Katastrofa, ali fakat!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Javni servis opet u svom stilu, ovo što rade sa ovim prenosima izlazi iz okvira normalnog i prihvatljivog.GaziHusrevbeg je napisao/la:Sljedeći vikend igraju Zrinjski - Željo i Čelik - Borac, a BHT prenosi Rudar - Travnik.
Katastrofa, ali fakat!![]()
To nam nisi trebao rećgollum je napisao/la:U subotu na BHT-u Rudar-Travnik, u nedjelju Radnik-Zvijezda, na Areni u subotu Sarajevo-Velež.
Fkt sad kad je Borac igrao u Mostaru panika bila,ljudi izbacili rezultat tek 15 minuta nakon utakmice,strasnoGaziHusrevbeg je napisao/la:A što je najgore neće biti ni radio prenosa jer ćemo sigurno igrati u večernjem terminu u nedjelju. Znači strepnja do posljednje minute.
A kome se sviđaju, pogotovo onaj Sinan Sinanović.Čim mu ime pročitaš vidiš da nije u vinklu.Onaj drugi, Vaha čini mi se da ga zovu, je solidan u odnosu na Borisa "vratnicu" i ostale.High je napisao/la:Ako ništa, ovi amateri sa BHT-a imaju sad konkurenciju. Prije su jedini bili i radili kako su htjeli, sad već imaju ove sa Arene, sumnjam da im je svejedno zbog toga. Meni se nešto ne sviđaju komentatori sa Arene, ali su kamere i kvalitet slike na zaista zavidnom nivou.
Znaci, prvi sudija ostane bez skoro 40 % od tih 200.Devil je napisao/la:Nekidan se povela prica o sudijama u BIH i njihovim "platama".E veceras igrom slucaju sam bio sa jednim fudbalskim sudijom iz BIH koji "mase" na utakmicama.Kaze da je sudijska taksa 200 KM za glavnog,te 170 za pomocnike odnosno 130 za cetvrtog.Od te cifre se oduzima 17% na ime PDV te jos 20% ide fudbalskom savezu.Naravno zna se desiti da klubovi ne uplate to redovno posto to ide na racun.Sa druge strane postoji fudbalska dnevnica koju klub mora da isplati po zavrsetku utakmice.Ona je 40 KM+putni troskovi gde se broj kilometara mnozi sa 40 feninga.
Ništa od ovog dok se ne osnuje udruga premijerligaša.GaziHusrevbeg je napisao/la:Da hoće ova Arena sljedeće sezone otkupiti TV prava za sve utakmice, to bi najbolje bilo, svaki derbi bi sigurno bio na TV-u.
Pa nemoze 13 ljudi napraviti nerede.vivaILchelik je napisao/la:Nakon ovih desavanja u Mostaru, mislim da savez mora pooceti razmisljati o zabrani gostovanja nekim skupinama na odredjen period. Protiv zabrana sam ali ovi sto se desava prelazi svaku mjeru. Prosle godine u vecini sukoba Manijaci. ove godine opet Manijaci! zasto ja da kao Robijas, koji su ne pamtim kad napravili zadnji incident ne mogu ici na gostovanje radi drugih skupina.
Moras da naucis da ne mjesas kruske i jabuke,zabrana se kolko znam odnosi na organzivane dolaske navijaca,ovo nije imalo veze sa istim,samim tim netreba da se mjesa u sve istovivaILchelik je napisao/la:Nakon ovih desavanja u Mostaru, mislim da savez mora pooceti razmisljati o zabrani gostovanja nekim skupinama na odredjen period. Protiv zabrana sam ali ovi sto se desava prelazi svaku mjeru. Prosle godine u vecini sukoba Manijaci. ove godine opet Manijaci! zasto ja da kao Robijas, koji su ne pamtim kad napravili zadnji incident ne mogu ici na gostovanje radi drugih skupina.
to vas strah da ne napadnemo i vas u zenici ??vivaILchelik je napisao/la:Nakon ovih desavanja u Mostaru, mislim da savez mora pooceti razmisljati o zabrani gostovanja nekim skupinama na odredjen period. Protiv zabrana sam ali ovi sto se desava prelazi svaku mjeru. Prosle godine u vecini sukoba Manijaci. ove godine opet Manijaci! zasto ja da kao Robijas, koji su ne pamtim kad napravili zadnji incident ne mogu ici na gostovanje radi drugih skupina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.