FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 sep 2012, 13:16

BeastZE je napisao/la:Čekamo vas u 8.kolu . Vidimo se
Koga ba ti cekas? Iskljuci taj bold.Cisto sumnjam da ces i ici na utakmicu, a i ako odes, bit ces vjerovatno na istoku il zapadu, nemoj furat taj huliganizam, ustvari internet huliganizam, ne valja ti to.Neces ti u mojim il petim, desetim ocima biti veci, ako ovo napises, bit ces samo jedan veliki idi.ot kojem je furka ovo napisati, a ustvari je mis pravi.
Za zivot cijeli!

Fozgen
Kontakt:

Post Postao/la Fozgen » 15 sep 2012, 13:16

Jbote fudbal mi je sve dalji i dalji zbog ovakvih stvari :evil:
Ay Che Bostero! Vos Sos Ortiva,
Vos Sos Amigo De La Policía
En Mar Del Plata No Te Plantaste
Con Los Borrachos Como Cobraste
Sos Cagón! Sos Cagón!
Sos Cagón! Sos Cagón!

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 15 sep 2012, 13:19

Fozgen je napisao/la:Jbote fudbal mi je sve dalji i dalji zbog ovakvih stvari :evil:
Daleko je spanija

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 sep 2012, 13:20

Zvanicno zabranjen odlazak na gostovanje u mostar...Svi koji krenu bit ce vraceni za sarajevo... Čekamo zenicu nema druge...

Hajde Željo pobijedi bodove donesi...Nocas nesto lijepo treba da se desi...

mehmedovic
Kontakt:

Post Postao/la mehmedovic » 15 sep 2012, 13:20

" $ " $ је & ?!
? & се / на ? групу. А ? паре - $ $ ? " " за / ?... " опет & све у &,наравно уз све то % се & " $ " & је " " онај " је $ " у $ " & то,а $ су ? " ? ?... " све &..
За ' ово " " ново,? све $ је ? на " " " ?....

lev77
Kontakt:

Post Postao/la lev77 » 15 sep 2012, 13:21

a joj dusa medenaa :lol: :lol: :lol: :lol:
koga vi cekate ?? :lol: :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 sep 2012, 13:26

Ovaj dogadjaj je pokazao sav amaterizam koji je zastupljen u novinarstvu u Bosni i Hercegovini. Svi spominju da su to uradili Zeljni navijaci ali niko da prilozi o tome dokaze. U MUP-u govore da je doslo do narusavanja javnog reda i mira i da je istraga u toku, ali niko od zvanicnika ne spominje Zeljine navijace.

Ukoliko se kojim slucajem ispostavi da ovo nije dijelo Zeljinih navijaca, da sam na mjestu FK Zeljeznicar i TM-a bi pokrenuo tuzbu protiv klevete pa nek onda misle kako ce platiti kaznu. Uostalom to je Zeljo trebao uraditi kada su amateri poceli iznositi tvrdnje da je Zeljo prodao utakmicu Leotaru bez validnih dokaza. Trazis lijepo 100.000 KM zbog klevete pa nek onda ubuduce misle hoce li pisati clanke bez tvrdnji.

Uostalom navijaci su danas nebitni, najbitnije da veceras ekipa bude na nivou i da uzme tri boda.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 15 sep 2012, 13:27

Samo da neko stream naprav ;)
ZELJEZNICAR 1921!

Plavetnilo
Kontakt:

Post Postao/la Plavetnilo » 15 sep 2012, 13:28

daljinski je napisao/la:Bravo TM akcija na nivou, otisli lagano, razvalili im njihovo veleltno okno sto bi TLN-e rekle... pa do slijedeceg vidjenja.
Steta je samo sto nije ultrasa bilo da popiju degenek, i da akcija bude u uspjesna u potpunosti. :mrgreen:

TM BRAVO
Idiotsko razmišljanje !

CARSON

Post Postao/la CARSON » 15 sep 2012, 13:28

mehmedovic je napisao/la:" $ " $ је & ?!
? & се / на ? групу. А ? паре - $ $ ? " " за / ?... " опет & све у &,наравно уз све то % се & " $ " & је " " онај " је $ " у $ " & то,а $ су ? " ? ?... " све &..
За ' ово " " ново,? све $ је ? на " " " ?....
bravo druze sav trud ljudi u klubu navijaca unisti 10 debila i sto je najgore svi ce se u drzavi uhvatiti nacionalizma i to je jedino sto u ovojjadnoj primitivnoj drzavo prolazi,

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 sep 2012, 13:29

dodji odma'
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Tabija
Kontakt:

Post Postao/la Tabija » 15 sep 2012, 13:30

Neznam sta vam bi pa da dole pravite belaje al eto i ja mislim da je ovo politika..na zalost!!!SAMO NEZNAM HOCE LI VAS OSIMA KAZNITI STA..

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 15 sep 2012, 13:31

I sto je najgore ovo moze uticati na igrace na psihickom planu pa da bojazljivo krenu u utakmicu a zrinjski ce biti pravo motivisan. Mogli bi i bodove izgubiti zbog ultras furke ccccc. Najbolji start u historiji imamo a najgori na tribinama u historiji haha.

