Po meni ono sto nama najvise fali je konstantan suter, tj. stari Uros Tripkovic, ali mislim da on vise nikad nece biti onaj stari.
Takodje veoma me razocarao Marko Keselj, koliko sam od tog momka ocekivao, on me razocarao da to ne mogu opisati.
Rasic ne moze pogoditi za tri da sutra haman 100 puta, NULA takodje!
Andjusic mi je skroz nedefinisan igrac, i ne zasluzuje biti u reprezentaciji nikako al bas.
Bjelica je na kraju kvala pokazao znake zivota i ova sad sezona ce biti izuzetno vazna za njega, nadam se da ce eksplodirati, imam neki pozitivan osjecaj.
Takodje Musli ne zasluje trenutno reprezentativni dres, Stimac takodje nije kalibar za repku ali po meni je najborbeniji u timu i mislim da je ako nista bar zbog toga opravdao poziv.
Od Nedovica ocekjem najvise ove sezone, samo ako bude imao minutazu (nema mu vise Karija nad glavom), kvalifikacije je odigrao odlicno.
Paunic zivotinja u odbrani, u napadu zna ubosti, mislim da ce on biti u rosteru u Sloveniji sigurno.
I takodje od ovog grobarcica Lucica ocekujem mnogo, samo ne protiv Zvezde.
Za ostale sto su igrali kvalifikacije nemam neke posebne impresije, niti su impresionirali, niti razocarali, bar mene.
Koliko ja znam za Rakovica je na kraju ispala neka frka, nije se pojavio na pripremama koliko znam, sta je razlog bio?
Od potencijalnih igraca tu je nova akvizicija CSKA Micov, Markovic koji je izostao zbog povrede, pa kao sto sam napisao vec stari Uros Tripkovic, Kosta Perovic, Raduljica...
I na kraju NOVICA UBICA, samo Boze da se vrati u formu pa neka to bude i u Partizanu, on itekako fali.
I da aBd Keselj nadje klub gdje ce imati dosta prostora, pa da dodje do sebe malo, ovako je totalno beskoristan, stari vuk Dusan Ivkovic ce to sve upakovati kako treba, uopste ne sumnjam.
Treba nam pravi lider u svakom trenutku, Teodosic ima predispozicije za to, ali ipak mu uvjek nesto fali, gubi velike kluspke utakmice, nekad je pravi indijanac, ali ja jos vjerujem u Tea.