FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 sep 2012, 10:22

amerosm je napisao/la:Mozda sa moje strane zvuci prepotentno i arogantno, no ukoliko iz naredne cetiti utakmice uzmemo 10 bodova mislim da smo onda veoma blizu da odbranimo naslov prvaka, jer nam raspored na proljece stvarno ide na ruku i jedino moramo putovati Borcu i Sirokom - naravno od ovih jacih ekipa, a uz to imamo jednu utakmicu vise na domacem terenu.
Ma mozemo, sto ne mozemo, "sreca" pa nas je kazna potrefila za ove 2 lake utakmice, tu uzeti 6 bodova, u Mostaru je prosle godine bilo 0 0, vjerovatno i ove godine nesto slicno, valjda im mozemo zabiti gol, i onda u Zenicu, pa sta bude, sad me Zenice strah, njihove euforije, novi stadion, Vlado Jagodic, solidan ulazak u sezonu, za razliku od proslih godina, al dobro, vazda se oni nafuraju, pa ih mi spustimo :D
Za zivot cijeli!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 14 sep 2012, 10:46

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Mozda sa moje strane zvuci prepotentno i arogantno, no ukoliko iz naredne cetiti utakmice uzmemo 10 bodova mislim da smo onda veoma blizu da odbranimo naslov prvaka, jer nam raspored na proljece stvarno ide na ruku i jedino moramo putovati Borcu i Sirokom - naravno od ovih jacih ekipa, a uz to imamo jednu utakmicu vise na domacem terenu.
Ma mozemo, sto ne mozemo, "sreca" pa nas je kazna potrefila za ove 2 lake utakmice, tu uzeti 6 bodova, u Mostaru je prosle godine bilo 0 0, vjerovatno i ove godine nesto slicno, valjda im mozemo zabiti gol, i onda u Zenicu, pa sta bude, sad me Zenice strah, njihove euforije, novi stadion, Vlado Jagodic, solidan ulazak u sezonu, za razliku od proslih godina, al dobro, vazda se oni nafuraju, pa ih mi spustimo :D
Bas mi je drago za Zenicu da sto ce ove godine biti pravi derbi i nema sanse da propustim ovo gostovanje

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 14 sep 2012, 10:49

CARSON je napisao/la:
Bas mi je drago za Zenicu da sto ce ove godine biti pravi derbi i nema sanse da propustim ovo gostovanje
Upravo to. Bice strasno, robija se nafurala sto znaci dobar mec na terenu, ali i na tribinama ;)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 sep 2012, 11:07

Neka, samo polako, k'o sto sam vec rekao, vazda se nafuraju i u finalu kupa su se nafurali, pa su fasovali 3 komada.Doduse znalo je dole biti tesko, vazda nam je Zenica bila neugodna, ali sa Amarovim dolaskom sve se to promjenilo, bit ce tesko, uzeli su na Kosevu bod, Jagodic je to dobro poslozio, ali vjerujem da Željo moze dole do povoljnog rezultata, ali prvo treba Mostar obici, pa onda Zenicu :D jedna po jedna utakmica :D
Za zivot cijeli!

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 14 sep 2012, 12:20

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 sep 2012, 14:54

Zna li neko koliko odprilike dobijamo od saveza za ustupanje stadiona reprezentacijama za treninge?? I danas su, cini mi se, zene trenirale.. "A" selekcija imala 2 treninga.. Koliko bi to love moglo biti??
BUDI ŽELJO !!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 14 sep 2012, 14:59

champions1921 je napisao/la:Zna li neko koliko odprilike dobijamo od saveza za ustupanje stadiona reprezentacijama za treninge?? I danas su, cini mi se, zene trenirale.. "A" selekcija imala 2 treninga.. Koliko bi to love moglo biti??
Cisto sumnjam da ista dobijemo.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nanek

Post Postao/la nanek » 14 sep 2012, 15:03

Dobijemo mi na drugi nacin.Kartone placamo tako,i neke tamo druge administrativne stvari nakupimo mi troskova pa ovako platimo.I jos uvijek stojim pri svom da ce nam smanjit kaznu na jednu tekmu bez publike.Dokle je ta zalba stigla ako ko zna?

zeljoFTW
Kontakt:

Post Postao/la zeljoFTW » 14 sep 2012, 15:09

Elegant je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Zna li neko koliko odprilike dobijamo od saveza za ustupanje stadiona reprezentacijama za treninge?? I danas su, cini mi se, zene trenirale.. "A" selekcija imala 2 treninga.. Koliko bi to love moglo biti??
Cisto sumnjam da ista dobijemo.
Ne dobijamo u kesu ali zato ne placamo kazne :mrgreen: :mrgreen:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 sep 2012, 15:22

Mozemo li,recimo, pokriti ovogodisnje kazne (nekih 20 000 KM) prema savezu sa ova 3-4 treninga repki ili nema nikakva odredjena cijena za ustupanje stadiona nego se to onako odokativno prebija i kompenzira??

Edit: "Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine sarajevski Željezničar 4.566 bodova". Jeli nam bolji kojeficijent u odnosu na proslu godinu??
BUDI ŽELJO !!!

