FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bagrcavi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bagrcavi » 14 sep 2012, 01:44

Pišeš gluposti i iznosiš laži.Al' dobro to je jedna od glavnih osobina navijača manjeg kluba u ovom gradu, koji od muke izmišljaju laži i raduju se tuđem neuspjehu.
DRUG NEBI TI PUNCA

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 14 sep 2012, 01:44

bagrcavi je napisao/la:Pišeš gluposti i iznosiš laži.Al' dobro to je jedna od glavnih osobina navijača manjeg kluba u ovom gradu, koji od muke izmišljaju laži i raduju se tuđem neuspjehu.
Tako je u pravu si i ?
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 14 sep 2012, 01:56

hearts je napisao/la:Nisam tebi ni postavio a čovjek je napisao ono šgto svi znamo kako se nekada borilo u drugoj ligi Zapad. Glede omalovažavanja ja bih možda nešto vaše i omalovažio ali nemam šta vi to sami uradite i ne peglajte ovdje po temi imate svoju temu diskutujte o onim ćefinima od dresova, reflektorima, Koldžo arenama popustite malo više
,Živimo li u prošlosti ?
cuj nemaš šta da omalovažavaš,pa imaš titule care,eto pocnimo od njih,imaš onda polufinale kupa uefa ,onda care imaš Željin stadion(kakav god da je u našem je vlasništvu ),imaš bruku stvari koje možeš omalovažavati, .. evo samo par stvari da ne kažeš da nemaš šta omalovažavati,i vjerujem ja da bi ti omalovažavao, jer si napaceno dijete koje dr.ka na Željine uspjehe ali razumijem te,nije ti lahko..
i ko si ti da mi kažeš šta cu raditi,na kojoj cu temi biti,kad kupiš forum onda određuj,a sad prvo pojedi hapicu pa na spavanje.. da se razumijemo nemam ništa protiv onih pravih navijača Sarajeva al mi ova djeca idu na živce,a te balavurdije ima na obje strane..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

hearts
Kontakt:

Post Postao/la hearts » 14 sep 2012, 02:19

Željooooo je napisao/la:
hearts je napisao/la:Nisam tebi ni postavio a čovjek je napisao ono šgto svi znamo kako se nekada borilo u drugoj ligi Zapad. Glede omalovažavanja ja bih možda nešto vaše i omalovažio ali nemam šta vi to sami uradite i ne peglajte ovdje po temi imate svoju temu diskutujte o onim ćefinima od dresova, reflektorima, Koldžo arenama popustite malo više
,Živimo li u prošlosti ?
cuj nemaš šta da omalovažavaš,pa imaš titule care,eto pocnimo od njih,imaš onda polufinale kupa uefa ,onda care imaš Željin stadion(kakav god da je u našem je vlasništvu ),imaš bruku stvari koje možeš omalovažavati, .. evo samo par stvari da ne kažeš da nemaš šta omalovažavati,i vjerujem ja da bi ti omalovažavao, jer si napaceno dijete koje dr.ka na Željine uspjehe ali razumijem te,nije ti lahko..
i ko si ti da mi kažeš šta cu raditi,na kojoj cu temi biti,kad kupiš forum onda određuj,a sad prvo pojedi hapicu pa na spavanje.. da se razumijemo nemam ništa protiv onih pravih navijača Sarajeva al mi ova djeca idu na živce,a te balavurdije ima na obje strane..
Dobro i ? Poenta ? kakve veze ima sa FK Sarajevo ovo sve što ti napisa a veliku većinu libo taki za ove tvoje navode ? Perete na ruke i dosadni ste uhvatite se svog kluba kanite drugih najveći ste i uživajte
SAMIR NUHANOVIĆ 66'

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 14 sep 2012, 02:50

Kakvi smorovi! :evil: :x :arrow: :arrow: 'Alo leteci medvjedici, odletite svega vam! :arrow: :arrow:
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

payton

Post Postao/la payton » 14 sep 2012, 08:40

exbabilon je napisao/la:@sa1946
Pa o tome ti i govorim, ne može Said bit najbolji igrač na osnovu kraja prošle i početka ove sezone. I onda kad počne rasprava vi povlačite nastupe Saida u Werderu, ne ide to tako. Said donio prevagu za Evropu, a Zeba za ubjedljivu duplu krunu, šta ćemo sad? O ovoj sezoni je smiješno i govoriti, 5 kola je iza nas, nikakve zaključke nije moguće donijeti, bar ne ako raspravljamo na ozbiljnom nivou. ;)
Zar nije logicno da igrac koji vrijedi potpise za Verder a a igrac koji manje vrijedi za tamo nakav ruski drugoligas.
Btw , tad je Sloboda uzela cifru za njega kao i za Mirzu Mesica. jel to hoces da kazes da je njemacki scauting losiji od naseg (kojeg mi uopste i nemamo). Jel hoces da kazes da su Saida uzeli u Verder tek onako/ Beslija je vrijedio i zavrsio je u Heartsu , Dzeko je vrijedio i zna se gdje je zvrsio....isto ko i bivsi..Pape , Mesa , Blaz itd itd
Da je Zeba bi priblizan saidu bio bi i u priblizno jakom klubu ko i Verder...e to ti je istina !!
YES.WE.DID.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 14 sep 2012, 08:48

Pusti Saida , on je već igrač Hajduka.
Momak nije ništa osvojio i samo to je činjenica.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 sep 2012, 08:51

England je napisao/la:Pusti Saida , on je već igrač Hajduka.

