FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Blueone
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Blueone » 15 sep 2012, 17:05

Bem ti politiku vise ili kurcenje sta li je vec
taman zagrijavanje sa dvojicom kolega za pud pred Mostar kad dobijamo dojavu da je sranje dole i da ne idemo jer necemo stici do Mostara zbog murije. Pa do kad vise
prije 6-7 god nas je bilo hiljadu na utakmici sa zrinjskim iu Mo i nije bilo nekog belaja kad skontas.
Volio bih da ovo nema veze s politikom i izborima al opet
bem ti veie!
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

reks
Kontakt:

Post Postao/la reks » 15 sep 2012, 17:09

Kako god bilo ispade da je ona kazna blagodet za sam fudbalski klub .Nikako se ne mogu oteti utisku da je ovdje politika debelo uplela prste.Bilo sve ovo na nivou nekakve navijačke akcije ili nekog ultra dokazivanja moralo je biti jasno da bilo kakvo kuhanje u tom tuznom Mostaru moze i jeste iskorišteno za prebrojavanje krvnih zrnaca i nacionalnu homogenizaciju.Obje vladajuce stranke u Mostaru i SDA i HDZ mogu samo trljati ruke nakon današnjih dešavanja.I onda treba da vjerujem da je sve slucajno.Pravi navijači i udruzenje se mora distancirati od ovih sranja.Cilj je F.K Zeljeznicar,treba ga ravaliti jer onakvi uspješni i tolerantnii nikako ne odgovaramo ovim nacio fašistima.Tek sada postoje svi razlozi da se organizuje tv prenos zarad fudbala i onih 22 fudbalera koji zive od te lopte.Vrijeme je i da se i sam klub ogradi od ovakvih navijača jer ni krivi ni duzni ljudi u klubu plaćaju kazne za belaje koji drugi naruče.Novinarima mora i treba biti jasno da su organizovani navijači trebali poslije podne krenuti,zna se protokol i opet se proziva T.M i deklarise u negativnom kontekstu.Samo senzacije prolaze.Osim i igrači ovo nisu zasluzili.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 sep 2012, 17:11

Nista od hercegovina live :cry:
BUDI ŽELJO !!!

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 15 sep 2012, 17:12

da mi je znati sta rade ovi moderatori -.-

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 15 sep 2012, 17:12

sad na TV-u prica onaj policajac da su Manijaci sinoc cak dosli u grad,a da su se jutros poceli grupisati i hodati po gradu i da su onda izveli napad,Manijaci su to brate,trpe trpe i onda kad polude bjezite svi :D 8-)
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 15 sep 2012, 17:13

Imal sta od prijenosa?
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

black64
Kontakt:

Post Postao/la black64 » 15 sep 2012, 17:14

Ultras1921 je napisao/la:Imal sta od prijenosa?
evo vamo nesto pricaju vrlo moguce mescini :D

Blueone
Kontakt:

Post Postao/la Blueone » 15 sep 2012, 17:14

Ma ovo sve treba ispitati i odstraniti.
Sad ce ovi slijedeci put doci u Sa u osam ujutru i demolirati neki kafic u Sa i tako unedogled
Ne svidja mi se ovo nimalo, iskreno zazelio sam se gostovanja a kako je krenulo da bogda
KAD STANE SRCE MOJE
I BOG MI SKLOPI OCI
ZAKUCACE BAR JOS JEDNOM
I S NEBA CE ZA TE DOC

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 sep 2012, 17:15

bice prenos :D

svaka cast anonimnom donatoru od 150km

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 sep 2012, 17:18

SarajlijaTM je napisao/la:bice prenos :D

hvala, hvala :mrgreen:
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 sep 2012, 17:18

anonimni je napisao/la:

hvala, hvala :mrgreen:
Takoder, i od mene zahvalnica.. :D

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 15 sep 2012, 17:18

Blueone je napisao/la:Ma ovo sve treba ispitati i odstraniti.
Sad ce ovi slijedeci put doci u Sa u osam ujutru i demolirati neki kafic u Sa i tako unedogled
Ne svidja mi se ovo nimalo, iskreno zazelio sam se gostovanja a kako je krenulo da bogda
Oni ako dođu u Sa proći će isto kao Viole prije 2 mjeseca. ;)
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 15 sep 2012, 17:19

