Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

džakailibu
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la džakailibu » 07 okt 2009, 00:07

ljudi dosta ba vise o tome- postajete dio bezvezne mashine. Bar nemojte na temama vezanim za repku- IGRAMO NAJVAZNIJU TEKMU ZA 3 DANAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!ono sto je meni nevjerovatno jeste da ciro imam osjecaj ne sprema ekipu nikako, te nema treninga te nema tekme sa bosnom, poptuno je to stavljeno u drugi plan umjesto da ih je odveo karantin. Dajte bar na ovim temama malo o fudbalu
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 07 okt 2009, 00:10

neko_iz_mase je napisao/la:Na kraju krajeva,sta je tu ruzno rekao. BiH je drzava Bosnjaka,Srba i Hrvata, i zasto im to osporavati.
Dok god ti budes tako razmisljao,da je u redu da mi donosimo zastave s ljiljanima,a hrvati i srbi ne smiju svoje, nikada u ovoj jadnoj drzavi nece biti moguc zajednicki suzivot.
p.s I pitanje je bilo u vezi obiljezja klubova,koji na njima nose zastave hrvatske,samo sto je ona tuka pogresno postavila pitanje.
evo ga multi kulti, pa zato bolan sto je pod tom zastavom herceg bosne ubijano sve sto ima veze sa nasom domovinom, daj malo razmisljaj

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 okt 2009, 00:11

aj ne seri
eto sad je ko odjednom treba zabranit a unosi ti se na stadione vec 14 godina,izadzi na proteste i zabranjuj kolko occes
i sad ko ciro to treba zabranit pa da se unisti sve ono sto je napravljeo zadnjih mjeseci(mislim na repku)
nije stvar u tome, stvar je u tome sto je rekao da ce se zauzti z to, stvar je u tome sto je sutio na predavanje onog seljacine jelica i za kraj stvar je u tome sto je opet ponovio da mu je tudjman idol, a sto se tice protesta, brate ovaj covjek se naprimo dosta batina protestirajuci, a ne kao vi bezmozgovici koji se kupe pobjedom repke, prijatno i dovidjenja, uzivaj te u cirinim ublehama
ma volio bi vidjeti tebe u nekoj raspravi tiva ovoj vecerasnjoj.s jedne strane ekrana ti nabacuju svakojake optuzbe,pa se onda malo zale,zasto ovo,zasto ono,a na drugoj strani imas nas bosance,koji kao i ja smatraju ciru herojem.e sad treba imat takvu pricu da se zadovolje obe strane,sta jel ciro trebao reci da mrzi tudzmana,da ne voli sahovnicu i da ga hrvati lincuju.a mozda je trebao zajedno s onima napast emira pa da sve padne u vodu za sta ce covjek zalagao kroz ove kvalifikacije,da ga zamrzi citava bosna itd.
da ne pricam o daljim posljedicama
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

mdss
Kontakt:

Post Postao/la mdss » 07 okt 2009, 00:13

[quote="džakailibu"]ljudi dosta ba vise o tome- postajete dio bezvezne mashine. Bar nemojte na temama vezanim za repku- IGRAMO NAJVAZNIJU TEKMU ZA 3 DANAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!ono sto je meni nevjerovatno jeste da ciro imam osjecaj ne sprema ekipu nikako, te nema treninga te nema tekme sa bosnom, poptuno je to stavljeno u drugi plan umjesto da ih je odveo karantin. Dajte bar na ovim temama malo o fudbalu[/quote ma zato se ti nebrini vjerovatno malo odmara igrace od utakmica u svojim ligama i oni koji su igrali srijeda subota tako da sam siguran da ce ciro iskoristiti ovu tragediju jos vise motivisati i mobolizovati igrace za estoniju
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 okt 2009, 00:14

Jeste Vi svi meni smijesni. Pa to onaj otpad hoce, da se o njima prica i raspravlja, pustite njihovu pricu i sat oni pricaju samo ih ignorirajte bit ce im gore. A svi znamo sta rade njihovi BBB i oni nasli sada nama pametovati. Ko ih hebe.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 07 okt 2009, 00:17

**** vam mater svima glupu! i treba da vam rat dodje ponovo u kucu kad ne mozete se izdici u svojih glupih torova. kao oni su ubijali a mi nismo. oni su nesto radili ami smo najbolji ljudi na svijetu. **** vas ciro i tuđman i ne treba ova reprezentacija nista da uradi posto zivimo u državi sa najvecim neobrazovanim smrdljivcima koji po forumima lijece svoje frustracije. **** vam mater svima- uz par izuzetaka. a posebno onima koji satro prave razliku između ovih onih i jos onih vamo . picka vam materina glupa neodgojena.
eh sada- admin slobodno me izbaci. samo gubim vrijeme sa kinderforumasima a ja se prijavio da komentarisem taktike i igru reprezentacije. mater vam glupu!!!!!!!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 07 okt 2009, 00:19

džakailibu je napisao/la:**** vam mater svima glupu! i treba da vam rat dodje ponovo u kucu kad ne mozete se izdici u svojih glupih torova. kao oni su ubijali a mi nismo. oni su nesto radili ami smo najbolji ljudi na svijetu. **** vas ciro i tuđman i ne treba ova reprezentacija nista da uradi posto zivimo u državi sa najvecim neobrazovanim smrdljivcima koji po forumima lijece svoje frustracije. **** vam mater svima- uz par izuzetaka. a posebno onima koji satro prave razliku između ovih onih i jos onih vamo . picka vam materina glupa neodgojena.
eh sada- admin slobodno me izbaci. samo gubim vrijeme sa kinderforumasima a ja se prijavio da komentarisem taktike i igru reprezentacije. mater vam glupu!!!!!!!

