 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
-
- Kontakt:
Ma definitivno bolje izgledamo nego prosle sezone, nema dileme odbrana neuporedivo jaca a jos Koscielny i Sagna ne igraju. dobro Kos sad ne moze jer je ocigledno taktika jedan visoki, jedan pokretljivi stoper a sa tandemom Kos-Vermalen imali bi puno problema sa ekipama koje samo nabijaju u sesneasterac iz svih pozicija. Kad se Sagna vrati imacemo i sirinu a puno je utakmica do kraja sezone.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- Marsal
- Kontakt:
Šest komada i idiot Szczesny. Danas je bio idiot, nemojte ga branit. Pacerski gol i 3 puta dodaje loptu pravo u noge igračima Sotona.
Odbrana odlična, samo su jednom ispali i to nakon pasa kroz odbranu kada je onaj Lambert reagirao ko RvP veći dio svoje karijere.
Sredina maestralna, Kokolan i Arteta je držali u svojim nogama. Kasnije nakon izlaska Kokolana žestoko pao tempo. Cazorla je bog! Ovakvog igrača nismo imali još od Cescita. Momak dominira bez muke.
Ramsey pokazuje velike znake napretka, a mislim da je danas barem nekoliko celebritya dobilo srčani kod one stative.
Gervinho odigrao majstorski danas, a Žirokoptera neće gol, ma ne da ga neće gol neće ni da mu se odbije, odbija se onom hamelju.
Lijepo od Thea i OXa što su išli pozdravit navijače Sotona.
Nikad ne treba zaboraviti odakle dolaziš.
Odbrana odlična, samo su jednom ispali i to nakon pasa kroz odbranu kada je onaj Lambert reagirao ko RvP veći dio svoje karijere.
Sredina maestralna, Kokolan i Arteta je držali u svojim nogama. Kasnije nakon izlaska Kokolana žestoko pao tempo. Cazorla je bog! Ovakvog igrača nismo imali još od Cescita. Momak dominira bez muke.
Ramsey pokazuje velike znake napretka, a mislim da je danas barem nekoliko celebritya dobilo srčani kod one stative.

Lijepo od Thea i OXa što su išli pozdravit navijače Sotona.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- TheVerminator
- Kontakt:
Ne gledah tekmu, jeb.i ga
Kakav smo gol primili?
Šteta za njega, al' ljudi, sedmici se ne gleda u zube
p.s. gledam listu strijelaca, ko su ovi Hooiveld i Clyne, kad su nam prešli?

Kakav smo gol primili?
Šteta za njega, al' ljudi, sedmici se ne gleda u zube

p.s. gledam listu strijelaca, ko su ovi Hooiveld i Clyne, kad su nam prešli?

Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ali bas se ne da Giroudu. Jednostavno suteve mu blokiraju, lopta se ne odbija, a bas na lijevu bila. Ali eto covjek osvaja lopte, mislim da je svaki duel dobio, i za sad uopste nije los. Ne daje golove, ali osvaja lopte.
Celik!3,2,2.
Sta bi ovo arsenal - southampton 4 - 3 

Ova je dobra.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
- vedofeelgood
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:

Pazi sekunde gore na tajmeru, u trenutku kad lopta udara u mrezu prebacuje na 31:0-2

If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Od kolijevke do tabuta JACK WILSHERE vam je babuka !!!
Arsene Wenger
I nije ga nesto dobro izveo koliko je golman lose reagovao 

Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ja danas nista nisam vidio, nijednu tekmu. Prespavao citav dan.
Vidim lud neki rezultat.
Malo je ovo...
Vidim lud neki rezultat.

Malo je ovo...

- frankqqqqq
- Kontakt:
Jel ono u utorak protiv Montpellierea ili Srijeda? Tu Girouda treba uvalit, on ih poznaje ako išta 

- vedofeelgood
- Kontakt:
Nije htio Wenger da rizikuje s njim, a bice spreman za Monpelje i CityAnderson8 je napisao/la:Gdje je Diabi?
If you do not believe you can do it then you have no chance at all.
Arsene Wenger
Arsene Wenger
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Eto razloga tog rezultataSamoZeljo je napisao/la:Ja danas nista nisam vidio, nijednu tekmu. Prespavao citav dan.
Vidim lud neki rezultat.![]()

Nastavi sa tom praksom i u idućim tekmama i eto trofeja

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
uf i kako mi je drago onim provokatorima što je arsenal začepio usta. Prema statistici imali smo 21 šut 

Vođa zna.
Mislim da bi sada profa trebao malo izmjesati karte protiv ovih Francuza. Tvrdisu gotovo kao Stoke! Mislim da bi trebao odmoriti, Gibbsa, Poldija, Cazorlu, mozda cak i Artetu i Pera ili Vermu... Trebaju od prve minute gurnuti Walcotta,Ramseya,Girouda,Kossa,Santosa... Sada sledi paklen raspored pa zato da se ne povredi neko, a iduceg mjeseca se vracaju skoro svi povredjeni!!!!
Nadam se da ce onaj "veliki strucnjak" Manchini odraditi formacijski dabar posao kao danas protiv nas... Da ce mu ostati na klupi igraci koji su u najboljoj formi Kolarov i Dzeko a neka gura Balotelija...
Nadam se da ce onaj "veliki strucnjak" Manchini odraditi formacijski dabar posao kao danas protiv nas... Da ce mu ostati na klupi igraci koji su u najboljoj formi Kolarov i Dzeko a neka gura Balotelija...

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.