Ćiro Blažević

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

fahrenheit
Kontakt:

Re: Ćiro Blažević

Post Postao/la fahrenheit » 30 sep 2009, 16:08

harishp je napisao/la:
fahrenheit je napisao/la:Fifina ljestvica ce biti zbog baraza objavljena 16. oktobra, ali ni to nam ne moze pomoci, jer nema absulutno nikakve sanse da udjemo medju nosioce...tako da se treba pripremiti za neku fudbalsku velesilu ;)
Ako je tako,sanse i postoje u zavisnosti sta ce Grcka da napravi.Jer pobjeda na strani i pogotovo pobjeda nad Spancima bi nam hrpu poena donjela.Dok bi ove favorite svaki poraz vratio unatrag.
"16. oktobra bo objavljena nova jakostna lestvica FIFA, ki bo determinirala položaj reprezentanc v dveh jakostnih bobnih za dodatne kvalifikacije, 19. oktobra pa bo v Zurichu na sporedu še žreb parov dodatnih kvalifikacij."

ma sve je to tako, al trebaju oni sve izgubiti, a mi obe pobjediti...treba razmisljati realno, kamoli srece da se to desi, al nema od toga nista
"Like a krme in Teheran."

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 30 sep 2009, 17:48

harishp je napisao/la:
fahrenheit je napisao/la:Fifina ljestvica ce biti zbog baraza objavljena 16. oktobra, ali ni to nam ne moze pomoci, jer nema absulutno nikakve sanse da udjemo medju nosioce...tako da se treba pripremiti za neku fudbalsku velesilu ;)
Ako je tako,sanse i postoje u zavisnosti sta ce Grcka da napravi.Jer pobjeda na strani i pogotovo pobjeda nad Spancima bi nam hrpu poena donjela.Dok bi ove favorite svaki poraz vratio unatrag.

Ako Grcka i Portugal ispadnu iz kvalifikacija sto uopste nije nemoguce, otvara se jedno mjesto medju nosiocima baraza. Na to mjesto onda pretendiraju Irska, Svedska, BiH, Slovenija i Latvija, tim redoslijedom prema trenutnoj listi. Sve ove reprezentacije su relativno blizu jedna drugoj na listi.

Ako Irska ne pobjedi Talijane mi pobjedom protiv Spanaca gotovo sigurno preskacemo Svedsku i Irsku, dakle postoje neke teoretske sanse.

Kljucne utakmice, pored nasih u oktobru, ce biti Grcka-Latvija, Danska-Svedska i Irska-Italija.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 30 sep 2009, 18:01

ĆIRO: ZEC IMA BLOKADU
Piše: M. Dautbegović
Srijeda, 30.09.09. 17:40.

Na danas objavlljenom spisku reprezentativaca Bosne i Hercegovine za utakmice kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo naredne godine nema mladog Ermina Zec.
Trener hrvatskog Šibenika Branko Karačić pun je riječi hvala za svog napadača, kojeg smatra ponajboljim igračem HNL, ali Ćiro Zeca nije uvrstio na spisak.

"Znam ja o Zecu mnogo. Već je bio pozivan ranije. Kada sam ga u Rijeci uveo da nam donese preokret na terenu, on je zablokirao, pa nije mogao ni potrčati. To je dubok problem psihološke prirode, ta blokada, a to što Karačić kaže nabijem ja na neku stvar" ( :lol: ), rekao je selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević na pitanje zašto među pozvanima nije i Ermin Zec.
Kako odgovoriti na ovo?

ahmic
Kontakt:

Post Postao/la ahmic » 30 sep 2009, 18:32

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 okt 2009, 02:54

Go­di­na­ma smo pi­sa­li, na­jav­lji­va­li is­to­rij­ske uta­kmi­ce. Ma­kar je iza nas šest ci­klu­sa, ugla­vnom ne­us­pje­šnih, sa­mo su dvi­je bi­le is­to­rij­ske. “Maj­sto­ri­ca” pro­tiv Dan­ske na Ko­še­vu i u na­re­dnom ci­klu­su po­slje­dnji su­sret sa SCG na Ma­ra­ka­ni. U oba slu­ča­ja, po­bje­da nas je vo­di­la ka naj­ve­ćem us­pje­hu.

Da smo po­bje­di­li Dan­ce, di­rek­tno bi se pla­si­ra­li na Evrop­sko prven­stvo u Por­tu­ga­lu 2004. go­di­ne. Na Ma­ra­ka­ni nam je tre­ba­la po­bje­da za ba­raž. U oba na­vra­ta Blaž Sli­ško­vić je bio se­le­ktor, u oba na­vra­ta je izos­tao re­zul­tat.