Sad ipak kaze da nema prenosa. :(
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 sep 2012, 17:19

opet nesto se.ru

hebo lud zbunjenog

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 15 sep 2012, 17:19

5:18 PM ****: NEMA PRIJENOSA!
5:18 PM ****: REKAO SAM

ostaje nam ss.ba
NO PYRO NO PARTY

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 15 sep 2012, 17:23

Za ovo danas ne treba okrivljivati klub i normalne navijace i ne treba zabraniti dolazak gostujucim navijacima,zasto da ja ispastam zbog imbecilnog ponasanja pojedinaca.Problem odlaska na gostovanja je lako rjesiv,ako klub zeli da ima podrsku vani brate neka odlazak organizuje(ne mislim na finansijski dio) u saradnji sa navijacima i mupom,jednostavno ko hoce da ide bilo autobusima ili privatnim vozilima moze ici u koloni i pratnji od stadiona do stadiona i nikako vise a kome se to ne svidja i ko samostalno ide klub nema ni obavezu ni potrebu da snosi posljedice radi njihovih ekcesa i problema,neka sve kazne osjete na svojoj kozi i neka rade sta hoce.Dosta ba vise kolektivne odgovornosti,svako neka odgovara sam za ono sto ucini.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 sep 2012, 17:23

5:22 PM FKZ: Nema prenosa
5:22 PM hercego.vinalive: NE DA MI SE OBJAŠNJAVAT
5:22 PM hercego.vinalive: VIŠE

papak...
i on i tehnicki problemi...

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 15 sep 2012, 17:25

Kaze nema interneta na stadionu :roll: Na nas se furaju :mrgreen:
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 15 sep 2012, 17:25

Informacija iz prve ruke 100 % provjerena.Ekipa koja je upala jutros u kafić u Mostaru su sarajlije (manijaci u svakom smislu te riječi) i to svih 38 (od kojih su trojica maloljetnici ).Identificirani su počinitelji i kolovođe, postoje čak i video snimci,oduzeti noževi, palice itd.Ovo čisto zbog informacije nije nikakvo provociranje jer znam da većina normalnih navijača osuđuje ovakve i.d.i.o.t.e ali jbg.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

DanceOfDeath

Post Postao/la DanceOfDeath » 15 sep 2012, 17:25

champions1921 je napisao/la:
DanceOfDeath je napisao/la:Ne javljam se inace, samo citam sta se pise i ko pise, ali stvarno nisam mogao presutjeti nakon iznesenih silnih neistinitih cinjenica.
Da krenem od pocetka, ovo ulijetanje u navijacki pub je cisto navijacki okrsaj, politika nema veze sa ovim, tako da d.rkadzije mogu ohladiti svoje tastature sa pisanjem u tom pravcu.
Kao druga stvar, ove d.rkadzije koje bi lincovale momke koji su ovo napravili, mogu se sami sebi zavuci u p.akas jer su smijesni, sve satro neki internet huligani, kad je s.rat i prljat po drugome tu su. Ako vam je do pozorista, imate lijepo Narodno pozoriste u centru grada, imate Kamerni, pa sjedite i aplaudirajte za cinove koje gledate.
Trece, za ove sto pisu da je kriv BHT sto nema prijenosa, prvobitno nije planiran taj prijenos, tako da ni komitet za normalizaciju, kao ni BHT nemaju veze s tim. Cinjenica jeste da je BHT pokusao omoguciti realizaciju prijenosa utakmice, medjutim tehnicki nije izvedivo, u dva dana, na dva kraja drzave raditi prijenose.
Kome se ne svidja neka glavu okrene, kome se svidja neka gleda, ali neka svako prije svega pomete svoju avliju, i neka ne osudjuje druge sto vole vise, i neka ne budu ljubomorni sto su pojedini ovdje p.izde, dok drugi imaju damu za mnoge stvari.
Da ne trabunjam, sad ce sigurno biti, ko si ti, sta si ti, tek si se prijavio, bla bla bla..tipicna adoloscentska spika, samo cu reci da sam neko ko je veoma upucen u mnoge stvari i da znam mnogo.

Danas 0:2, hladno.
Upuceni bolje da se nisi javio i preporucujem ti da i dalje citas.. Pametniji si kada sutis ;)
Dijete moje, sjedi da ti m... oguli jabuku, vidis da ne znas sta pricas, poceo si baliti.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: CAZIN, Hrasno15, JimmyPage, seha77 i 72 gosta.