Jbt repka i taktika kad nam ljude smisljeno ubijaju,zivot mi se ogadi nakon ovog.
AMAR OSIM!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 okt 2009, 00:20

Nakucao na drugu temu, koja se u međuvremenu ugasila, tako da ima nekih nelogičnosti ali je poruka jasna. Pošto vidim da se prepucavanje nastavlja ovdje, mogu onda da postam i tu.
Nisam se htio javljati na ovu niti bilo koju temu zadnjih dana jer se stvarno nema šta reči na sve ovo osim da smo, što Ćiro reče, stvarno, kao ljudi, otišli u 3pm. Ama oko čega se zapravo ovdje prepucavamo? Hoćemo li ponovo da analiziramo možda ko je ovdje počeo rat? Pošto su večina ovdje dosta mlađi od mene reči ću samo jedno: Djeco draga, smirite strasti, i to zarad svoje budućnosti i budućnosti Vaše buduće djece, koja bi ovdje isto trebala da žive, ako mi ne uspijemo da ovo sve pomnožimo sa nulom.

Ja ne znam ko je kriv niti to mogu znati, isto kao što ni od vas ovdje to ne može znati. Izvještaji medija su različiti, svako vuče na svoju stranu i što je veoma žalosno, vraća nas jedno 10 godina unazad, rušimo sve ono za šta se Vedran borio svojim primjerom - da svako ima pravo da živi svoj život tamo gdje želi, bez obzira kako se zove.

Premijer liga je jedno veliko s*anje. Kako svojom organizacijom, tako i sa ljudima koji je vode i koji su, uz policiju, sigurno najodgovorniji za ovo što se desilo. Ovdje se moraju poduzeti radikalne mjere i izvršiti detaljna rekonstrukcija saveza kako bi se napokon krenulo naprijed.

Sjećam se mnogih događaja iz prošlosti, sjećam se kada se negdje 98 ili 99 desila situacija da su se sukobili navijači Sarajeva i Želje i da su se moji prijatelji sa fakulteta, koji su mjesecima prije toga zajedno ispijali kafe, htjeli da se tuku oko toga ko je u pravu! Pa zar je to fudbal danas, zar se tako voli svoj klub i, na kraju, zar je to vrijedno jedne tuče a nekamoli ovoga što se desilo u Širokom Brijegu. Hoću da kažem da je psihologija masa takva da situacija lako može izmaknuti kontroli.

Ne bih ja ovo vezao sa nacionalnim problemima koji u našoj državi postoje, za što je ovaj naš forum jedan od najboljih primjera. Ovo što se desilo je događaj mase, gdje je bilo dovoljno da poleti jedna čaša prema jednim ili drugim navijačima i da sve ode u 3pm.

Sova, ne fataj se za državu kada ti to zatreba. Ili jesi ili nisi. Kad te neko pita onda bi ti najradije da je BiH dio Beogradskog pašaluka ali, u isto vrijeme, čim vidiš priliku, pozivaš se na državu i na tvoja prava u njoj, koja ne osporavam. Morate se i vi odlučiti već jednom i ne pehlivanit više.

U vezi sa konstatacijom oko ljubavi i mržnje želim istaknuti: Mrzim četnike, ustaše, mudžahedine i radikale svake vrste, koji nisu sposobni da u svojim jadnim životima išta konstruktivno naprave pa stoga i nastupaju destruktivno u svakoj prilici. Volim svakog normalnog čovjeka kako god se on zvao. Ne sporim pravo Srbima i Hrvatima da imaju svoju naciju u okviru ove naše državice, sa svim pravima koja iz toga proizilaze.

Ne nasjedam na smišljene akcije svih političara u BiH koji konstantno mute vodu jer se u njoj lako lovi. Svi oni zajedno dogovaraju šta i kako će nas razyebavat i svadjat a dok mi to radimo oni zajedno sjede i dogovaraju slijedeće poteze koji će na njihov račun nabaciti još koju marku ili euro.

