FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

barbarez
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la barbarez » 14 sep 2012, 16:28

payton je napisao/la:barbarez.. Kao prvo prestani sa uvredama jer tebe niko ne vrijedja a ustvari sav tvoj jad i cemer se vidi po ovoj recenici o pola koeficijenta. Dzaba ti sve..mozes plakati mozes vriskati a moze se i roknuti. Nikom ne bi falio jer si beskrajno glup a posebna prica je koliko si bezebrazan.
Tvoja i sudbina takvih ko ti je da cekate bagere koji nikada nece doci. Dok cekate bagere mozete skratiti vrijeme pišuci uefi zalbe i molbe na ponasanje turaka koji jos banke nnisu platili banke za sehica.
Kako sam ja to tebe uvrijedio ,sto sam ti rekao da ukljucis mozak i razmislis,jer da to radis,shvatio bih sta sam ti napisao.Vidis cega se ti fatas,da je moj jad i cemer u tih pola boda.Razmisli sta pricas ,pricas o rezultatima Sarajeva ,a ima pola boda vise od tog loseg Zelje koji vas samo blamira.Skontaj malo,sta pises .Pises gluposti,koje nemaju veze,mislim pogledaj ti post,o kakvim ti plakanjima i nedostajanjima pricas,pricas o nekom bezobrazluku,a govoris ljudima da ****,nazivas ljude medvjedicima i slicno,provociras raspravu i onda dodjes se pravdat preglupim komentarima.To sto te ja zamolim da malo razmislis sta radis i cemu vode tvoji postovi.Ako je ovo vrijedjanje onda ti fakat imas zestok problem u svojoj glavi.Iskreno se nadam da si balo,jer kad bi se ovako ponasao neko iole zreliji,to bi onda bilo zabrinjavajuce za tu personu.
Napisao sam ti da me fasciniras time koliko imas snage za ovakve stvari,apsolutno nemam nista protiv tebe,ali haj mi objasni zasto provociras i seres,i onda kasnije izigravas moderatora.Nemoj samo reci da su te drugi iznervirali,jer si onda isti kao i oni,ako ti je to razlog.Sam si zapoceo sa ovim sranima i nemoj se ni na kog vaditi.Ako ti je to zaista merak i cejf i ispunjava te,onda uredu ,ali nemoj kasije izigravati zrtveno janje i osjecati se ugrozeno,jer dolazi tonu smaraca da vas pegla.Eto molim te odgovori sto provociras sranja po "svojoj " temi.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 sep 2012, 16:53

Burberry46 je napisao/la:Barca prva, Sarajevo najbolje od bh. klubova
http://sportsport.ba/ino_fudbal/barca-p ... bova/87848" onclick="window.open(this.href);return false;

8-)

Ova informacija je vec stara 65 godina. ;)

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 14 sep 2012, 16:59

65???????Lapsus(cic)...
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 sep 2012, 17:55

azizmpj je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Da ne bi danas slucajno otisli na trg Oslobođenja, bordo dan je odgodjen zbog vremenskih (ne)prilika.

halo ba komunjaro, nije trg oslobodjenja nego Trg Alije Izetbegovica!!!!!
Cuj ovog pacenika :lol: :lol: :lol:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 14 sep 2012, 18:04

Paranoja je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:Hajde kiso ispadaj se danas, pa sutra prestani :mrgreen:
Prognoze su ti i za sutra iste, nazalost. Kisa i samo kisa. Fuj.
Ja sam procitao da ce biti oblacno bez kise sad koliko im je vjerovati. :roll:
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 sep 2012, 18:05

To smo mi sinoc za danas govorili. :mrgreen:

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 14 sep 2012, 18:09

Sarajlijc@ je napisao/la:To smo mi sinoc za danas govorili. :mrgreen:
:D

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 14 sep 2012, 18:14

Sarajevo želi i petu pobjedu u sezoni
Jović: Imamo kvalitet i možemo pobijediti Velež. 8-)

azizmpj
Kontakt:

Post Postao/la azizmpj » 14 sep 2012, 18:27

Sarajlijc@ je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:
Stole iz Bora je napisao/la:Da ne bi danas slucajno otisli na trg Oslobođenja, bordo dan je odgodjen zbog vremenskih (ne)prilika.

neka si se deklariso gdje si ti!

