FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bagrcavi » 14 sep 2012, 22:30

šta ti je devils smiri se, ne nabijaj postove haveru, to je postavljeno stranicu prije.
DRUG NEBI TI PUNCA

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 14 sep 2012, 22:32

bagrcavi je napisao/la:šta ti je devils smiri se, ne nabijaj postove haveru, to je postavljeno stranicu prije.
Ne nabijam nisam listao te stranice, izvinite onda na off topicu.
Prvo prati sve druge momke koji su registrovani mozda u avgustu npr.., ja uopste ne postam samo po potrebi. ;)
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 14 sep 2012, 22:35

DevilS je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:šta ti je devils smiri se, ne nabijaj postove haveru, to je postavljeno stranicu prije.
Ne nabijam nisam listao te stranice, izvinite onda na off topicu.
Prvo prati sve druge momke koji su registrovani mozda u avgustu npr:@neo pogledaj kako decko posta ja uopste ne postam nego po potrebi. ;)
Ovaj Almir vam je najžešći ,čovjek s.e.r.e ko foka na svim temama.Blago mami bidona :roll: :oops:
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 14 sep 2012, 22:37

Ma kazem ja bolan ali najbolje je po meni odmah svaliti i nije samo almir ima njih ovdje tonu samo necu da ih imenujem jer nisam od takvog posla i nisam takav po prirodi(tuzibaba).

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 sep 2012, 22:40

Registrovao si se prije 4 dana i imaš 63 posta, ili ti ga 15 dnevno :roll: Ti si mi nešto zapao za oko jer sam primjetio tvoj stil pisanja i znam da si i prije imao neki sličan nick i isto ovako pisao nepovezano.Živ bio odmori se malo, pusti ovo.
DRUG NEBI TI PUNCA

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 14 sep 2012, 22:42

bagrcavi je napisao/la:Registrovao si se prije 4 dana i imaš 63 posta, ili ti ga 15 dnevno :roll: Ti si mi nešto zapao za oko jer sam primjetio tvoj stil pisanja i znam da si i prije imao neki sličan nick i isto ovako pisao nepovezano.Živ bio odmori se malo, pusti ovo.
To si u pravu odmoricu malo pretjero sam za tako kratko vrijeme, a sto se tice nicka nisam ja taj uopste to si ti nesto pobrko uglavnom odmoricu nije frka. ;)

almirr
Kontakt:

Post Postao/la almirr » 14 sep 2012, 22:44

joj ovih ultrasa sto se primaju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ZELJEZNICAR<TM87-ZAVIDOVICI

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 14 sep 2012, 23:50

jamak je blizu prvog tima to je moje misljenje, a ako i ne pocne utakmicu misljenja sam da ce uci. Pa da amar ne racuna na njega ne bi se zalili na suspenziju od 4 utakmice i trazili da je smanje, ne vidim logike tu nikako. sutra i bod zadovoljavajuci al se nadam 3. igraj zeljo hrabro bori se !!!
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 15 sep 2012, 00:00

I ja sutra očekujem da Jamak starta, bolji je u odbrani od Bekrića, a dobra odbrana bi sutra mogla biti ključna.

Gledao sam ga protiv Famosa i stvarno je bio najbolji na terenu, dok Bekrić u prvom poluvremenu na poziciji desnog krila nije ništa uradio.
Željezničar ale!

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pričaj Bosno kud god budeš tekla o ljepoti šeher Sarajeva...

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 15 sep 2012, 00:08

GaziHusrevbeg je napisao/la:I ja sutra očekujem da Jamak starta, bolji je u odbrani od Bekrića, a dobra odbrana bi sutra mogla biti ključna.

Gledao sam ga protiv Famosa i stvarno je bio najbolji na terenu, dok Bekrić u prvom poluvremenu na poziciji desnog krila nije ništa uradio.
Ma Bekric je majstor za cijelu ligu.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 15 sep 2012, 00:18

To stoji, ali isto stoji da previše pegla loptu, iako vrlo često ima boljih rješenja on pokušava nemoguće. Previše se troši, puno trči, ali uglavnom beskorisno. To može proći protiv lošijih ekipa, protiv Zrinjskog sigurno ne, sutra nam je možda i najteža utakmica prvog dijela sezone zato treba ući opreznije, treba biti zadovoljan i bodom.
Željezničar ale!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 15 sep 2012, 00:25