Pro­tiv Da­na­ca smo odi­gra­li (1:1), a na Ma­ra­ka­ni smo mi­ni­mal­no (1:0) po­ra­že­ni. I pro­tiv Dan­ske i Srbi­je bi­lo je neo­bjaš­nji­vih akro­ba­ci­ja sa sas­ta­vom. Na Ko­še­vu kon­tra Dan­ske u po­če­tnoj pos­ta­vi ni­je bi­lo El­vi­ra Ba­lji­ća, a na Ma­ra­ka­ni se od star­ta po­ja­vio “ni­čim iza­zvan” Ser­gej Ja­ki­ro­vić. Zvjez­dan Mi­si­mo­vić je bio na klu­pi, a dru­gi Ser­gej, Bar­ba­rez, igrao li­be­ra! Ni­ko ne mo­že ospo­ri­ti Sli­ško­vi­ću že­lju da izne­na­di su­par­ni­ka, ali eg­zbi­ci­je smo sku­po pla­ti­li.

Evo, se­dmi je ci­klus i na klu­pi je Mi­ro­slav Bla­že­vić, is­ku­san, do­ka­zan, zna­njem pot­ko­van i u osmoj de­ce­ni­ji izni­mno am­bi­ci­ozan. Ka­ko sam pri­zna­je že­li u “jesn ži­vo­ta” os­tva­ri­ti svo­je ka­pi­tel­no dje­lo. Ni­kom od se­le­kto­ra BiH (Mu­zu­ro­vić, Mu­šo­vić, Ha­dži­be­gić, Smaj­lo­vić, Sli­ško­vić, Mu­zu­ro­vić, Ko­dro) ni­je uspio da izbo­ri ba­raž, a ka­mo li pla­sman na EP ili SP. Bla­že­vić je naj­bli­ži tom ci­lju. Na tom pu­tu sto­ji Es­to­ni­ja.

A, se­le­ktor je za­bri­nut. Ova­ko je ju­čer zbo­rio.

- Na­ra­vno da sam za­bri­nut. Do­da­tno me za­bri­nuo En­ver Lu­gu­šić, ko­ji je pre­nio ra­spo­lo­že­nje je­dnog es­ton­skog re­pre­zen­ta­tiv­ca ko­ji igra u Ki­ni. Ka­že, mo­ra­ju spra­ti sra­mo­tu zbog 7:0 u Ze­ni­ci. I uči­nit će sve da nam za­gor­ča­ju ži­vot - upo­zo­ra­va Bla­že­vić, ko­ji je pres­si­cu po­čeo o na­vi­ja­či­ma.

- U kon­ta­ktu sam sa na­vi­ja­či­ma, sa na­šim pri­ja­te­lji­ma i na­šim kri­li­ma. Oni su ne­izos­ta­vni i bez nji­ho­ve po­mo­ći ne­ma us­pje­ha. Ni­ko od njih ne že­li je­dnom ne­smo­tre­nom ges­tom do­ves­ti u pi­ta­nje naš pro­jekt. Ja to znam.

Do­ta­kao se i Tur­ske.

- Zna­te da ra­ni­je ni­sam pri­da­vao paž­nju Tur­skoj. Bi­li su opi­je­ni tre­ćim mjes­tom, ve­li­kim us­pje­si­ma ko­je su bi­lje­ži­li pro­te­klih go­di­na. Opi­je­ni sla­vom, oni su ki­ksa­li pro­tiv Es­to­ni­je i Bel­gi­je. Iako vam ka­žem da su Tur­ci ve­le­si­la, ni­šta sla­bi­ji, ako ne i ja­či od Špa­ni­je.

O Bel­gi­jan­ci­ma, ova­ko go­vo­ri…

- Oni su u ra­su­lu, za­to se i ne uz­dam pre­tje­ra­no u nji­ho­vu po­moć.

O svo­jim pu­le­ni­ma.

- Na­ra­vno da sam sre­tan zbog do­brih iga­ra Pja­ni­ća, Ibi­še­vi­ća, Dže­ke, Spa­hi­ća, Ibri­či­ća…

Svjes­tan je da je ve­li­ki broj kar­to­na u na­šem ti­mu.

- Ne smi­je bi­ti kal­ku­li­ra­nja i ču­va­nja za Špa­ni­ju. U Ta­li­nu će­te vi­dje­ti 11 la­vo­va.

Vje­ru­je da mo­že­mo i da­lje od ba­ra­ža.