To je tvoj sanak pusti.Said jedva ceka derby na Kosevu,a onda sljedi.... :roll:

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 14 sep 2012, 08:54

Nije osvojio, u januaru odlazi, već je potpisao predugovor.Teško da će derbi ispuniti tvoja očekivanja, nama i bod igra, lakši raspored, a dolazi vam Velež koji vas je prošle godine izbacio iz trke, dva mjeseca od veleža ste bili u banani, el ono bila zadnja minuta.?

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 14 sep 2012, 09:00

Da sa Sidom ponekad ne popijem kahficu mozda bi ti i povjerovao. ;)

SA1946
Kontakt:

Post Postao/la SA1946 » 14 sep 2012, 09:03

Stigla jutros SMS porukica od FK Sarajevo. 8-)
Kakav nacin da ti pocne jutro 8-)
Dobar dan,Mi smo Sarajevo izvolite se braniti!

payton

Post Postao/la payton » 14 sep 2012, 09:07

Jedan dokaz ako imas...??
...a nemas nista 100%
YES.WE.DID.

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 14 sep 2012, 09:22

payton je napisao/la:

Jedan dokaz ako imas...??
...a nemas nista 100%
Rade Lasić ga nudi kao mladu.

mireRN
Kontakt:

Post Postao/la mireRN » 14 sep 2012, 10:08

Eh eto sad kad smo zakljucili da je Said svjetlosnim godinama ispred Zebe, i da ne ide nigdje za manje od 450 000 eura, nadam se da ce se strumfici vratit na svoju temu.

http://pokit.org/get/img/8a9538df659670 ... a64dee.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;, a evo i jedne slikice za englanda koji se na nasoj temi nudi ko mlada.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 14 sep 2012, 10:16

hearts je napisao/la: Dobro i ? Poenta ? kakve veze ima sa FK Sarajevo ovo sve što ti napisa a veliku većinu libo taki za ove tvoje navode ? Perete na ruke i dosadni ste uhvatite se svog kluba kanite drugih najveći ste i uživajte
Pa jarane ne valja ti to, prvo zakuhas sa onom slikom na ovoj temi, pa onda te mi peremo na ruke i dosadni smo.Kome je bitna konstatacija onog novinara na ovoj temi? Nikome vjerovatno, pa ukoliko je tako, zasto je, onda osim sa razlogom da provociras, postavljas?
Za zivot cijeli!

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 14 sep 2012, 10:49

Da ne bi danas slucajno otisli na trg Oslobođenja, bordo dan je odgodjen zbog vremenskih (ne)prilika.
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 14 sep 2012, 11:01

England je napisao/la:Nije osvojio, u januaru odlazi, već je potpisao predugovor.Teško da će derbi ispuniti tvoja očekivanja, nama i bod igra, lakši raspored, a dolazi vam Velež koji vas je prošle godine izbacio iz trke, dva mjeseca od veleža ste bili u banani, el ono bila zadnja minuta.?
Ma ti si jedan lazov,ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lazova i kao jednog od vodecih falsifikatora svega.Ti si jedan pokvareni lazov,monstrum i stalno lazes.Napravio si sada opet predtsavu ovdje jer to je tvoj cilj,ti si provokator,ti si mucki provokator.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 14 sep 2012, 11:13

soe je napisao/la:
England je napisao/la:Nije osvojio, u januaru odlazi, već je potpisao predugovor.Teško da će derbi ispuniti tvoja očekivanja, nama i bod igra, lakši raspored, a dolazi vam Velež koji vas je prošle godine izbacio iz trke, dva mjeseca od veleža ste bili u banani, el ono bila zadnja minuta.?
Ma ti si jedan lazov,ja tebe pamtim cijelo vrijeme kao lazova i kao jednog od vodecih falsifikatora svega.Ti si jedan pokvareni lazov,monstrum i stalno lazes.Napravio si sada opet predtsavu ovdje jer to je tvoj cilj,ti si provokator,ti si mucki provokator.
razbojniče ! :lol: ko da slušam Zdravka Mamića :lol:
DRUG NEBI TI PUNCA

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 14 sep 2012, 11:24

Said mozda jest igrac Hajduka na zimu za 450.000 eura ili na ljeto dzaba, tj kad mu istekne ugovor.
Kako god mi ili imamo pare ili imamo vrhunskog igraca cijelu godinu, na gubitku ne mozemo biti.Jedina bolja opcija je da na zimu produzi ugovor jos za godinu pa da ga na sljedece ljeto prodamo za jos vece pare (jer bi tad bio u boljem fizickom stanju) ili da odigra jos jednu godinu za nas, ali dosta i ovo.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 14 sep 2012, 11:33

Stole iz Bora je napisao/la:Da ne bi danas slucajno otisli na trg Oslobođenja, bordo dan je odgodjen zbog vremenskih (ne)prilika.
Zasto vrijedjas pitare, nije bordo dan, nego bordo DAY :!: :!: :!: :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, ANamelessGhoul, hazarder, mosarajvosa83, rimljanin90 i 32 gosta.