vi, sarajlije, ste cuvene cicije
od 10 vasih cevapa ni goluba nahranit
hem su malehni, al sto su zgaravichariiiii, uuuuuuuuu
bajati somun da ne spominjem

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Hahahahha, dobar pravo. Idem sad u offtopic, valjda se nece niko ljutiti. Po meni su najbolji cevapi u Travniku. Evo ima veze sa Cirom.....secer je napisao/la:e jes mi problem 30 sarajevskih oboritcicije, vas cevap moze u oko
Imaš u Hrasnom iza Robota i kod Autobuske stanice. Djeluješ mi poprilično samouvjereno, tako da ću razmisliti, heheNoName je napisao/la:Koje su ti koordinate tog zmaja? Ja plaćam do 10 a ti ove što pojedem preko 10, hahahaha
Hahahahahaha, oplakah ovo. Hebo vas, IMAL IKO IZ BANJA LUKE DA MI KAŽE GDJE SAD IMA DA SE JEDE, umirem od gladiomerbavarac je napisao/la:Hahahahha, dobar pravo. Idem sad u offtopic, valjda se nece niko ljutiti. Po meni su najbolji cevapi u Travniku. Evo ima veze sa Cirom.....secer je napisao/la:e jes mi problem 30 sarajevskih oboritcicije, vas cevap moze u oko
![]()
![]()
![]()
U Sarajevu sam jednom zapao u Morica Han mislim da se tako zove, joooj dobio sam cevape koji su bili na pola peceni. Tuga.
![]()
hahaha. Pametno. Ima iza robota u Hrasnom,a ima i na Zeljeznickoj,pa gdje vam je po volji,NoName je napisao/la:Koje su ti koordinate tog zmaja? Ja plaćam do 10 a ti ove što pojedem preko 10, hahahahaVirtu4l je napisao/la:Nadam se da si jeo ćevape u 'Zmaju', cener plafon
znao sam ja al zaboravioNoName je napisao/la:Hahahahahaha, oplakah ovo. Hebo vas, IMAL IKO IZ BANJA LUKE DA MI KAŽE GDJE SAD IMA DA SE JEDE, umirem od gladiomerbavarac je napisao/la:Hahahahha, dobar pravo. Idem sad u offtopic, valjda se nece niko ljutiti. Po meni su najbolji cevapi u Travniku. Evo ima veze sa Cirom.....secer je napisao/la:e jes mi problem 30 sarajevskih oboritcicije, vas cevap moze u oko
![]()
![]()
![]()
U Sarajevu sam jednom zapao u Morica Han mislim da se tako zove, joooj dobio sam cevape koji su bili na pola peceni. Tuga.
![]()
neko_iz_mase je napisao/la:hahaha. Pametno. Ima iza robota u Hrasnom,a ima i na Zeljeznickoj,pa gdje vam je po volji,NoName je napisao/la:Koje su ti koordinate tog zmaja? Ja plaćam do 10 a ti ove što pojedem preko 10, hahahahaVirtu4l je napisao/la:Nadam se da si jeo ćevape u 'Zmaju', cener plafon
Nego,da ne spamamo vishe,optuzit ce nas za medjugradsku netrpeljivost, jer raspravljamo na Cirinoj temi o tome ciji je veci(mislim na cevap)
Nego, kad vas put nanese,javite se,pa da se potrkamo![]()
Inace,meni je desetka predjelo...samo da najavim
A u Travniku,ja jednom naruci 2 velike porcije,kad me pogleda ona kelnerica.
Jbga, levat nije znao da su u travniku velike porcije vece nego u Sa![]()
Nije mi se dalo brojat cevape,al ostalo ih je na tanjiru preko 10![]()
auuuuuu, brate..neko_iz_mase je napisao/la:hahaha. Pametno. Ima iza robota u Hrasnom,a ima i na Zeljeznickoj,pa gdje vam je po volji,NoName je napisao/la:Koje su ti koordinate tog zmaja? Ja plaćam do 10 a ti ove što pojedem preko 10, hahahahaVirtu4l je napisao/la:Nadam se da si jeo ćevape u 'Zmaju', cener plafon
Nego,da ne spamamo vishe,optuzit ce nas za medjugradsku netrpeljivost, jer raspravljamo na Cirinoj temi o tome ciji je veci(mislim na cevap)
Nego, kad vas put nanese,javite se,pa da se potrkamo![]()
Inace,meni je desetka predjelo...samo da najavim
A u Travniku,ja jednom naruci 2 velike porcije,kad me pogleda ona kelnerica.
Jbga, levat nije znao da su u travniku velike porcije vece nego u Sa![]()
Nije mi se dalo brojat cevape,al ostalo ih je na tanjiru preko 10![]()
E ovako. Cevabdzinica limenka, prste da polizes. Jos radi dobra koka.secer je napisao/la:gdje u tuzli?
Hehehe, zao mi je. Nisam tu.secer je napisao/la:ne moras to govoriti rodjenom tuzlaku![]()
nego da ti ne zivis blizu princeve dzamije![]()
poznajem jednog omera
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.