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 sep 2012, 15:40

kralj_je_mrtav je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ma yebo stream, hajmo u Mostar :D
Bolje nemojte, opet cete nam klub zavaliti pet milja maraka. Neka vas kod kuce:)
Ja ga ne zavaljujem.Lose razmisljas:)
Za zivot cijeli!

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 14 sep 2012, 15:51

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:Ma yebo stream, hajmo u Mostar :D
Bolje nemojte, opet cete nam klub zavaliti pet milja maraka. Neka vas kod kuce:)
ti ne al lik do tebe koji je nafiksan... on uopste ne razmislja...

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 14 sep 2012, 15:55

Ekipa otputovala za Međugorje...

http://fkzeljeznicar.ba/ekipa-otputoval ... n-i-kerla/" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

AnelZ
Kontakt:

Post Postao/la AnelZ » 14 sep 2012, 16:13

champions1921 je napisao/la:Edit: "Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine sarajevski Željezničar 4.566 bodova". Jeli nam bolji kojeficijent u odnosu na proslu godinu??
naravno da je veci, i naredne dvije godine ako samo odemo u Evropi, narasti ce nam koeficijent.

Za sezonu evropskih takmicenja 2012-13 (ovu) koeficijent nam je bio 3,683, a vidis da ce narednu sezonu evropskih takmicenja 2013-14 iznositi 4,566.

Ovaj koeficijent ima veoma dobru podlogu da bude nosioc u drugom pretkolu lige prvaka, u proteklih pet sezona (ukljucujuci i ovu posto je ona nama prosla) samo jednom nebi bili sa ovim koeficijetnom nosioci u drugom pretkolu LP (i to bas ove sezone), znaci samo 20% su sanse da ako odbranimo titulu prvaka da necemo biti nosioci u ligi prvaka.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 sep 2012, 16:18

jug-onostalgicar je napisao/la:
ti ne al lik do tebe koji je nafiksan... on uopste ne razmislja...
Yebe mi se za njega i sam sam protiv toga i takvih na tribini.
Za zivot cijeli!

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 14 sep 2012, 17:19

AnelZ je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Edit: "Aktuelni prvak Bosne i Hercegovine sarajevski Željezničar 4.566 bodova". Jeli nam bolji kojeficijent u odnosu na proslu godinu??
naravno da je veci, i naredne dvije godine ako samo odemo u Evropi, narasti ce nam koeficijent.

Za sezonu evropskih takmicenja 2012-13 (ovu) koeficijent nam je bio 3,683, a vidis da ce narednu sezonu evropskih takmicenja 2013-14 iznositi 4,566.

Ovaj koeficijent ima veoma dobru podlogu da bude nosioc u drugom pretkolu lige prvaka, u proteklih pet sezona (ukljucujuci i ovu posto je ona nama prosla) samo jednom nebi bili sa ovim koeficijetnom nosioci u drugom pretkolu LP (i to bas ove sezone), znaci samo 20% su sanse da ako odbranimo titulu prvaka da necemo biti nosioci u ligi prvaka.
Puno su veće šanse da nećemo biti nosioci. Previdio si činjenicu da svi klubovi gube vrlo mali broj poena iz sezone 2008/09 i ranijih, jer je tada postojao Kup UEFA i na snazi bio stari sistem bodovanja. Zato je proteklih godina, iz godine u godinu, bio potreban sve veći koeficijent da bi klub bio nosilac. Tako će biti i iduće sezone, pogledaj samo klubove koji su ove godine bili negdje na granici( Helsinki, Ekranas, Zestafoni, Molde...), svima je koeficijent porastao, neki od ovih klubova sad imaju koeficijent preko 6.
Sve u svemu, i iduće godine skoro sigurno Željo neće biti među nosiocima.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 14 sep 2012, 17:25

Budimo realni. Ni mi ni vi, nećemo igrati u Evropi dok ne izmirimo dugove. To neće biti skoro.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 sep 2012, 17:49

irh je napisao/la:Budimo realni. Ni mi ni vi, nećemo igrati u Evropi dok ne izmirimo dugove. To neće biti skoro.
Mislim da mozemo igrati, al da necemo dobiti pare od UEFE dok ne izmirimo dugovanja, sto bi znacilo da je i ne moramo igrati, ako nece biti para.
Za zivot cijeli!

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 14 sep 2012, 17:59

irh je napisao/la:Budimo realni. Ni mi ni vi, nećemo igrati u Evropi dok ne izmirimo dugove. To neće biti skoro.
Mislim da mozemo igrati, al da necemo dobiti pare od UEFE dok ne izmirimo dugovanja, sto bi znacilo da je i ne moramo igrati, ako nece biti para.
Ja se nadam da si ti u pravu. Želim to, ali ...

SvenZ
Kontakt:

Post Postao/la SvenZ » 14 sep 2012, 18:06

http://muharemovic.ba/" onclick="window.open(this.href);return false;

Sta mislite, hocemo li dobiti stadion ako Dzelo bude nacelnik?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 42 gosta.