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 14 sep 2012, 18:31

Husejinović pred utakmicu
Husejinović: Uz podršku navijača osvajamo tri boda.! :D

High

Post Postao/la High » 14 sep 2012, 18:39

Drugi dio njegove rečenice je perfektan. Saide, Saide. :mrgreen:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 sep 2012, 18:40

pacovi_tu_ima je napisao/la:mogli bi biti nosilac ovim sadašnjim koeficijentom u drugom pretkolu lige prvaka. naravno, da bi uopšte o tome razmišljali, moramo do kraja ostati na prvom mjestu :ugeek:
Ako budu slicne ekipe kao ove godine, nema sanse. Kada bi iste ekipe kao prosle godine igrale drugo pretkolo Lige prvaka, za nosioca bi trebao koeficijent od 6,300, a da budes siguran nosioc treba koeficijent od 6,500. I vi i mi imamo jos puno posla da budemo nosioci...

DevilS
Kontakt:

Post Postao/la DevilS » 14 sep 2012, 18:43

High je napisao/la:Drugi dio njegove rečenice je perfektan. Saide, Saide. :mrgreen:
Aha bas sad citam navijaci kao sto su HZ.. 8-)

theprodigy
Kontakt:

Post Postao/la theprodigy » 14 sep 2012, 18:51

azizmpj je napisao/la:

neka si se deklariso gdje si ti![/quote]
a sta si to ti, ne kontam sta imas protiv komunista

payton

Post Postao/la payton » 14 sep 2012, 18:54

barbarez je napisao/la:
payton je napisao/la:barbarez.. Kao prvo prestani sa uvredama jer tebe niko ne vrijedja a ustvari sav tvoj jad i cemer se vidi po ovoj recenici o pola koeficijenta. Dzaba ti sve..mozes plakati mozes vriskati a moze se i roknuti. Nikom ne bi falio jer si beskrajno glup a posebna prica je koliko si bezebrazan.
Tvoja i sudbina takvih ko ti je da cekate bagere koji nikada nece doci. Dok cekate bagere mozete skratiti vrijeme pišuci uefi zalbe i molbe na ponasanje turaka koji jos banke nnisu platili banke za sehica.
Kako sam ja to tebe uvrijedio ,sto sam ti rekao da ukljucis mozak i razmislis,jer da to radis,shvatio bih sta sam ti napisao.Vidis cega se ti fatas,da je moj jad i cemer u tih pola boda.Razmisli sta pricas ,pricas o rezultatima Sarajeva ,a ima pola boda vise od tog loseg Zelje koji vas samo blamira.Skontaj malo,sta pises .Pises gluposti,koje nemaju veze,mislim pogledaj ti post,o kakvim ti plakanjima i nedostajanjima pricas,pricas o nekom bezobrazluku,a govoris ljudima da ****,nazivas ljude medvjedicima i slicno,provociras raspravu i onda dodjes se pravdat preglupim komentarima.To sto te ja zamolim da malo razmislis sta radis i cemu vode tvoji postovi.Ako je ovo vrijedjanje onda ti fakat imas zestok problem u svojoj glavi.Iskreno se nadam da si balo,jer kad bi se ovako ponasao neko iole zreliji,to bi onda bilo zabrinjavajuce za tu personu.
Napisao sam ti da me fasciniras time koliko imas snage za ovakve stvari,apsolutno nemam nista protiv tebe,ali haj mi objasni zasto provociras i seres,i onda kasnije izigravas moderatora.Nemoj samo reci da su te drugi iznervirali,jer si onda isti kao i oni,ako ti je to razlog.Sam si zapoceo sa ovim sranima i nemoj se ni na kog vaditi.Ako ti je to zaista merak i cejf i ispunjava te,onda uredu ,ali nemoj kasije izigravati zrtveno janje i osjecati se ugrozeno,jer dolazi tonu smaraca da vas pegla.Eto molim te odgovori sto provociras sranja po "svojoj " temi.
Posto vidim da ti bas i ne ide u zivotu (po svim osnovama) i da nemas bas sta ponuditi i da te bole "pola boda"..imam prijedlog. Stignete nas sa (pola boda) i onda fakat budete najbolji. Kad stignete ta pola boda pa na nekoj od uefa lista budete ispred nas...onda imamo o cemu pricati .Al problem je sto ne mozete to uraditi i kad "prizeljkujete protivnike". Zapitas li se sta bi bilo kad bi dobili protivnika kojeg ne prizeljkujete ???
Jal 5 jal 6 jal 7. Al posto postoji samo jedna istina (vasa-amarova) ne moze to u tvoju glavusu uci. Previse je komplikovano.Obzirom da ti ne mozes skontati kako je u evropi zaraditi samo pola boda...bolje ti je da se vise ne javljas i ne diskutujes o stvarima o kojima pojma nemas..!!
YES.WE.DID.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 sep 2012, 18:56

