La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Primera Division (Liga BBVA)
[youtube][/youtube]
5 godina je prošlo...
5 godina je prošlo...
Evo neki zavrsenih transfera iz Primere u zadnjih par dana:
Granada dovela Stoleta Dimitrievskog na posudbu iz Udina,Samuele Longo na posudbu iz Intera u Espanyol,Betis doveo Nosa Igiebora (Hapoel Tel Avis) i -Damien Perquisa (Sochuax),Zaragoza dovela Stefana Babovića iz Partizana,Henrique Sereno iz Porta stigao na posudbu u Valladolid i Franco Vázquez iz Palerma prešao u Rayo.
Granada dovela Stoleta Dimitrievskog na posudbu iz Udina,Samuele Longo na posudbu iz Intera u Espanyol,Betis doveo Nosa Igiebora (Hapoel Tel Avis) i -Damien Perquisa (Sochuax),Zaragoza dovela Stefana Babovića iz Partizana,Henrique Sereno iz Porta stigao na posudbu u Valladolid i Franco Vázquez iz Palerma prešao u Rayo.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
D.E.PSiamoNoi je napisao/la:[youtube][/youtube]
5 godina je prošlo...
Strasno . Kao da je jucer bilo . Sjecam se nakon sto mu je medicinsko osoblje ukazalo pomoc,bio je ustao i sve je izgledalo ok . A sutradan saznam da mu je u tunelu opet pozlilo ,te da je na putu prema bolnici preminuo . Bas mi je bilo krivo jer je bio jako mlad, a kao fudbaler strahovito je napredovao .
Njegov pogodak u polufinalu Uefa Cupa protiv Schalkea,s kojim je odveo Sevillu u finale
[youtube][/youtube] .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Malaga dovela Žigića i Dos Santosa
Getafe na posudbu Paca i Vazqueza iz Espanyola
Levante doveo Mossimo Volta iz Sampdorije
Celta na posudbu dovela Parka iz Arsenala
Granada dovela na posudbu Ighala iz Udinessea
Rayo doveo Rodria iz Spartak Moskve
Getafe na posudbu Paca i Vazqueza iz Espanyola
Levante doveo Mossimo Volta iz Sampdorije
Celta na posudbu dovela Parka iz Arsenala
Granada dovela na posudbu Ighala iz Udinessea
Rayo doveo Rodria iz Spartak Moskve
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Pa samo iz udinesea dovode igraceAdi_Zepce je napisao/la: Granada dovela na posudbu Ighala iz Udinessea
Visca el Barça ! Mes que un club !
hehe dobra suradnja među klubovimaDesimaL je napisao/la:Pa samo iz udinesea dovode igraceAdi_Zepce je napisao/la: Granada dovela na posudbu Ighala iz Udinessea
Inace,ova Mallorca je bas se pojacala.Biti ce pravo nezgodni..
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
mozda zato sto su klubovima vlasnistvu istog covjeka.. 
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Miku na posudbu u Celtic
Malo me je ovaj potez Getafea iznenadio s obzirom da je Mikua trazio Trabzon i Swansea.Mogli su fino 7-8 miliona uzeti za njega,te jedan taj milion prebaciti Valenciji
Malo me je ovaj potez Getafea iznenadio s obzirom da je Mikua trazio Trabzon i Swansea.Mogli su fino 7-8 miliona uzeti za njega,te jedan taj milion prebaciti Valenciji
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Andrija Kaludjerovic na pozajmici u Racingu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
SirAlexFerguson
- Kontakt:
Oće li ovaj Miku išta pomoć Celticu, kakve su mu kvalitete?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
Jako kvalitetan napadac.Imao je sigurno mjesta i u jacim ekipama od Celtica.SirAlexFerguson je napisao/la:Oće li ovaj Miku išta pomoć Celticu, kakve su mu kvalitete?
Inace,kasno sinoc Levante doveo Lassada iz Deportiva,a Malaga Onyewu iz Sportinga.Ono sto me je posebno iznenadilo je transfer Cristiana Sapunarua u Zaragozu.
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Eno, pa bolji golman brani u Puracicu nego u Granadi. Prva dva gola njegova, ne zna se koji je gori, treci gol Reala iz offside se nije nista moglo...
Neko bi reko rutinska pobjeda Madrida, a ono golovi poklonjeni
Glory Glory Man United!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Tim kola i najbolji igrač, prema Marci

