High je napisao/la:Pored (meni uvijek dragih) dresova Engleske selekcije, izdvojio bih ovu opremu koju koriste fudbaleri reprezentacije Francuske. I ovo je isto tako odlično urađeno.
kastel je napisao/la:Ja koliko se mogu sjetit(kroz maglu)mislim da smo mi jedno vrijeme nosili adidasovu opremu,ako ko ima slike da stavi(ne bilo mu zapovijedjeno)
kastel je napisao/la:Ja koliko se mogu sjetit(kroz maglu)mislim da smo mi jedno vrijeme nosili adidasovu opremu,ako ko ima slike da stavi(ne bilo mu zapovijedjeno)
2 meča protiv Farskih Ostrva
Evo ti, ako možeš uhvatiti iz videa.
[youtube][/youtube]
Victoria Concordia Crescit
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.
Nosili smo tu opremu dvije utakmice, kao što je kolega napisao već gore, ali to nije bio sponzorski ugovor, jednostavno je Savez kupio te dresove. Vidi se iz aviona da dresovi nemaju nikakva reprezentativna obilježja, samo nalijepljen grb Saveza. Znam da mi je u to vrijeme upalo u oči, da mi i NK Rijeka imamo iste dresove.
Nosili smo tu opremu dvije utakmice, kao što je kolega napisao već gore, ali to nije bio sponzorski ugovor, jednostavno je Savez kupio te dresove. Vidi se iz aviona da dresovi nemaju nikakva reprezentativna obilježja, samo nalijepljen grb Saveza. Znam da mi je u to vrijeme upalo u oči, da mi i NK Rijeka imamo iste dresove.
U slučaju da nam Puma bude sponzor, poznato je da oni ako prave fudbalskim reprezentacijama dresove ubace i neki simbol od iste. Naš bi vjerovatno izgledao ovako...
*p!p!t@* je napisao/la:U slučaju da nam Puma bude sponzor, poznato je da oni ako prave fudbalskim reprezentacijama dresove ubace i neki simbol od iste. Naš bi vjerovatno izgledao ovako...
Katalog Legea pokazuje da oni imaju dobri dizajnova.. dakle, do saveza je, jer ko god kod nas bira te dresove jednostavno nema stila nit ukusa. Nema smisla da se krivi Legea, upoznajte se malo sa njihovim katalogom.
Zadnja izmjena: reptile, dana/u 17 sep 2012, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.