FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

champions1921

Re: FK Željezničar

Post Postao/la champions1921 » 15 sep 2012, 14:03

daljinski je napisao/la:
Nikica je napisao/la:
daljinski je napisao/la: Pola vas koji se zgrazavate na ovo grbavice ocima nije vidjelo godinama, a ne neki dalji stadion... zeljo nezivi od Vas koji kupiti chips kolu i sjedite u udobnoj foteljici :D
Eto ti sve znaš blago nama, živi od tebe i tebi sličnim koji klub svaku domaću utakmicu koštate najmanje 8 hiljada maraka i više, evo sad 108 hiljada km pa takvi vi klubu ne trebate više ga koštate nego što klub ima koristi koji ćete nama **** vi i našem klubu molim vas, idi navijaj za Borusiu iz Prače to je za vas.
Sta si se razuzdao sine, ja ionako nemam nista sa zeljom...
Nemas ti nista ni sa zdravom pameti..
BUDI ŽELJO !!!

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 15 sep 2012, 14:04

daljinski je napisao/la:
Bravo TM Bolje i ovako nego da su to radili na stadionu, negdje na ulici da nastrada neko dijete neka bakica cikica :mrgreen:

HTJELI STE HULIGANE EVO HULIGANA :D

Pola vas koji se zgrazavate na ovo grbavice ocima nije vidjelo godinama, a ne neki dalji stadion... zeljo nezivi od Vas koji kupiti chips kolu i sjedite u udobnoj foteljici :D
ko je htjeo huligane, papčino? opet kažem, neka rade šta hoće, radili su i oni u Širokom šta su htjeli, pa znaš kako je završilo.lako je biti huligan zavaljen ko krmak u krevetu iza monitora, zašto malo ne prošetaš na gostovanja i **** se, balavče?? znam, sigurno ti mama još ne dopušta da ideš izvan svog sela.zbog takvih glupana i ginu ljudi.
i da, Želji se crno piše ako očekuje da živi od mene, ja na Grbavicu dođem samo kad Čelik gostuje i to je to.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 sep 2012, 14:04

Smirite se ljudi zar nevidite da nam neko opasno ubacuje iskre sto u klub sto u navijace.Samo jos fali da Osim digne ruke i eto nam sudbine Slobode iz Tuzle.Ovo mora stat inace nam se nepise dobro ovo neko namjerno pravi ali ko u tom je fazon.Ovo ti je isto kad kafana dobro radi ali u njoj svaku noc belaj i sta se desi dodje do zatvaranja iste.Neko se opasno zajebaje sa Zeljom ako se ne zaustavi najebasmo svi tj i klub i mi navijaci .Grantujem ako se jos i jednom sta desi da ce Osim dic ruke mutne su ovo radnje.

Nikica

Post Postao/la Nikica » 15 sep 2012, 14:05

Željooooo je napisao/la:Uvijek je ovako prije izbora.. juce uletiše razbojnici u konzum na Breci, naoružani do zuba i sad bih ja trebao reci to su navijači tog i tog kluba.. al nikad se mi necemo opametiti,uvijek cemo prebrojavati krvna zrnca.. i sve medije koji su prenijeli vijest da su Manijaci učestvovali u ovome ja bih tužio i tražio pare zbog klevete.. ok,da oni imaju dokaze sa slikama navijača ali ovako nešto bez dokaza reci je stvarno smiješno.. ako se nađu dokazi i utvrdi da su navijači Želje učestvovali u ovome onda ja ne podržavam to što su uradili,protiv svake vrste sam nasilja..
Očiti nemaju šalove i dresove FK Željezničar pa ljudi lupaju onako, kao i glasnogovornik mupa ??
Majstor Karatea

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 15 sep 2012, 14:07

nista od prenosa.Kasno su se dogovorili,tako da prenosa nazalost nece biti
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

daljinski
Kontakt:

Post Postao/la daljinski » 15 sep 2012, 14:07

Sta si se razuzdao sine, ja ionako nemam nista sa zeljom...[/quote]

Nemas ti nista ni sa zdravom pameti..[/quote]

Odgoj kulura i to, nista aaaaaaaaa ?

