FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tepsija » 15 sep 2012, 12:44

Ma...nekima ovo odgovara...Hrvoju Hercegu npr...da se malo iživi.
Pozdrav Hrvoje aka Rosas.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 sep 2012, 12:46

Meni ovo smrdi, bar zasada, jer nema nikakvih konkretnih dokaza da su u pitanju naši navijači. Kao prvo, spominje se brojka od 50 do 100 navijača, što je totalno nelogično tako rano da osvane toliki broj naših navijača, kada se zna da naši kreću tek danas popodne. Kao drugo, vidim slike samo devastiranog kafića, a nigdje nijedne slike huligana, a živimo u eri kada svaka bakica ima telefon s kamerom.
Opet ću reći, ne znam dok ne dobijem više informacija.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 15 sep 2012, 12:46

Dobra ekipa ide(otisla) dole, nisam upratio jel sam tek ustao jesuli vec neki otisli svakako nije tesko provjeriti,ali jucer mi je drug manijak rekao da ide jaka ekipa dole i da ce biti svasta,sad je ocito pitanje dali ce gostovanja ovog organizovanog uopste biti i ko zna jel zdravo sad ljude pustati dole nakon ovoga
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 15 sep 2012, 12:47

Ljudi osigurali pub,nestalo love pa mora se naplatiti od osiguranja,valja kupiti koju bakljicu. :mrgreen:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

HannahMontana
Kontakt:

Post Postao/la HannahMontana » 15 sep 2012, 12:47

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
HannahMontana je napisao/la:Ovo je tako smijesno i ofirno da ovdje treba i SIPU ukljucit!!
Ma brate u pola 8 tekma, sad 12 sati, vidi kur.cevog vremena, i fol 50 ljudi dole, a u pola 4 se trebalo krenuti iz Sarajeva.
Pa to ba! Kako moze 50 ljudi neprimijetno i za ta doba nenajavljeno uci u grad i odmah zabelajit! Kome, cemu? Pa smijesno, lafo da ih drot jedan makar ne primijeti i ne obavijesti nadlezne kako to treba da bude u normalnim okolnostima i normalnim drzavama.....Izbori, manipulacija debilima....to je to..
Stadion Kosevo nakrcan ljudima, i grb sto kuca umjesto srca u nasim grudima!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 sep 2012, 12:48

miky_hz je napisao/la:Dobra ekipa ide(otisla) dole, nisam upratio jel sam tek ustao jesuli vec neki otisli svakako nije tesko provjeriti,ali jucer mi je drug manijak rekao da ide jaka ekipa dole i da ce biti svasta,sad je ocito pitanje dali ce gostovanja ovog organizovanog uopste biti i ko zna jel zdravo sad ljude pustati dole nakon ovoga
Niko jos nije otisao nigdje!
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 sep 2012, 12:49

DzoleZeljo je napisao/la:
Ma jesu to klinac nasi,hebem ti politiku vise!!!
Neko opasno nesto zakuhava i pokusava sje.bati i Želju i navijace!!!
Ima izgleda opasnih krtica medju nama,uspjeh svugdje smeta,ali ovo je nesto vise,ovo je nesto planirano.
travnik,borac,slavija,sad i zrinski,a 90% ljudi sve to osudjuje,pa ko je onda majka mu stara???
Ma upravu si 100%... Iskreno ima kod nas budala kojima je furka ovakva sranja napraviti preko Zeljih leda, ali opet potvrdujem sve sto si napisao. Neko zeli pravo sranje napraviti medu nama.. ;)
Ma ofirno postalo vise,bas ofirno i jadno se pokusavaju glasovi nakupiti preko ledja navijaca

Eno i na onom klitorisu vjest i ne daju da napises normalan komentar,nego samo daj nacionalizma i prepucavanja.

Samo da hoce proci 7.10.

izgleda da je ova suspenzija najbolje sto nam se moglo desiti,gledano iz ove perspektive,ko zna sta bi jos bilo na stadionu i oko njega. ovo nam je komitet pomogao,koliko god ja bio nezadovoljan odlukom

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 sep 2012, 12:49

voltron30 je napisao/la:Meni ovo smrdi, bar zasada, jer nema nikakvih konkretnih dokaza da su u pitanju naši navijači. Kao prvo, spominje se brojka od 50 do 100 navijača, što je totalno nelogično tako rano da osvane toliki broj naših navijača, kada se zna da naši kreću tek danas popodne. Kao drugo, vidim slike samo devastiranog kafića, a nigdje nijedne slike huligana, a živimo u eri kada svaka bakica ima telefon s kamerom.
Jednostavno, nazove se mup i provjeri se da li je bilo pratnje vozila ili bus-a do Mostara, jer koliko sam ja upoznat kolona auta ili bus od 50 ljudi koji se oglasavaju kao navijaci moraju biti pod pratnjom... Ne treba nam ovdje nikakav vid druge diskusije dok se ova informacija ne provjeri. Ako grijesim neka me neko ispravi.