- Vje­ru­jem, jer znam da su ovo naj­bo­lji lju­di, go­vo­rim to i u Za­gre­bu. I još ne­što; ci­je­la Evro­pa na­vi­ja za nas da baš mi zbog ne­sre­će ko­ja nas je za­de­si­la ode­mo na Mun­di­jal - izja­vio je Mi­ro­slav Bla­že­vić, ko­ji će u su­bo­tu prvi put, od­ka­ko je se­le­ktor, u Bun­de­sli­gu, da vi­di na­še aso­ve.

Se­le­kto­rov po­pis

Kao što smo na­ja­vi­li na se­le­kto­ro­vom po­pi­su se na­la­zi igra­či ko­ji su do sa­da nas­tu­pa­li u kva­li­fi­ka­ci­ja­ma. Evo svih: Ha­sa­gić, Su­pić, Be­go­vić, Spa­hić, Mra­vac, Ja­hić, Mir­vić, Pan­dža, Na­da­re­vić, Ber­be­ro­vić, Da­mja­no­vić, Mu­ra­to­vić, Šti­lić, Sa­li­ho­vić, Pja­nić, Mu­sli­mo­vić, Mi­si­mo­vić, Baj­ra­mo­vić, Ibri­čić, Ra­hi­mić, Vla­da­vić, Ibi­še­vić, Dže­ko, Hrgo­vić.

Plan do Es­to­ni­je

U Es­to­ni­ju se pu­tu­je u pe­tak, na odre­di­šte u Ta­lin sti­že se u 15.30, uta­kmi­ca je u su­bo­tu, a po­vra­tak u ne­dje­lju. Bla­že­vić će svo­je pu­le­ne tes­ti­ra­ti pro­tiv sa­ra­jev­ske Bo­sne, čla­na Dru­ge li­ge Cen­tar. Na­kon Es­to­ni­je, se­le­ktor će po­sla­ti svo­je iza­sla­ni­ke u Ora­šje, gdje će igra­ti A - 2 re­pre­zen­ta­ci­ja pro­tiv do­ma­ćeg Haj­du­ka i slav­lje­ni­ka, ko­ji pro­slav­lja 90 go­di­na pos­to­ja­nja.

O Me­du­nja­ni­nu

NS BiH je po ko zna ko­ji put po­ka­zao in­ter­nost ka­da su u pi­ta­nju bh. ta­len­ti i igra­či ko­ji igra­ju u dru­gim re­pre­zen­ta­ci­ja­ma, kao što je re­ci­mo Ha­ris Me­du­nja­nin, prvo­ti­mac Va­lja­do­li­da. Umjes­to se­le­kto­ra, go­vo­rio je Mu­nib Uša­no­vić.

- Sa­vez ni­šta ne ra­di pri­je ne­go što do­bi­je od se­le­kto­ra upu­te. Ta­ko je i u ovom slu­ča­ju - bra­nio se Uša­no­vić.

Ja­dno, ža­lo­sno i na­ka­ra­dno. Ka­ko se­le­ktor Bla­že­vić mo­že zna­ti za, re­ci­mo ta­len­te od pe­tna­est, še­sna­est go­di­na po Evro­pi ili za dra­gu­lja Vu­čki­ća ko­ji igra za Nju­kasl. Ni Sla­ven Bi­lić ni­je po­zvao Cvi­ta­ni­ća, ali je HNS na če­lu sa Vlat­kom Mar­ko­vi­ćem, oti­šao na no­ge Ar­gen­tin­cu hrvat­skih ko­ri­je­na i za sva vre­me­na ga “za­ro­bio”. Ta­ko to ra­de ozbi­ljni sa­ve­zi.

San
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 05 okt 2009, 21:58

Nije Ciro budala, nimalo. Danas sa rajom na protestu a sutra ce igrace nabrijati da pobjede i Estoniju i Spaniju za sjecanje na Vedrana. Skolski primjer motivatora.

Ćiro na protestima, blokada se nastavlja

slika

Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo i Nogometnog kluba Željezničar, koji su još okupljeni u centru Sarajeva, traže od nadležnih informacije o svojim prijateljima koji su ostali zadržani u Širokom Brijegu.

Prisutnima se ranije obratio potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo, koji se potom uputio u Mostar da obiđe povrijeđene i u Široki Brijeg da razgovara sa Zvonkom Jurišićem, premijerom Zapadnohercegovačkog kantona.

Selektor nogometne reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević rekao je da 'ovo treba da se dostojanstveno održi, bez eskalacije sukoba širih razmjera'.

Ćiro je također rekao da je atmosfera u samoj reprezentaciji narušena nakon ovih događaja jer su sami igrači jako potreseni ovim događajem, i pozvao je organe vlasti da što prije riješe ovaj slučaj i pronađu počinioce.