Saide,Saide :mrgreen:

slika

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 14 sep 2012, 19:05

Said dao izjavu pred utakmicu :o :shock:

On bas ne voli da se eksponira u medijima,sutra snijeg. :lol:
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 14 sep 2012, 19:12

@payton
Sto se Boga ti pravis budala. Niko nije napisao da Sarajevo ne stoji najbolje na rang listi, nego da to nije neka velika razlika da bi ti toliko srao o tome i dicio se.
Covjek ti je fino napisao 12 ekipa razlike i nije neka razlika, i da isto tako obracun koficijenta od pola boda nije nista aman-zaman.
Ukljucis li u to da je Zeljo apstiniro u evropi punih pet godina, razlika i nije velika. Neko je napisao da se koeficijent obracunava posljednih pet godina, taj nije dobar nikako. Zna se koliko se dugo skupljaju bodovi a to nije samo pet godina.
Niko ne spori to. Ima tabela u kojoj je Sarajevo najuspjesnije i to je to. Kad se kaze uspjesno to nije jer nije nista uradilo sto drugi nisu, ali tako pise i kraj price.
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 sep 2012, 19:30

Paranoja je napisao/la:@payton
Sto se Boga ti pravis budala. Niko nije napisao da Sarajevo ne stoji najbolje na rang listi, nego da to nije neka velika razlika da bi ti toliko srao o tome i dicio se.
Covjek ti je fino napisao 12 ekipa razlike i nije neka razlika, i da isto tako obracun koficijenta od pola boda nije nista aman-zaman.
Ukljucis li u to da je Zeljo apstiniro u evropi punih pet godina, razlika i nije velika. Neko je napisao da se koeficijent obracunava posljednih pet godina, taj nije dobar nikako. Zna se koliko se dugo skupljaju bodovi a to nije samo pet godina.
Niko ne spori to. Ima tabela u kojoj je Sarajevo najuspjesnije i to je to. Kad se kaze uspjesno to nije jer nije nista uradilo sto drugi nisu, ali tako pise i kraj price.
Obracunava se zadnjih 5 godina i svake godine se ona posljednja u nizu brise, znaci ove godine se brise 2006 ukoliko sam to dobro proracunao, naredne 2007 i sve tako, sto ti govori da Željo tih godina nije igrao evropu i vjerovatno je zato Sarajevo bolje za ovih pola boda.Znaci oni su igrali 4 godine evropu, mi 3, oni su bolji za pola boda, naravno ovo se odnosi na period u zadnjih 5 godina.
Za zivot cijeli!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 sep 2012, 19:42

theprodigy je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:

neka si se deklariso gdje si ti!
a sta si to ti, ne kontam sta imas protiv komunista[/quote]
zato sto ste vi jos mladi i ne znate koliko su zla donijeli isti !
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], r3m1, Velaxsa i 40 gostiju.