GaziHusrevbeg je napisao/la:To stoji, ali isto stoji da previše pegla loptu, iako vrlo često ima boljih rješenja on pokušava nemoguće. Previše se troši, puno trči, ali uglavnom beskorisno. To može proći protiv lošijih ekipa, protiv Zrinjskog sigurno ne, sutra nam je možda i najteža utakmica prvog dijela sezone zato treba ući opreznije, treba biti zadovoljan i bodom.
Nikako se ne mogu sloziti s tobom. Momka ima svugdje na terenu. Cesto dolazi po loptu, ima hrabrosti povesti akciju skoro svaku. Pravi radnik na terenu uz koju ima perfektnu tehniku i pregled igre. Jamak mu nije ni do koljena. Licno gotivim pravo Jamaka jer se trudi i fakin je kad treba da bude, ono sto nam je falilo u ekipi. Ali da zna na terenu nesto i da je korisniji od Bekrica to nema veze s zivotom.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

nanek

Post Postao/la nanek » 15 sep 2012, 00:40

Bekric je uz Kerlu nesto najbolje sto mi trenutno imamo.I zeba se polako vraca vidjelo se to u zadnje 2 tekme.Kao da se malo naljutio. Tako i treba. Besliju ne ubrajam ovdje, on sto dobije on uradi i to duplo.

vendeta1921
Kontakt:

Post Postao/la vendeta1921 » 15 sep 2012, 00:48

nanek je napisao/la:Bekric je uz Kerlu nesto najbolje sto mi trenutno imamo.I zeba se polako vraca vidjelo se to u zadnje 2 tekme.Kao da se malo naljutio. Tako i treba. Besliju ne ubrajam ovdje, on sto dobije on uradi i to duplo.
Zaboravio si i Kvesu koji po meni moze parirati ovoj trojici po kvalitetu :!:
Za ovaj grb nije umrjeti grijeh!!!

mumin
Kontakt:

Post Postao/la mumin » 15 sep 2012, 00:56

bekric je igracina (za nas i nasu ligu) al zna i on peglat lopt malo je rec. ipak mislim da ce sura jamak dobit prednost, al et kako god bude samo da ne izgubimo :D
http://www.youtube.com/watch?v=i4udWjudsSQ
Dvadeset i prve..nastala je ljubav..odkad znam za njega..ne zelim nista drugo..jer Želju volim ludo..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 15 sep 2012, 01:02

Po meni Jamak ne smije danas poceti utakmicu pa makar mi na kraju izgubili utakmicu (ne daj Boze). Sa svojom gluposcu taj isti Jamak je protiv Borca kao prvo izdao svoje saigrace, zatim izdao Amara i na kraju navijace i ukoliko bi isti danas poceo utakmicu mislim da bi Amar poslao ruznu sliku. Jednostavno radi se o nekom principu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

GaziHusrevbeg
Kontakt:

Post Postao/la GaziHusrevbeg » 15 sep 2012, 01:08

Upravo hoću da napišem ono što je @mumin napisao.

Jamak i Bekrić ne mogu igrati zajedno. Zašto? Zato što obojica volje da meljaju loptu kad je u njihovim nogama, a to znatno usporava igru. Jamak prvo mora loptu opipati loptu po dva puta lijevom i desnom nogom, a Bekrić proći 2 ili 3 igrača pa tek onda odigrati pas. Obojica vole da jednostavnu situaciju učine komplikovanijom. Ko malo pomnije gleda utakmicu i prati igru, lahko će primjetiti ovo što ja pišem.

Nigdje ja nisam napisao da je Bekrić loš igrač, on je svakako važna karika naše ekipe, već samo kažem da je sutra po ekipu bolje da starta Jamak. :D

Eh sad s druge strane, treba poštovati i ovo što je @Amer napisao, Amar se svakako nalazi u nezgodnoj situaciji. Ja da se pitam igrao bih 4-4-2 sa Zolom i Svrakom na sredini, Zeba i Selimović po strani, u napadu Brković i Adilović, pa šta bude. :D

Nego ko nam sudi sutra, odnosno večeras? Ako je Vukasović da odmah upišemo 3 boda. :lol:
Željezničar ale!

kastel
Kontakt:

Post Postao/la kastel » 15 sep 2012, 01:25

Sretno pod bijelim brijegom! :)

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 15 sep 2012, 01:57

Joj nam šefa i zurke :D
Osim - drugo ime za Želju !

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 15 sep 2012, 05:52

vendeta1921 je napisao/la:
nanek je napisao/la:Bekric je uz Kerlu nesto najbolje sto mi trenutno imamo.I zeba se polako vraca vidjelo se to u zadnje 2 tekme.Kao da se malo naljutio. Tako i treba. Besliju ne ubrajam ovdje, on sto dobije on uradi i to duplo.
Zaboravio si i Kvesu koji po meni moze parirati ovoj trojici po kvalitetu :!:
naravno :!:
kastel je napisao/la:Sretno pod bijelim brijegom! :)
hvala :)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.