ova kisa u banja luci nece stati jos tri dana, a imam suhu da ce ruffin "iznenaditi"..koji sam ja peh..nevjerovatno

hanescu sutra naravno, mogli ste to prije tri sata objaviti.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Pridruzujem seEvolution87 je napisao/la:yebem ti finski hokej
Da, sve je pogođeno, zaboravio sam naglasiti da ne volim zaokruživati pogođene dok se ne završi posljednji par na tiketu.jasko_juve je napisao/la:frajer je sve pogodio,ostalo mu samo jos Real i PSG..adox je napisao/la:Iskreno volio bi da prođeš svih 9 u razradi i fixeve,ali ovaj MLB je krajnje čudna biljka.badblueboylivno je napisao/la:Sistem 8/9.
Takodjer i za svicarski hokej...dr.van nostrand je napisao/la:Pridruzujem seEvolution87 je napisao/la:yebem ti finski hokej![]()
Lillehammer pregazen
bitno da smo ga uhvatiliAOC je napisao/la:Interesuje me jedna stvar, jel zna netko kako je mogao nestati tip koji sam postavila za Billere-Montpellier (H2-8,5), trazim ga svuda ali izgleda da je izbrisan ili je doslo mozda do neke tehnicke greske na forumu?
Vidim ja ti ne odgovarasAOC je napisao/la:Interesuje me jedna stvar, jel zna netko kako je mogao nestati tip koji sam postavila za Billere-Montpellier (H2-8,5), trazim ga svuda ali izgleda da je izbrisan ili je doslo mozda do neke tehnicke greske na forumu?
Hvala Delpiero, nisam znala za to, znaci sad rukometni tipovi tamo se postavljaju?, nisam bas usla u stos ovdje na forumu ali izgleda da cu morati postavljati svki tip sa objasnjenjem u svoje odjeljenje, malo pomalo pa ce skontati sve10DelPiero je napisao/la:Vidim ja ti ne odgovarasAOC je napisao/la:Interesuje me jedna stvar, jel zna netko kako je mogao nestati tip koji sam postavila za Billere-Montpellier (H2-8,5), trazim ga svuda ali izgleda da je izbrisan ili je doslo mozda do neke tehnicke greske na forumu?![]()
Prebacili su ga ovdje![]()
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... 3#p1973043" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala
E pa onda brani fixeve,singliraj oba u dvoznake i pare su tvoje.badblueboylivno je napisao/la:Da, sve je pogođeno, zaboravio sam naglasiti da ne volim zaokruživati pogođene dok se ne završi posljednji par na tiketu.jasko_juve je napisao/la:badblueboylivno je napisao/la:Sistem 8/9.
frajer je sve pogodio,ostalo mu samo jos Real i PSG..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.