Meni to nije isto.Pozive Svraki i Sesari vidim kao pomoć Premijer ligi BiH,njih dvojica ipak važe za ponajbolje igrače lige na svojim pozicijama i poziv za njih je stimulans za sve igrače iz domaćeg prvenstva da zapnu,ja sam s time sasvim ok.zizu1991 je napisao/la:Iskren da budem, i meni je njegovo pozivanje kao i Sesara i Svrake popunjavanje mjesta na klupi, a malo koristi od njih imamo.
Nadam se da će se više koristiti u doglednom periodu i da ćemo vidjeti razloge zbog kojih su pozvani.
Evo recimo u veznom redu, od 8 igrača koji su na dispoziciji, samo 4 odnosno 5 sa Salihovićem je spremno da u svakom trenutku uđe u prvih 11.
Znači Pjanić, Misimović, Lulić, Zahirović vezni red koji se upotrebljava u svakom trenutku.
Oni koji su " višak " i od kojih se očekuje da prorade, što zbog manjka kvaliteta, ako ćemo realno, što zbog " forme " su Svraka, Sesar, Vrančić, Ibričić, Medunjanin. 5 veznih igrača u reprezentaciji koji su malo ili nikako upotrebljivi.
Ipak je to previše. Nadam se prije svega da će Medunjanin i Ibričić podići svoju formu na neki optimalniji nivo, jer nam je klupa, blago rečeno - katastrofa.
No kakve koristi ima od davanja stimulansa igraču njemačog drugoligaša?