Kako sam ja to tebe uvrijedio ,sto sam ti rekao da ukljucis mozak i razmislis,jer da to radis,shvatio bih sta sam ti napisao.Vidis cega se ti fatas,da je moj jad i cemer u tih pola boda.Razmisli sta pricas ,pricas o rezultatima Sarajeva ,a ima pola boda vise od tog loseg Zelje koji vas samo blamira.Skontaj malo,sta pises .Pises gluposti,koje nemaju veze,mislim pogledaj ti post,o kakvim ti plakanjima i nedostajanjima pricas,pricas o nekom bezobrazluku,a govoris ljudima da ****,nazivas ljude medvjedicima i slicno,provociras raspravu i onda dodjes se pravdat preglupim komentarima.To sto te ja zamolim da malo razmislis sta radis i cemu vode tvoji postovi.Ako je ovo vrijedjanje onda ti fakat imas zestok problem u svojoj glavi.Iskreno se nadam da si balo,jer kad bi se ovako ponasao neko iole zreliji,to bi onda bilo zabrinjavajuce za tu personu.payton je napisao/la:barbarez.. Kao prvo prestani sa uvredama jer tebe niko ne vrijedja a ustvari sav tvoj jad i cemer se vidi po ovoj recenici o pola koeficijenta. Dzaba ti sve..mozes plakati mozes vriskati a moze se i roknuti. Nikom ne bi falio jer si beskrajno glup a posebna prica je koliko si bezebrazan.
Tvoja i sudbina takvih ko ti je da cekate bagere koji nikada nece doci. Dok cekate bagere mozete skratiti vrijeme pišuci uefi zalbe i molbe na ponasanje turaka koji jos banke nnisu platili banke za sehica.
Napisao sam ti da me fasciniras time koliko imas snage za ovakve stvari,apsolutno nemam nista protiv tebe,ali haj mi objasni zasto provociras i seres,i onda kasnije izigravas moderatora.Nemoj samo reci da su te drugi iznervirali,jer si onda isti kao i oni,ako ti je to razlog.Sam si zapoceo sa ovim sranima i nemoj se ni na kog vaditi.Ako ti je to zaista merak i cejf i ispunjava te,onda uredu ,ali nemoj kasije izigravati zrtveno janje i osjecati se ugrozeno,jer dolazi tonu smaraca da vas pegla.Eto molim te odgovori sto provociras sranja po "svojoj " temi.