Prema nekim navodima, navijačima bi se trebala pridružiti i grupa navijača Veleža koji su navodno na putu ka Sarajevu. Još uvijek nije poznato kada bi blokada mogla biti okončana.

chupo_tm87_travnik
Kontakt:

Post Postao/la chupo_tm87_travnik » 05 okt 2009, 22:24

Dado je napisao/la:Nije Ciro budala, nimalo. Danas sa rajom na protestu a sutra ce igrace nabrijati da pobjede i Estoniju i Spaniju za sjecanje na Vedrana. Skolski primjer motivatora.

slika

Navijači Fudbalskog kluba Sarajevo i Nogometnog kluba Željezničar, koji su još okupljeni u centru Sarajeva, traže od nadležnih informacije o svojim prijateljima koji su ostali zadržani u Širokom Brijegu.

Prisutnima se ranije obratio potpredsjednik Federacije BiH Mirsad Kebo, koji se potom uputio u Mostar da obiđe povrijeđene i u Široki Brijeg da razgovara sa Zvonkom Jurišićem, premijerom Zapadnohercegovačkog kantona.

Selektor nogometne reprezentacije BiH Miroslav Ćiro Blažević rekao je da 'ovo treba da se dostojanstveno održi, bez eskalacije sukoba širih razmjera'.

Ćiro je također rekao da je atmosfera u samoj reprezentaciji narušena nakon ovih događaja jer su sami igrači jako potreseni ovim događajem, i pozvao je organe vlasti da što prije riješe ovaj slučaj i pronađu počinioce.

Prema nekim navodima, navijačima bi se trebala pridružiti i grupa navijača Veleža koji su navodno na putu ka Sarajevu. Još uvijek nije poznato kada bi blokada mogla biti okončana.
skidam kapu....

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 okt 2009, 22:29

Dado je napisao/la:Nije Ciro budala, nimalo. Danas sa rajom na protestu a sutra ce igrace nabrijati da pobjede i Estoniju i Spaniju za sjecanje na Vedrana. Skolski primjer motivatora.

slika

bravo cironi..kapa dolje...svaka ti bila...
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

don Ciro
Kontakt:

Post Postao/la don Ciro » 06 okt 2009, 10:45

CIRO CIRO CIRO MAJSTORE

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 06 okt 2009, 10:57

Od 1996 godine pratim reprezentaciju i okupljanja fudbalske reprezentacije. Nikad tužniji prvi dan priprema. Ranijih godina igrači su prvog dana pričali o pobjedama, porazima, golovima u svojim ligama. Dolaske je uvijek krasila vesela atmosfera.

Jučer samo jedno pitanje. Kako koji igrač dolazi pita: Kako, čime, zašto je ubijen navijač? Ni Miroslav Blažević ne pamti gori, teži, tužniji prvi dan priprema. Noć bez sna. Selektor je zaplakao kada je čuo da je ubijen navijač. U takvom je stanju dočekivao svoje lavove. Dočekivao, tješio i hrabrio.

"Ja nisam onaj kakav bih trebao biti. Ja sam bespomoćan. Nemam snage, ne smijem klonuti, jer sam vođa. Sve je ovo drugačije od onog što sam planirao. Pripremao sam se za Estoniju, analizirao svaki detalj, popunio svaku minutu programa, a sada uopšte ne mogu misliti na Estonce. Kakva Estonija kada je smrtno stradao mladić. Ugašen je jedan mladi život, fudbalska poklonika. Ne znam kako ću i sam dočekati noć i novo jutro", pričao je Blažević.

I jučer kao i svakog okupljanja selektor je bio na dispoziciji svim novinarima u regionu. Pozivao je na mir, na spuštanje tenzija, na zajedništvo...

Trener svih trenera jučer je bio skrhan, ali odlučan da istraje na svom putu. Da pobjedama donese malo sreće, radosti, mira Bosancima i Hercegovcima. Sinoć je u nesvakidašnjoj atmosferi održan trening u Hrasnici, koji nisu odradili svi. Povrijeđeni igrači bili su podvrgnuti specijalnom tretmanu, a Miralem Pjanić će se treninzima priključiti tek danas.

Miralem Pjanić je uz dopuštenje selektora, ostao na pregledima u Lionu. Muči ga neki živac pa su mu klupski doktori, sigurnosti radi, preporučili pregled. On će već danas biti na treningu sa svojim saigračima. Pjanić, zbog dva žuta kartona nema pravo nastupa u Talinu, ali će kandidovati za susret sa Španijom. Zbog Pjanića u Sarajevo dolazi jedna novinarska ekipa iz Francuske, koja pravi specijalnu reportažu o bh. asu.

