Koja istina !Evolution87 je napisao/la:kad izgubimo onda slijedi: bosna se voli i kad gubi i kad vodi. I eto opet lajkova
Hahahahahaha
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koja istina !Evolution87 je napisao/la:kad izgubimo onda slijedi: bosna se voli i kad gubi i kad vodi. I eto opet lajkova
meni je sve ureduElegant je napisao/la:Ima li jos neko problem da ne vidi one kockie sa lijeve strane, gdje bi trebali biti online prijatelji ?
imam jaElegant je napisao/la:Ima li jos neko problem da ne vidi one kockie sa lijeve strane, gdje bi trebali biti online prijatelji ?
moraju stalno srat' neštoElegant je napisao/la:Ima li jos neko problem da ne vidi one kockie sa lijeve strane, gdje bi trebali biti online prijatelji ?
intelektualciHigh je napisao/la:Ko još koristi facebook?
Ne znam koliko je to tacno,jer kod mene je novi profil,svega par meseci otvoren.Zenichanin je napisao/la:ko ima noviji profil kod njeg je sve normalno a kod starijih je ukinuto to
ja imam jedan profil koji je star 3 godine i na njemu nema tog,Devil je napisao/la:Ne znam koliko je to tacno,jer kod mene je novi profil,svega par meseci otvoren.Zenichanin je napisao/la:ko ima noviji profil kod njeg je sve normalno a kod starijih je ukinuto to![]()
Ne verujem da onaj stari ima veze sa njim.

Jaooo sto je mrsavadon_burza je napisao/la:Sudeci prema izgledu ova skroz desno vuce korijene iz Somalije