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 15 sep 2012, 13:32

nema kazne kad se dogodilo van stadiona

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 sep 2012, 13:36

tu i tamo je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:
Rosas7 je napisao/la:jbt dva covjeka u kaficu bila i oni ih napali ,i onda se povukli na istocnu obalu
Jarane,jesu to klinac zeljini navijaci,ovo postaju price za malu djecu,neko sabotira klub odavno.
sta cu ja u mostaru ujutru,ako je utakmica navecer i to vrijeme boze sacuvaj. i da sam htio ranije sad bih nekad krenuo,et razmisli
prvo, da li su zeljini navijaci? jesu!
a da li neko sabotira? mozda, ali jedino neko on nas.
zna se ko je sada u Mostaru, a i bice snimci sa sigurnosnih kamera.
kakva politika, jedina politika ovdje je "mentaliteta Ultras" uz primjese raznih opijata
na kraju krajeva SarajlijaTM ,ti momci dole, su vecinom moje i tvoje prve komsije, ako ti je lokacija sa profila tacna.
ukopace nas ovaj fazon Ultras i huliganizam, najveci je problem sto se kod nas sve gleda kroz prizmu nekog nacionalizma i politike, da se ovo u engleskoj desilo bila bi samo jos jedna tuca, a kod nas.... ma smijesno.
Dodje mi da ko Johnny Stulic odem bilo gdje i samo se smijem "nama" levatima kakvi smo.
al ne mogu jer nigdje nema Zelje i moje raje, Zelju volim, a ne propale ljude koji bez perspaktive u zivotu prislanjaju se uz Zeljino ime da bi im zivot imao smisla, i prljaju ga svojim pokvarenim razmisljanjima koji nikad nisu bili Zeljo.
Jarane,sve to stoji sto ti govoris,ali da bi se potuklo 50 ljudi u mostaru u 11 ujutru,trebaju krenuti od kuce oko 8-9 ujutreu iz sa.nigdje ziva roba jutros u to doba a i ranije na bistriku,5 auta proslo sveukupno. ne kazem da nije tako,mozda si ti bolje upucen od mene. ali ovaj ultra fazon ce nam doci glave,u pravu si
a sto se tice poredjenja sa engleskom ili bilo kojom drugom drzavom,to je nemoguce,jer kod njih se nije desavalo sto se kod nas desavalo i ovo ima veze s izborima i politikom,niko me u to ne moze ubjediti.
a kroz istoriju su navijaci i njihova psihologija generalno bili pogodno tlo za zapoceti neko sranje
i pozz za komsiluk ;)

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 15 sep 2012, 13:36

Ovo treba istrazit jer izgleda da se u nasu navijacku grupu uvalila ta manja grupa ali nas jebu pravo,jer pusimo radi njih te kazne,te nema navijaca,veceras cemo zijanit zato sto ce bit pritisak na igrace dokle vise.Mi stariji manijaci moramo istrazit ko su ovi sto to rade jer vise nije nista slucajno.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 sep 2012, 13:37

benfica1923 je napisao/la:Tko je zakuhao sve ove godine nisu nijedni navijaci,vec neki manijaci-divljaci !!! Opet treba zabraniti gostovanja,seljaci koji ste dosli u tuđi grad,nek vas je sramota a vcrs primate 3 komada lagano i mozete za sarajevo........
Jel ti jedes gov.na velikom il malom kasikom?
Za zivot cijeli!

Zgembo Adislić
Kontakt:

Post Postao/la Zgembo Adislić » 15 sep 2012, 13:38

Još jedan pokazatelj zašto je sve manje navijača na Grbavici, i zašto pun stadion neće biti za dugo vremena (sve dok se divljač ne raziđe). Od navijača sam za samo dvije godine postao simpatizer koji pogleda utakmicu kad ima na TVu, katkad pročita ove bljuvotine koje pišu malojetnici po forumu i eto; a mnogo nas je takvih, ne iz razloga što mi ne volimo Želju, već što ne volimo divljinu, rase napušenih neiživljenih adolescenata i neafirmisanih ljudi. Zapitajte se aktivni Manijaci šta vam je Amar Osim poručio, -Takvi nam navijači ne trebaju.
je li ravno ovo? je li ravno?

huracan
Kontakt:

Post Postao/la huracan » 15 sep 2012, 13:38

benfica1923 je napisao/la:Tko je zakuhao sve ove godine nisu nijedni navijaci,vec neki manijaci-divljaci !!! Opet treba zabraniti gostovanja,seljaci koji ste dosli u tuđi grad,nek vas je sramota a vcrs primate 3 komada lagano i mozete za sarajevo........

nek ti mama primi 3 komada veceras

Nikica

Post Postao/la Nikica » 15 sep 2012, 13:39

Najgori smo mi navijači odnosno ovi nazovi navijači, radi nas će sad i zabraniti gostovanja i na Grbavici će sve biti sablasnije i tmurnije svaka čast našim nazovi navijačima, većeg zla od njih i nema u čitavoj ligi i tu nema dileme.
Majstor Karatea

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 21 gost.