Jest ti yebeno do zenice doć, sjedi na voz i eto te. Neko te dočeka i sa namavedofeelgood je napisao/la:@Marsal To kralju, samo ostro![]()
Joj pa imal ovdje i ko iz SarajevaImal' kakih okupljanja vam' kod naske

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Jest ti yebeno do zenice doć, sjedi na voz i eto te. Neko te dočeka i sa namavedofeelgood je napisao/la:@Marsal To kralju, samo ostro![]()
Pa ne yebe mene Nadalfrankqqqqq je napisao/la:Jest ti yebeno do zenice doć, sjedi na voz i eto te. Neko te dočeka i sa namavedofeelgood je napisao/la:@Marsal To kralju, samo ostro![]()
Ima.vedofeelgood je napisao/la:@Marsal To kralju, samo ostro![]()
Pa đe sunce vam poljubimSA1946 je napisao/la:Ima.vedofeelgood je napisao/la:@Marsal To kralju, samo ostro![]()
![]()
Mi se okupljali protiv Liverpoola,bilo nas preko 20.
Na Skenderiji.vedofeelgood je napisao/la:Pa đe sunce vam poljubimSA1946 je napisao/la:Ima.vedofeelgood je napisao/la:@Marsal To kralju, samo ostro![]()
![]()
Mi se okupljali protiv Liverpoola,bilo nas preko 20.
99% da hocu.vedofeelgood je napisao/la:Pa hoš ici ti ? Joj vidis mogao sam protiv City-ija il Chelsea-ija doci![]()
Haj, praticu ovaj vamo forum pa cemo vidjeti
Polahko, ne forsiraj se. Diši dubokoGunner4 je napisao/la:Izjem i onaj BHT1 i sve sto rade na njemu! Cuj prenose Stoke Sity i Man Shity... Dva unistivaca fudbala. Jedni ga unistise finansijski a ovi drugi promasili profesiju!Ebo ih Dzeko i Begovic sve na toj televiziji! Pa zar za anti-fudbal da placamo preplatu?!?!?!?!
![]()
![]()
![]()
Tacno mi je zao sto Dzeko nedodje ljetos nama samo radi ovih situacija...
kralj haha. samo nek on ima vjeru u sebe, i doći će i golove. meni je dobar igračRosicky je napisao/la:"I’m coming in after someone who scored 30 goals last season, but who took eight years to reach that level." -Olivier Giroud
perspektivni stoperu borca(tetovo)...Marsal je napisao/la:bega_afc je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
o moj Boze
![]()
Ma nigdje ne zurim, samo me sportski promgram te televizije strasno nervira... Kada se sjetim kako su pre koju godinu prenosili po pet utakmica EPL za vikend, sve nedeljne derbije a sada jedva jednu... Nemaju para da odkupe, a placamo preplatu da bi gledali nista, da gledam cemer i jad sa nasih oranica koji se nazivaju stadionima... Cak ni LS nisu uspjeli odkupiti!!! EEE DRZAVNA TELEVIZIJA a krpe se entitetskim... Mala komercijalna tresh televizija im odnijela LS pred nosom. Istina bar ce komentatori biti zanimljiviji...vedofeelgood je napisao/la:Polahko, ne forsiraj se. Diši dubokoGunner4 je napisao/la:Izjem i onaj BHT1 i sve sto rade na njemu! Cuj prenose Stoke Sity i Man Shity... Dva unistivaca fudbala. Jedni ga unistise finansijski a ovi drugi promasili profesiju!Ebo ih Dzeko i Begovic sve na toj televiziji! Pa zar za anti-fudbal da placamo preplatu?!?!?!?!
![]()
![]()
![]()
Tacno mi je zao sto Dzeko nedodje ljetos nama samo radi ovih situacija...![]()
@SA1946 Dobro brate, ja necu moci ovaj vikend al onaj tamo cu 99% moci
Slusam ja metal ... Ali odavno smo ugrozena vrsta na ovim prostorima...nedim1993 je napisao/la:imal ovde ko da ne sluša ovaj turbo folk ?![]()
jes da je off al me zabrinjavate, stalno neke hakale se objavljuju po pdf
Okorjeli roker, kojeg doduše ponekad Lepa Brena, Vesna Zmijanac, Neda Ukraden ili u krajnjem slučaju kafana izbace iz takta.nedim1993 je napisao/la:imal ovde ko da ne sluša ovaj turbo folk ?![]()
Ja slusam Rock i Metal,ali ovaj nemoj se zabrinjavat sto se turbo shita tice on ce otici kako je i dosao,brzo i ne primjetno!..nedim1993 je napisao/la:imal ovde ko da ne sluša ovaj turbo folk ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.