Tim kola, prema redakciji LigaBBVA.com

Tim kola, prema redakciji LigaBBVA.com

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Tono nije los golman nimalo . Prosle sezone protiv Atletica ,odbranio je 5-6 mrtvih prilika . Ne znam sta mu je sinoc bilo . Inace,Mallorca za sada ,igra bas onako kako sam i mislio . Rekao sam ja da ce biti iznenadjenje prventsva,jos kada zaigraju Gio i Geromel , pod dirigentskom palicom najboljeg spanskog trenera Caparosa,smijesi im se EvropaAnderson8 je napisao/la:Eno, pa bolji golman brani u Puracicu nego u Granadi. Prva dva gola njegova, ne zna se koji je gori, treci gol Reala iz offside se nije nista moglo...
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Posjetite:
http://www.facebook.com/LigaBBVABiH
Ova stranica za cilj ima okupiti sve fanova Španjolske Lige BBVA sa prostora BiH. Naš blog je na adresi
http://****/.
Ova stranica za cilj ima okupiti sve fanova Španjolske Lige BBVA sa prostora BiH. Naš blog je na adresi
Jel ovo jos jedna u nizu Real-Barca fan stranica?dide je napisao/la:Posjetite:
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Sport klub ovaj vikend prenosi dosta tekmi iz Segunde .
16:00 Segunda Division: Recreativo - Murcia
18:00 Segunda Division: Sabadell - Almeria
Nedelja
12:00 Segunda division: Cordoba - Elche
Nadam se da ce se ove dvije ekipe plasirati u Primeru . Elche je odlicno poceo sezonu s tri pobijede . Cordoba je tipicna Spanska ekipa koja voli da ima loptu u svom posjedu ,dok s druge strane, Elche je ekipa koja fantasticno igra na kontranapade ,tako da ocekujem dobru utakmicu . Elche je doveo par dobrih imena ,poput Alberta Rivere koji ima dosta Primeraskog iskustva .
16:00 Segunda Division: Recreativo - Murcia
18:00 Segunda Division: Sabadell - Almeria
Nedelja
12:00 Segunda division: Cordoba - Elche

Nadam se da ce se ove dvije ekipe plasirati u Primeru . Elche je odlicno poceo sezonu s tri pobijede . Cordoba je tipicna Spanska ekipa koja voli da ima loptu u svom posjedu ,dok s druge strane, Elche je ekipa koja fantasticno igra na kontranapade ,tako da ocekujem dobru utakmicu . Elche je doveo par dobrih imena ,poput Alberta Rivere koji ima dosta Primeraskog iskustva .
UEFA objavila imena klubova koji ce biti izbaceni iz takmicenja ukoliko ne isplate svoja dugovanja, medju tim klubovima nalaze se i spanski prvoligasi Ateltiko Madrid i Malaga.
Isti imaju rok do kraja tekuceg mjeseca da isplate svoja dugovanja u suprotnom bit ce izbaceni iz Evropskih takmicenja!
Isti imaju rok do kraja tekuceg mjeseca da isplate svoja dugovanja u suprotnom bit ce izbaceni iz Evropskih takmicenja!
Levante doveo Martinsa nakon sto je Nigerijac raskinuo ugovor s Rubinom.Zanimljivo da je u Rusiji imao primanja oko 2.2 miliona,dok ce u Levanteu po godini zarađivati 600.000 eura
Levante nastavio dovoditi iskusne i provjerene igrace,te sam misljenja da ce Gekas i Martins dobro surađivati
Levante nastavio dovoditi iskusne i provjerene igrace,te sam misljenja da ce Gekas i Martins dobro surađivati
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Jbga,u Primeri je privilegija igrati ,pa cak i po cijenu da imas troduplo manja primanjaAdi_Zepce je napisao/la:Levante doveo Martinsa nakon sto je Nigerijac raskinuo ugovor s Rubinom.Zanimljivo da je u Rusiji imao primanja oko 2.2 miliona,dok ce u Levanteu po godini zarađivati 600.000 eura![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.