Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

secer
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 00:50

ma bjaaazi
vi, sarajlije, ste cuvene cicije
od 10 vasih cevapa ni goluba nahranit
hem su malehni, al sto su zgaravichariiiii, uuuuuuuuu
bajati somun da ne spominjem :lol:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 00:51

secer je napisao/la:e jes mi problem 30 sarajevskih oborit :lol: cicije, vas cevap moze u oko :)
Hahahahha, dobar pravo. Idem sad u offtopic, valjda se nece niko ljutiti. Po meni su najbolji cevapi u Travniku. Evo ima veze sa Cirom..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: U Sarajevu sam jednom zapao u Morica Han mislim da se tako zove, joooj dobio sam cevape koji su bili na pola peceni. Tuga. :cry: :cry:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2009, 00:52

NoName je napisao/la:Koje su ti koordinate tog zmaja? Ja plaćam do 10 a ti ove što pojedem preko 10, hahahaha
Imaš u Hrasnom iza Robota i kod Autobuske stanice. Djeluješ mi poprilično samouvjereno, tako da ću razmisliti, hehe :P :mrgreen:

Malo u offtopic, mora se, par teških dana je iza nas... valjda nam neće zamjeriti
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 okt 2009, 00:53

omerbavarac je napisao/la:
secer je napisao/la:e jes mi problem 30 sarajevskih oborit :lol: cicije, vas cevap moze u oko :)
Hahahahha, dobar pravo. Idem sad u offtopic, valjda se nece niko ljutiti. Po meni su najbolji cevapi u Travniku. Evo ima veze sa Cirom..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: U Sarajevu sam jednom zapao u Morica Han mislim da se tako zove, joooj dobio sam cevape koji su bili na pola peceni. Tuga. :cry: :cry:
Hahahahahaha, oplakah ovo. Hebo vas, IMAL IKO IZ BANJA LUKE DA MI KAŽE GDJE SAD IMA DA SE JEDE, umirem od gladi :shock:
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 00:54

yeb te, to za travnik je istina
haman se tamo cevapi od slona prave :!:
nema ih vecih
10-ka u kajmaku plafon(dodushe tad sam bio mladjan vojnik ja :) )

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

MT87TM
Kontakt:

Post Postao/la MT87TM » 07 okt 2009, 00:55

Slazem se ja za ove travnicke ja sam se olesio ko deva aja narucio 15 komada jedva ppojeo
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 07 okt 2009, 00:56

NoName je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Nadam se da si jeo ćevape u 'Zmaju', cener plafon :P
Koje su ti koordinate tog zmaja? Ja plaćam do 10 a ti ove što pojedem preko 10, hahahaha
hahaha. Pametno. Ima iza robota u Hrasnom,a ima i na Zeljeznickoj,pa gdje vam je po volji,
Nego,da ne spamamo vishe,optuzit ce nas za medjugradsku netrpeljivost, jer raspravljamo na Cirinoj temi o tome ciji je veci :D (mislim na cevap)
Nego, kad vas put nanese,javite se,pa da se potrkamo :D
Inace,meni je desetka predjelo...samo da najavim :D
A u Travniku,ja jednom naruci 2 velike porcije,kad me pogleda ona kelnerica.
Jbga, levat nije znao da su u travniku velike porcije vece nego u Sa :)
Nije mi se dalo brojat cevape,al ostalo ih je na tanjiru preko 10 :cry: :cry:
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 00:59

NoName je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:
Hahahahahaha, oplakah ovo. Hebo vas, IMAL IKO IZ BANJA LUKE DA MI KAŽE GDJE SAD IMA DA SE JEDE, umirem od gladi :shock:
znao sam ja al zaboravio
bila je i emisija o tom cevabdziji pa kazu da pravi najbolje cevape na dunjaluku
te cevapi, te pite, te slatko...aman, porciju nemres izjest, ali, kao sto rekoh, zaboravih gdje se nalazi
nadam se da sam ti pomogao :mrgreen: :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2009, 01:01

Eto, sad nam ni ćevapi ne valjaju :mrgreen: . A čuveni slogan "MRKVA - :P drugo ime za ćevap"
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 okt 2009, 01:02

