payton je napisao/la:barbarez je napisao/la:payton je napisao/la:barbarez.. Kao prvo prestani sa uvredama jer tebe niko ne vrijedja a ustvari sav tvoj jad i cemer se vidi po ovoj recenici o pola koeficijenta. Dzaba ti sve..mozes plakati mozes vriskati a moze se i roknuti. Nikom ne bi falio jer si beskrajno glup a posebna prica je koliko si bezebrazan.
Tvoja i sudbina takvih ko ti je da cekate bagere koji nikada nece doci. Dok cekate bagere mozete skratiti vrijeme pišuci uefi zalbe i molbe na ponasanje turaka koji jos banke nnisu platili banke za sehica.
Kako sam ja to tebe uvrijedio ,sto sam ti rekao da ukljucis mozak i razmislis,jer da to radis,shvatio bih sta sam ti napisao.Vidis cega se ti fatas,da je moj jad i cemer u tih pola boda.Razmisli sta pricas ,pricas o rezultatima Sarajeva ,a ima pola boda vise od tog loseg Zelje koji vas samo blamira.Skontaj malo,sta pises .Pises gluposti,koje nemaju veze,mislim pogledaj ti post,o kakvim ti plakanjima i nedostajanjima pricas,pricas o nekom bezobrazluku,a govoris ljudima da ****,nazivas ljude medvjedicima i slicno,provociras raspravu i onda dodjes se pravdat preglupim komentarima.To sto te ja zamolim da malo razmislis sta radis i cemu vode tvoji postovi.Ako je ovo vrijedjanje onda ti fakat imas zestok problem u svojoj glavi.Iskreno se nadam da si balo,jer kad bi se ovako ponasao neko iole zreliji,to bi onda bilo zabrinjavajuce za tu personu.
Napisao sam ti da me fasciniras time koliko imas snage za ovakve stvari,apsolutno nemam nista protiv tebe,ali haj mi objasni zasto provociras i seres,i onda kasnije izigravas moderatora.Nemoj samo reci da su te drugi iznervirali,jer si onda isti kao i oni,ako ti je to razlog.Sam si zapoceo sa ovim sranima i nemoj se ni na kog vaditi.Ako ti je to zaista merak i cejf i ispunjava te,onda uredu ,ali nemoj kasije izigravati zrtveno janje i osjecati se ugrozeno,jer dolazi tonu smaraca da vas pegla.Eto molim te odgovori sto provociras sranja po "svojoj " temi.
Posto vidim da ti bas i ne ide u zivotu (po svim osnovama) i da nemas bas sta ponuditi i da te bole "pola boda"..imam prijedlog. Stignete nas sa (pola boda) i onda fakat budete najbolji. Kad stignete ta pola boda pa na nekoj od uefa lista budete ispred nas...onda imamo o cemu pricati .Al problem je sto ne mozete to uraditi i kad "prizeljkujete protivnike". Zapitas li se sta bi bilo kad bi dobili protivnika kojeg ne prizeljkujete ???
Jal 5 jal 6 jal 7. Al posto postoji samo jedna istina (vasa-amarova) ne moze to u tvoju glavusu uci. Previse je komplikovano.Obzirom da ti ne mozes skontati kako je u evropi zaraditi samo pola boda...bolje ti je da se vise ne javljas i ne diskutujes o stvarima o kojima pojma nemas..!!
Vidis koliko si ti ogranicen lik,nevjerovatno.Ja te pitam zasto provociras i stvaras tenzije ,ti nesto sasvim deseto pises.Cinjenica je da postoji tacna formulacija za lika poput tebe,ali stvarno ne bi da ti objasnjavam jer ces kukati kako te vrijedjam.
Evo 3 put cu ti objasniti ufatio si se koeficijenata ,poceo si da provociras ,da nazivas pogrdnim imenima,zakuhavas itd itd...
Hajd sad malo pogledaj tvoje odgovore,ti zakljucujes kako kome ide u zivotu.Prvo ti ne mozes zakljuciti,jer evo 3 put ti pisem nesto,a sta ti odgovaras skoroz 5 ,koje nema veze sa pricom.Dakle to smo rijesili.Drugo kad bi ti i uspijelo da zakljucis ,nemas pojma koliko si se zajebao.Najiskrenije bi ti to volio pokazati,samo zato sto bi te mozda uvjerio da si ti lik koji nema blage veze o zivotu,jer ti je svaka druga za samara.Mislis da si interesantan,sa ovim svojim djecijim fazonima,koje prosipas po forumu.**** ti forum kad svaki levat moze srati i iznositi ne misljenje ,nego gluposti.Prvo poradi malo na sebi i svom pristupu,jer vjeruj mi zivot nije forum,ako se ovako budes u zivotu ponasao,znas gdje ces ti zavrsiti, u supku i to zestokom.Ali to je tvoj problem,nisam ti ja porodica da te odgajam,da si moj neko vjeruj mi da znam kako bi sa tobom.Posto razmisljas u okviru balkonskih dimenzija ,nemoj ovo shvatiti previse licno,pa mi sad pisati kako fala Bogu da nisam tvoj,to je bilo vise hipoteticki napisano,i odnosilo se na tvoje stavove.
Neces bolje mjesto u drustvu zauzeti ako budes agresivan i seronja,tako se ne postaje neko,tako se vrlo brzo zavrsi na dnu.
Jedva cekam tvoj odgovor,bas me zanima sta me sad ocekuje.
P.S.
Ja ti opet samo ponavljam ne valja ti pristup,zivimo u istom gradu,a ti se tako ponasas i stvaras animozitet,kako bi mi sutra hljeba dao ili krvi da zatreba.Moras u zivotu imati ispravne kriterije.Ja ti jos jednom ponavljam zakuhas,provociras,onda odjednom vidis, ne znam u cemu,da te neko vrijedja i ugrozava,da bi vec u sljedecem postu ponovo provociras i vrijedjas.Samo se zapitaj imas li ti pravo bilo kome sta prigovoriti.Kreni od sebe malo ,pa onda od drugih ocekuj i zahtijevaj nesto.