Ali 50 ljudi (nasih) da dode, demolira i ode (neprimjetno), pa u ovo ni dijete ne bi moglo povjerovati. Na kraju svega ispade da su ovi "nasi" komandosi...
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 15 sep 2012, 12:51, ukupno mijenjano 2 puta.

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 15 sep 2012, 12:49

fakat ofirno, da ne moze ofirnije :? hdz-sda srikes again, a ljudi, ljudi, ko vas j.ebe
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 15 sep 2012, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 15 sep 2012, 12:50

pile87 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Dobra ekipa ide(otisla) dole, nisam upratio jel sam tek ustao jesuli vec neki otisli svakako nije tesko provjeriti,ali jucer mi je drug manijak rekao da ide jaka ekipa dole i da ce biti svasta,sad je ocito pitanje dali ce gostovanja ovog organizovanog uopste biti i ko zna jel zdravo sad ljude pustati dole nakon ovoga
Niko jos nije otisao nigdje!

Normalno da nije **** ti SDA I HDZ JEDVA CEKAM IZBORE SAMO DA IDEM KONTRA OVIH NACIONALISTA

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 15 sep 2012, 12:51

Nasi nisu ni krenuli jos a kamol' da ih je 50 doslo i demoliralo pub!

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 15 sep 2012, 12:52

Jao ne mogu vjerovati kakvih idola ima na ovom forumu. Kakve veze politika ima sa navijackim desavanjima, kakve veze ima je.beni hdz i je.beni sda sa svim ovim. I ne kontam zasto vam je cudno da su nasi otisli dole ranije. Ne idu svi organizovano. Sta vam je ba..
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 15 sep 2012, 12:52

Ovo se nije moglo desiti, krecu nasi tek za 4 sata!
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 15 sep 2012, 12:53

voltron30 je napisao/la:Meni ovo smrdi, bar zasada, jer nema nikakvih konkretnih dokaza da su u pitanju naši navijači. Kao prvo, spominje se brojka od 50 do 100 navijača, što je totalno nelogično tako rano da osvane toliki broj naših navijača, kada se zna da naši kreću tek danas popodne. Kao drugo, vidim slike samo devastiranog kafića, a nigdje nijedne slike huligana, a živimo u eri kada svaka bakica ima telefon s kamerom.
Gdje si vidio slike devastiranog kafica?
Daj link

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 15 sep 2012, 12:53

SarajlijaTM je napisao/la:
Daj link
bljesak . infoo

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 15 sep 2012, 12:53

Najbolje da nasi uopste ne idu sada dole... Ovo mi sve ne mirise na dobro, sada su se njihovi maksimalno motivisani nacionalizmon, mogla bi glava pasti... Da nam se ne ponovi Zenica i Siroki...

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 15 sep 2012, 12:54

SarajlijaTM je napisao/la:
Daj link
Ma onaj hercegovački portal bljesak. info.

Direkt
Kontakt:

Post Postao/la Direkt » 15 sep 2012, 12:55

slika
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 15 sep 2012, 12:57

Direkt je napisao/la:Jao ne mogu vjerovati kakvih idola ima na ovom forumu. Kakve veze politika ima sa navijackim desavanjima, kakve veze ima je.beni hdz i je.beni sda sa svim ovim. I ne kontam zasto vam je cudno da su nasi otisli dole ranije. Ne idu svi organizovano. Sta vam je ba..
Ti si pravi cirkusant, kako mi nece biti cudno, haj da je 5-10 momaka, nego 50 i to niko da ih ne vidi, i odma fol demoliraju pub, pa sta ti je, jesi dobar?
Za zivot cijeli!

tm_ludak
Kontakt:

Post Postao/la tm_ludak » 15 sep 2012, 12:59

Skontali smo da je neka mucka,to ce se na kraju i ispostaviti kao tacno,siguran sam u to.Jel nasao ko na internetu kakvu stranicu gdje ce biti tekma,neki stream ?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Anpa, Redfire16 i 47 gostiju.