Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
mancini je ponovo pokazao kako je glup trener... stavio je maicona, garciu, sinclaira... tri covjeka danas debituju a on ocekuje da ce dobiti ovu tekmu... a ja jos gluplji pa nasjeo na 1.90 kvotu...fuj
Gol Croucha uz ocito igranje rukom.Javi Garcia odlican debi.Igra ne bas nesto posebno.Najlosiji ubjedljivo je ovaj Sinclair i dalje tvrdim da je A. Johnson bolji ali eto prva je utakmica pa ne treba po njoj suditi.Ocekujem Silvu u drugom poluvremenu te Big Eda tamo negdje oko 60 minuta.
UEFA MAFIA. 93:20 Agueroooo.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma ja. Trebao je tu trojicu čuvati pa nek debituju protiv Reala u utorak.index_ je napisao/la:mancini je ponovo pokazao kako je glup trener... stavio je maicona, garciu, sinclaira... tri covjeka danas debituju a on ocekuje da ce dobiti ovu tekmu... a ja jos gluplji pa nasjeo na 1.90 kvotu...fuj
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Sada ce Unitedovac da ga zabije Cityu 
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- the scouser
- Kontakt:
Barry umjesto Teveza
. Šampionska ekipa se brani protiv Stokea.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- LarryDavid
- Kontakt:
Jao sto Begovic skide zicer Yaji 
Edin Džeko: 'Nikad se ne predaji i uvijek vjeruj u sebe.'
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
The anxiety of the flinch is almost always worse than the pain itself. You’ve forgotten that. You need to learn it again. You need more scars. You need to live...
dabogda mancini pogino do stana
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- LarryDavid
- Kontakt:
umal ga Dzeko u zadnjoj sekundi!
Zao mi sto ga Džeko nije dao, drago što je Begović imao sjajne intervencije. Sveukupno drago mi je da City ovo nije dobio.
Interesuje me ko je gledao utakmicu kakav je bio Maicon? Jel brz? Jel se ubacivao po strani, kakav je bio u defanzivi?
Glory Glory Man United!
Niko ne kaze da moraju protiv Reala. Ko kaze da moraju debitovati do utakmice sa Realom? To City bez njih ne moze?Monolog je napisao/la:Ma ja. Trebao je tu trojicu čuvati pa nek debituju protiv Reala u utorak.index_ je napisao/la:mancini je ponovo pokazao kako je glup trener... stavio je maicona, garciu, sinclaira... tri covjeka danas debituju a on ocekuje da ce dobiti ovu tekmu... a ja jos gluplji pa nasjeo na 1.90 kvotu...fuj
Tri igraca u jednoj utakimici je PREVISE. City ima toliko igraca da jednostavno moze svaku drugu po jednog ubaciti da debituje. Neshvatljivo glup potez. Edin u formi, on ga drzi na klupi. Sta je mislio, opet u sudijskoj nadoknadi pobijediti?
Mancini je pokazao/dokazao da je debil i to zesci.
Niko nije rekao da nije debil
Normalno da je debil.
Nije ni medju 15 najboljih trenera u svijetu.
Normalno da je debil.
Nije ni medju 15 najboljih trenera u svijetu.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
- LarryDavid
- Kontakt:
ma mozda Roberto hoce da seika nagovori da kupe ronalda pa namjerno koci...btw dobar je Mancini, strateg veliki, ali ne shvaca obican svijet genijalce...SamoZeljo je napisao/la:Niko ne kaze da moraju protiv Reala. Ko kaze da moraju debitovati do utakmice sa Realom? To City bez njih ne moze?Monolog je napisao/la:Ma ja. Trebao je tu trojicu čuvati pa nek debituju protiv Reala u utorak.index_ je napisao/la:mancini je ponovo pokazao kako je glup trener... stavio je maicona, garciu, sinclaira... tri covjeka danas debituju a on ocekuje da ce dobiti ovu tekmu... a ja jos gluplji pa nasjeo na 1.90 kvotu...fujSmijesno.
Tri igraca u jednoj utakimici je PREVISE. City ima toliko igraca da jednostavno moze svaku drugu po jednog ubaciti da debituje. Neshvatljivo glup potez. Edin u formi, on ga drzi na klupi. Sta je mislio, opet u sudijskoj nadoknadi pobijediti?
Mancini je pokazao/dokazao da je debil i to zesci.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Mozda ja bacio sihre pa se opustio, misli sihre ce pobijediti? Tek na kraju vidio da nije nasao dobre sihre.LarryDavid je napisao/la:ma mozda Roberto hoce da seika nagovori da kupe ronalda pa namjerno koci...btw dobar je Mancini, strateg veliki, ali ne shvaca obican svijet genijalce...
Inace je on odlican trener ali zaebo ga neki hodza, uvalio mu divljak sihre.
Sta sve neces procitati. Cuj Mancini namjerno sabotira igru svog kluba kako bi mu neko kupio Ronalda koji je vec izjavio da u City nece ni pod razno! A sve i da hoce, ne radi se to tako.
Sta bi onda Wenger trebao raditi da dodje do pojacanja? Ispasti iz lige?
Mancini je prosjecan trener, svidjelo se to tebi ili ne.
- LarryDavid
- Kontakt:
jest prosjecan bas ko i Murinjo..samo mu malko bolje ide od Murinja...onakav real je uspio srozati gotov do 15-og mjesta...a City je 3. a mogo je biti i prvi da dzeko iskoristi onu 100% sansuSamoZeljo je napisao/la:Mozda ja bacio sihre pa se opustio, misli sihre ce pobijediti? Tek na kraju vidio da nije nasao dobre sihre.LarryDavid je napisao/la:ma mozda Roberto hoce da seika nagovori da kupe ronalda pa namjerno koci...btw dobar je Mancini, strateg veliki, ali ne shvaca obican svijet genijalce...
Inace je on odlican trener ali zaebo ga neki hodza, uvalio mu divljak sihre.![]()
Sta sve neces procitati. Cuj Mancini namjerno sabotira igru svog kluba kako bi mu neko kupio Ronalda koji je vec izjavio da u City nece ni pod razno! A sve i da hoce, ne radi se to tako.
Sta bi onda Wenger trebao raditi da dodje do pojacanja? Ispasti iz lige?![]()
Mancini je prosjecan trener, svidjelo se to tebi ili ne.
- LarryDavid
- Kontakt:
ja sam gledao al nisam nesto pazljivo, nije se bas proslavio Maicon, vjerovatno se jos prilagodjava, ako grijesim neka me neko ispraviAnderson8 je napisao/la:Interesuje me ko je gledao utakmicu kakav je bio Maicon? Jel brz? Jel se ubacivao po strani, kakav je bio u defanzivi?
Ono 100% šansa
. ovaj pojam 100% šansa je vjerovatno nešto novo u svijetu fudbala.
džeko ni iz čeg stvorio dobru šansu i onaj neki spasi čist pogodak, zar nije tako bolje
džeko ni iz čeg stvorio dobru šansu i onaj neki spasi čist pogodak, zar nije tako bolje
Vođa zna.
Na zalost dzeko je u nemilosti sve dok je Mancini tu, još sada kada Agüero zaigra protiv reala ima da dzeko pobudali
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
"It's one of premier league's oldest lessons .
- LarryDavid
- Kontakt:
ma nije bitan pojedinac, bitno je da tim uspjesno igraneo je napisao/la:Na zalost dzeko je u nemilosti sve dok je Mancini tu, još sada kada Agüero zaigra protiv reala ima da dzeko pobudali
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.