Stoga, djeco draga, okrenite se budućnosti, kad budete mogli spremite se i otiđite, recimo, u Austriju, i vidite kako ljudi gore žive i šta su njihovi principi. Život je jedan, nemojte ga trošiti uzalud, tu nema komande UNDO da se vratite nazad, nekad će vam biti žao a bogami i oni što dolaze iza vas neće vas po dobru pamtiti...
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 okt 2009, 00:20

uz par izuzetaka
nadam se da i ja spadam u ove izuzetke
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

aki-HZ
Kontakt:

Post Postao/la aki-HZ » 07 okt 2009, 00:22

E cuj Jelica i Hloverke imamo snimke gdje se vide navijaci sa pistoljima,a to su one slike gdje momak omotao kais oko ruke,zato ih nisu smjeli ni pokazati da se gledatelji ne ismiju,a Jelic kaze trazimo izvinjenje grada Sarajeva! E pa dobro onda Izvinjavamo se sto nas niste uspjeli ubiti bar 10-ricu,sto smo igubili samo jednog naseg druga,izvinjavamo se... Fuj propagando i stoko nacionalisticka...

P.S.A Suman ko tele,Hloverka govori da smo zli jer se nazivamo Hordama Zla,a on nezna da joj saspe u lice,cinjenice i za onaj fol pistolj,za one prebijene navijacice,za lazi onog Galica koji mjenja iskaze svaki dan!

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 okt 2009, 00:24

džakailibu je napisao/la:**** vam mater svima glupu! i treba da vam rat dodje ponovo u kucu kad ne mozete se izdici u svojih glupih torova. kao oni su ubijali a mi nismo. oni su nesto radili ami smo najbolji ljudi na svijetu. **** vas ciro i tuđman i ne treba ova reprezentacija nista da uradi posto zivimo u državi sa najvecim neobrazovanim smrdljivcima koji po forumima lijece svoje frustracije. **** vam mater svima- uz par izuzetaka. a posebno onima koji satro prave razliku između ovih onih i jos onih vamo . picka vam materina glupa neodgojena.
Ma koliko da mi je suština poruke jasna, ovo nije način da se bilo šta kaže. Kućni odgoj ti izgleda nije jača strana.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2009, 00:24

Po ko zna koji put... NoName slika
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 okt 2009, 00:26

@NoName
sva cast na postu

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 07 okt 2009, 00:27

@pinoche
Dok bi ja tebi objasnio, trebalo bi godina i godina. A posto mi se ne da s pubertetlijama raspravljat,pustit cu te da mislis da si u pravu. Samo ti udri po svom, i prosipaj taj extremizam,daleko ces dogurati.
Zalosno je da u onoj emisiji Ciro napada novinara i onog filizofa,dok jedan Suman ne smije rijeci progovoriti, i ni jednu rijec da kaze da odbrani Horde.

Dzakalibu i No_name, sutra 15-ka od mene. Volja vam u Ferhatovica il Zelju, meni svejedno.
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 okt 2009, 00:34

Trenutno sam u Banja Luci, a rado bih se odazvao. Može po 15 i u Želji i kod Ferhatovića što se mene tiče :mrgreen:, jedna tura od mene, naravno. Virtual, tebi pozdrav, kao i ostalim ozbiljnim forumašima, mti smo se uvijek razumijeli. Život je škola, neko će je učiti na lakši, ali, vidim da će mnogi odavdje da je nauče na puno teži način.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 07 okt 2009, 00:40

NoName je napisao/la:Trenutno sam u Banja Luci, a rado bih se odazvao. Može po 15 i u Želji i kod Ferhatovića što se mene tiče :mrgreen:, jedna tura od mene, naravno. Virtual, tebi pozdrav, kao i ostalim ozbiljnim forumašima, mti smo se uvijek razumijeli. Život je škola, neko će je učiti na lakši, ali, vidim da će mnogi odavdje da je nauče na puno teži način.
Moj covjek :D
Barem sada znam koga cu zvati da mezimo. Bez 30-ke nema price :)
A ne ko ovaj fule nesretni, na 12-om cevapu zove upomoc :D

P.S. Sad ce se javiti i reci da je prije toga ruchao,pa nije mogao vishe :)

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 07 okt 2009, 00:45

e jes mi problem 30 sarajevskih oborit :lol: cicije, vas cevap moze u oko :)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 07 okt 2009, 00:46

secer je napisao/la:e jes mi problem 30 sarajevskih oborit :lol: cicije, vas cevap moze u oko :)
Nadam se da si jeo ćevape u 'Zmaju', cener plafon :P
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 07 okt 2009, 00:48

haha taman sam mu mislio napisati za Zmaj,al eto preduhitri me :)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 07 okt 2009, 00:49

secer je napisao/la:e jes mi problem 30 sarajevskih oborit :lol: cicije, vas cevap moze u oko :)
Ja zbog toga i bježim u BL, ovdje je čevap jedno 4 put veći nego u SA, lažljivo je reč... :mrgreen: A Travnik je po čevapima ubjedljivo najveći, tamo se ne moram stidjeti, ko čoj'k naručim veliku (20 kom) i stvar rješena!
Virtu4l je napisao/la:Nadam se da si jeo ćevape u 'Zmaju', cener plafon :P
Koje su ti koordinate tog zmaja? Ja plaćam do 10 a ti ove što pojedem preko 10, hahahaha

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.