Kad moderatori mogu trpiti onaj silni nacionalizam, onda ni tradicionalni čevap ne može biti problem :mrgreen: Da sad ne otvaramo temu Čevapi a i Omer je fino našao vezu i opravdanje :mrgreen: UPOZORENJE: Ja imam ca 120 kg pa dobro razmislite o tim trkama :!:

Seceru, ko bratu ti hvala, uzvratit cu nekad :mrgreen:

A bujrum i u Visoko, i kod nas sad prave sarajevske čevape al valjda ću vas imat čime počastit. Eno, žena mi je ajvar i bestilj pravila pa eto.... :mrgreen:

sakho
Kontakt:

Post Postao/la sakho » 07 okt 2009, 01:04

neko_iz_mase je napisao/la:
NoName je napisao/la:
Koje su ti koordinate tog zmaja? Ja plaćam do 10 a ti ove što pojedem preko 10, hahahaha
hahaha. Pametno. Ima iza robota u Hrasnom,a ima i na Zeljeznickoj,pa gdje vam je po volji,
Nego,da ne spamamo vishe,optuzit ce nas za medjugradsku netrpeljivost, jer raspravljamo na Cirinoj temi o tome ciji je veci :D (mislim na cevap)
:D joj ljudi ja kad odem negdje drugo na cevape rastuzim se kad vidim ono sve sto mi donese!valjda navikao na travnicke,ko "balvani" cijela i dest puna kapa! ;)
al najvise sam se razocarao kada sam bio u srebrenici!odem na cevape kad mi frajer donese domaci hljeb od prije dest dana i cevape napola pecene i stare pola godine!tvrdji od kamena :D

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 01:05

neko_iz_mase je napisao/la:
NoName je napisao/la:
auuuuuu, brate..
dobro je pa znam..
kad bi se pogadjo s tobom da mi nesto radis sigurno bih se pogodio bez hrane
pa tebe se insanu ne isplati mobilisat :D
nego, steta, glavni grad a losi cevapi...zgaravicari..

velez_mostar
Kontakt:

Post Postao/la velez_mostar » 07 okt 2009, 01:08

Cestitke na postu Noname,veoma jasno ,i slikovito...ali ti moram napisati neki vid replike.
Naime,cinjenica je da bi svi trebali razmisljati na nacin kako to ti vidis,sve je tu pozitivno,fino,lijepo ,bas onako kako moral,etika,i normalan odgoj nalaze.
Ali,naglasio si kako su politicari ti koii ubiru plodove separatistickog nacina razmisljanja nasih gradjana,i prebacivanja odgovornosti,pljuvanja jednih po drugima,ali te moram podsjetiti da smo mi ti isti koji su njih birali,postavili tu ,i dali im legitimitet za njihovo djelovanje,i to direktno ukazuje kakva nam je svijest po tom pitanju.
Tvoje poruke svima su da se ljudi cijene bez obzira ko su ,sta su ,gdje su,i da bi svi trebali uciniti zivot sebi ljepsim,kako bi trebali svi pozitivno razmisljati,ali nije to bas tako jednostavno iz razloga sto na svakom koraku se susrecemo s tim,i problem treba rjesavati u korjenu,sistemski.
Veoma je lako ubjediti normalnu osobu kako da voli,ali nenormalnu i zlu,jako tesko.
Ne bih zelio posebno se osvrtati na desavanja u Sirokom Brijegu,ali moram se dotaci cinjenice da ljudi u Sarajevu nemaju pojma,mislim na obicne gradjane,u kakvom stanju zivi Hercegovina sto se tice nacionalne netrpeljivosti,i nije ih uopce briga za to,dok su se sada ,nazalost,mogli uvjeriti kakvo zlo ovdje zivi.
Danas su se u Sirokom Brijegu sastali gradjani kako bi prosvjedovali ,protiv raznih medija iz Sa,protiv Hordi Zla,i td..da bi nakon svega skandirali "gazi balije"..iz cega se mogla izvuci jasna poruka o nacionalnoj netrpeljivosti.
Moramo svi biti svjesni da zivimo u tako napravljenoj drzavi gdje je na prvom mjestu nacionalizam,gdje se od toga polazi,gdje je nacionalni kljuc nosioc vrijednosti,gdje je kriminal zasticen,korupcija legalna,gdje je ljudski zivot bezvrijedan,i gdje fasistoidne ideje i dalje egzistiraju i to jako,i ceka se trenutak da se sve to sprovede u djelo.
Ja sam bosnjak,iz Mostara,vjerovatno najgoreg grada u Europi sto se tice netrpeljivosti,u ratu sam se nagledao svega i svacega..i mogu ti reci da je u takvoj sredini jako tesko pronaci nekoga ko nece reci "onaj tamo",ili "njihov","nas"..i sl..
Noname,napisao si gore kako bi ljudi trebali otici ,recimo u Austriju,da se uvjere kako ljudi zive,pa bi i na to napisao kako nema bas svak priliku da ode u Austriju,sto zbog nedostatka novca,sto zbog viznog rezima,i niza drugih problema.
Zbog svega toga,ljudi postaju vise konzervativni nego sto jesu,postaju dio jedne zatupljene mase u kojoj se pojavljuje netrpeljivost,nezadovoljstvo,razne frustracije i sl.
Zakljucak svega ovoga bi bio da nama treba cvrsta ruka koja ce nas silom natjerati da se postujemo,ako se vec ne mozemo voljeti,to znaci neki vid protektorata od strane neke velike sile,gdje ce svako imati svoj dio odgovornosti,gdje ce se vrijednosti ljud vratiti na pravu stazu,gdje ce se kriminal iskoristiti,gdje ce se sadasnja politicka struktura zauvijek odstraniti,gdje ce na prvom mjestu biti COVJEK, i gdje ce drzava raditi na zastiti istog.