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 sep 2012, 14:09

daljinski je napisao/la:Sta si se razuzdao sine, ja ionako nemam nista sa zeljom...
Nemas ti nista ni sa zdravom pameti..[/quote]

Odgoj kulura i to, nista aaaaaaaaa ?[/quote]

Samo sam istinu rekao.. "aaaaaaaaaaa"
Zadnja izmjena: champions1921, dana/u 15 sep 2012, 14:10, ukupno mijenjano 1 put.
BUDI ŽELJO !!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 15 sep 2012, 14:09

tek sad vidim kakva djeca pisu ovdje,cuj izdegenici ih murijo,kao da se radi o neprijateljima,a ne momcima sa tribine koju djelimo,e moja djeco..ne odobravam ovo,ali tako da pisete to je zalosno
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 15 sep 2012, 14:10

Nikica je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Uvijek je ovako prije izbora.. juce uletiše razbojnici u konzum na Breci, naoružani do zuba i sad bih ja trebao reci to su navijači tog i tog kluba.. al nikad se mi necemo opametiti,uvijek cemo prebrojavati krvna zrnca.. i sve medije koji su prenijeli vijest da su Manijaci učestvovali u ovome ja bih tužio i tražio pare zbog klevete.. ok,da oni imaju dokaze sa slikama navijača ali ovako nešto bez dokaza reci je stvarno smiješno.. ako se nađu dokazi i utvrdi da su navijači Želje učestvovali u ovome onda ja ne podržavam to što su uradili,protiv svake vrste sam nasilja..
Očiti nemaju šalove i dresove FK Željezničar pa ljudi lupaju onako, kao i glasnogovornik mupa ??
Možeš li mi poslati da i ja vidim te slike navijača Želje sa šalovima i dresovima.. ?
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

daljinski
Kontakt:

Post Postao/la daljinski » 15 sep 2012, 14:10

maximusdecimus je napisao/la:
daljinski je napisao/la:
Bravo TM Bolje i ovako nego da su to radili na stadionu, negdje na ulici da nastrada neko dijete neka bakica cikica :mrgreen:

HTJELI STE HULIGANE EVO HULIGANA :D

Pola vas koji se zgrazavate na ovo grbavice ocima nije vidjelo godinama, a ne neki dalji stadion... zeljo nezivi od Vas koji kupiti chips kolu i sjedite u udobnoj foteljici :D
ko je htjeo huligane, papčino? opet kažem, neka rade šta hoće, radili su i oni u Širokom šta su htjeli, pa znaš kako je završilo.lako je biti huligan zavaljen ko krmak u krevetu iza monitora, zašto malo ne prošetaš na gostovanja i **** se, balavče?? znam, sigurno ti mama još ne dopušta da ideš izvan svog sela.zbog takvih glupana i ginu ljudi.
i da, Želji se crno piše ako očekuje da živi od mene, ja na Grbavicu dođem samo kad Čelik gostuje i to je to.
Jos jednom ti podcrtavam da nemam nista sa tvojim seljom, opusti se udahni duboko... prehladilo je cemu tenzije temperatura netreba ti to. Vrijedjanje odgoj kultura.... vidim da si to poglavlje prespavao steta za tebe.
Pozz

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 15 sep 2012, 14:12

old school je napisao/la:tek sad vidim kakva djeca pisu ovdje,cuj izdegenici ih murijo,kao da se radi o neprijateljima,a ne momcima sa tribine koju djelimo,e moja djeco..ne odobravam ovo,ali tako da pisete to je zalosno
Po meni su to neprijatelji FK Zeljeznicara i sa 32 godine ne bih rekao da sam dijete.. Degenek je kod takvih jedina stvar koja daje rezultate..
BUDI ŽELJO !!!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 15 sep 2012, 14:13

Alipasino je napisao/la:Smirite se ljudi zar nevidite da nam neko opasno ubacuje iskre sto u klub sto u navijace.Samo jos fali da Osim digne ruke i eto nam sudbine Slobode iz Tuzle.Ovo mora stat inace nam se nepise dobro ovo neko namjerno pravi ali ko u tom je fazon.Ovo ti je isto kad kafana dobro radi ali u njoj svaku noc belaj i sta se desi dodje do zatvaranja iste.Neko se opasno zajebaje sa Zeljom ako se ne zaustavi najebasmo svi tj i klub i mi navijaci .Grantujem ako se jos i jednom sta desi da ce Osim dic ruke mutne su ovo radnje.
Haj nemojte mi sranja nije Osim Zeljo,**** ga Zeljo je iznad svakog,ali mislim da je vrijeme da se stane ukraju ovim sranjima,jer je nekom u cilju da nas destabilizuje.Jesu li to navijacka prepucavanja i pokusaji da se dodje na celo grupe,koja su se desavala nedavno ili su ovo izrezirane stvari ,od nekoga kome je u interesu da osteti klub ,i finansiski i po ugledu,ili je u pitanju samo grupa narkomana ,pijanaca ili ogranicenih debila,ne znam,ali se ovom treba stati u kraj.Mozda je ovo dole izrezirano,mozda i nije,ali Amar je dobro rekao nemojte nam ovako pomagati.GLedeam jucer klip navijanja protiv Hajduka,da se najezis,koji nam je **** ,skontajte koliku stetu klubu nanosimo.Jebote ovo sve.POkazimo da smo navijaci hajmo ,nek Numa organizuje sljedece dvije tekme da klub stampa ulaznice i hajmo kupiti ,da pomognemo da se te kazne plate,jer smo ih mi izazvali,a mozemo svi na pomocnom biti i navijati.Ako bi bio prenos ,stavit neki ekran i gledati.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

maximusdecimus
Kontakt:

Post Postao/la maximusdecimus » 15 sep 2012, 14:14

daljinski je napisao/la:
Jos jednom ti podcrtavam da nemam nista sa tvojim seljom, opusti se udahni duboko... prehladilo je cemu tenzije temperatura netreba ti to. Vrijedjanje odgoj kultura.... vidim da si to poglavlje prespavao steta za tebe.
Pozz
Rečeno ti je već, ti nemaš veze sa mozgom. To što nemaš veze sa Željom je manji problem...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 sep 2012, 14:16

Ovo je fakat idiotizam. :|
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 15 sep 2012, 14:18

tih 50 nek hi murija sve pohvata i bubrege im odvali da mogu samo na sjeveru sjedit dosta je bilo vise
željo gubi pare a oni seru o nekoj ljubavi prema klubu
vise ni navijanja nit icega

modric

Post Postao/la modric » 15 sep 2012, 14:25

Svaka cast vecini navijaca Zelje koji ovo osudjuju, jer radi ovakvih posteni navijaci nemogu doci navijati za svoj klub.Moguca je ponovo zabrana sto nije interes navijaca...nijednog kluba...mislim svi ovo moramo osuditi,

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 sep 2012, 14:26

TMovac je napisao/la:nista od prenosa.Kasno su se dogovorili,tako da prenosa nazalost nece biti
E jbg, sad i to. Odakle ti info?

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 15 sep 2012, 14:27

Kako smo mi bolesno drustvo... Znas da ti je klub pod lupom i opet sranja.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

THC
Kontakt:

Post Postao/la THC » 15 sep 2012, 14:27

voltron30 je napisao/la:
TMovac je napisao/la:nista od prenosa.Kasno su se dogovorili,tako da prenosa nazalost nece biti
E jbg, sad i to. Odakle ti info?

Zrinjski tražio više novaca, pa je sinoć oko 18:00 htio prihvatiti što je bilo kasno ovima što trebaju da realizuju projekt.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 15 sep 2012, 14:28

samo mi recite kako bi ovo moglo biti politicki izrezirano?? jel oni nose zastave SDA,SDP,HDZ,SNSD?? kojim oni dijelom reklamiraju politicku partiju ovdje,ne budite smjesni nego nasjedate na medijske istupe,ako oni kazu tako onda se raja samo primi..kaze daj da vidim salove,dresove na slikama,pa kad se upada u drugi grad nije niko lud da ide u tom fazonu,nego se ide bez obiljezja,stvarno se pitam jeste li vi normalni sta pisete :o
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.