Vjerujem kako bi sve bilo fino i lijepo da se pitaju ljudi poput tebe,i mene...pozdrav!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 01:09

Kad spamamo onda bas spamamo. Nego navratite do Tz? Necete se pokajati. :mrgreen: :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 01:12

gdje u tuzli?

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 01:18

secer je napisao/la:gdje u tuzli?
E ovako. Cevabdzinica limenka, prste da polizes. Jos radi dobra koka. :lol: :lol: :lol: :lol: Zatim imas Sezam, mislim 7 komada, razbacanih po cijelom gradu. Uh ali stara cesma, prostor je uredjen na stari Bosanski nacin. Prelijepo. A imas jos i drugih mjesta gdje sluze cevape.....Ja se ne zalim. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 okt 2009, 01:18

Velež, uvažavam. 1993 godine sam, sa još nekih 30-40 humanitarnih radnika, dovozio pomoć u Mostar, sve sam vidio šta je bilo, bio je onaj punkt kod Gagra ili tako nešto, imao sam cijev puške naslonjenu na čelo punih 10 minuta, otac mi je bio zatvoren tokom rata jer je, kao liječnik, pokušavao pomoći nekoj ženi koja se porađala na ničijoj zemlji, između linija HVO i Armije....

Itekako sam svjestan nacionalizma koji je prisutan, ali strasti se moraju smirivati. Porukama tipa: "Šteta što nisu digli u zrak onu benzinsku..." samo pogoršavamo. A budala koja to izjavi ne konta da bi to ubilo još pokojeg navijača Sarajeva, al valjda bi mu bila satisfakcija to što bi poginulo više Širokobriježana...

Ne idealiziram. Samo pokušavam krenuti od svoje kuće, svog grada, svog naroda, svoje države. Nismo ni mi, muslimani, baš cvjećke, gazi četnika, gazi ustašu, gazi manijaka, gazi hordaša i slično...Govorim o masama koje su zaluđene svakim vrstama gluposti. Za mene je tolika zaluđenost fudbalskim klubom identična zaluđenošću sa Jehovom, Hare Krišnom ili nečim trečim. Radikalizam ni u čemu nije dobar.

Što nas bude više sa miroljubivim porukama, to će nam svima biti bolje.

Otišao si offtopic, ovo je tema o čevapima :mrgreen:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 01:20

ne moras to govoriti rodjenom tuzlaku ;)
nego da ti ne zivis blizu princeve dzamije :?:
poznajem jednog omera

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 okt 2009, 01:21

secer je napisao/la:ne moras to govoriti rodjenom tuzlaku ;)
nego da ti ne zivis blizu princeve dzamije :?:
poznajem jednog omera
Hehehe, zao mi je. Nisam tu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.