Juče je bio zaista težak dan za selektora Blaževića. Tužan je bio i zbog sportskih vijesti.

"Na našu žalost, Sejad Salihović neće igrati protiv Estonije. On mora na operaciju prepona. Povrijedio se baš kada je u formi i kada sam ga planirao postaviti na njegovu pravu poziciju, bliže golu gdje dolazi do izražaja njegov pas, razorni udarac. Moram opet Ibričića uigravati na boku", požalio se Blažević.

U moru tužnih vjesti jedna je dobra. Selektor Blažević je naredio odjelu za međunarodne odnose da hitno pošalje poziv Harisu Medunjaninu. Nažalost, male su, skoro nikakve šanse da prvotimac španskog Valladolida debituje protiv Estonije ili Španije, jer je neophodno izvršiti potrebnu proceduru. Medunjanin, istina, ima bh. pasoš, ali i sportsko državljanstvo Holandije, za čiju je reprezentaciju sakupio dvadesetak nastupa u mlađim selekcijama. Sa U -19 i mladom reprezentacijom bio je prvak Evrope. Međutim, važno je da se napokon neko sjetio Medunjanina, koji je nedavno u razgovoru izjavio kako godinama čeka poziv iz N/FS BiH.

Kenan Hasagić je spreman, zaliječen i potpuno oporavljen. Jučer je odradio trening i najavio povratak na gol. Hasagić je najbolji poslijeratni golman u BiH. Povrede su ga omele da se iskaže u punom svjetlu. Njegov povratak dat će novo samopouzdanje našem timu. Mora se priznati da je u njegovom odsustvu sjajno branio Nemanja Supić, koji će zbog kartona pauzirati protiv Estonije. Na klupi će u Talinu sjediti Asmir Begović.
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 06 okt 2009, 11:15

mislim da imamo sansu da gledamo odlicnu predstavu cire kao motivatora. tu je najjaci , i da me neko pogresno ne shvati, on iz ovakvih situacija izvlaci maximum. voljeli ga mi ili ne, izjave zadnja dva dana kao i njegovi postupci su vise nego sjajni.
ciro svaka cast
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 06 okt 2009, 12:26

Sad gledam dnevnik u 12 i prikazuju prosvjede u Širokom Brijegu a tamo u pozadini "navijači" skandiraju "Ćiro pe.de.ru, Ćiro turčine napuši se k...." :roll: Kakve veze ima Ćiro s onim što je desilo? Svašta!

ccc pa ni nogomet ne može povezati ljude, zavist i ljubomora (nacionalizam) ipak prevladaju...kad je neko dno ljudskog društva džaba ti sve. Da u ovoj državi svi zlatnim kašikama jedemo opet bi nacionalizam i mržanja vladali jer smo mi takvi, *ebi ti nas i Bosance i Hercegovce... (čast izuzetcima i poštenim ljudima, takvih je na svim stranama)

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 06 okt 2009, 12:42

Alucard je napisao/la:Sad gledam dnevnik u 12 i prikazuju prosvjede u Širokom Brijegu a tamo u pozadini "navijači" skandiraju "Ćiro pe.de.ru, Ćiro turčine napuši se k...." :roll: Kakve veze ima Ćiro s onim što je desilo? Svašta!

ccc pa ni nogomet ne može povezati ljude, zavist i ljubomora (nacionalizam) ipak prevladaju...kad je neko dno ljudskog društva džaba ti sve. Da u ovoj državi svi zlatnim kašikama jedemo opet bi nacionalizam i mržanja vladali jer smo mi takvi, *ebi ti nas i Bosance i Hercegovce... (čast izuzetcima i poštenim ljudima, takvih je na svim stranama)
zavidne duse mogu da nam puse...ciro legendo junacino nasa.......

hajmo zmajeviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...
rasirite svoja krila i poletite u visine.....
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 okt 2009, 14:28

Alucard je napisao/la:Sad gledam dnevnik u 12 i prikazuju prosvjede u Širokom Brijegu a tamo u pozadini "navijači" skandiraju "Ćiro pe.de.ru, Ćiro turčine napuši se k...." :roll: Kakve veze ima Ćiro s onim što je desilo? Svašta!

Ma u Sirokom nemogu ni svoje ostale po vjeri Hercegovce.A kamoli neke druge.Oni si jos u 16 vjeku i glume Ajduke.samo sto su ih oni konvoji ,,obogatili,,Bas su pravi ,,skripari,,
A Ciro itekako zna biti ponekad zlopamtilo i iako se cini ne zaboravlja neke uvrede.
Sam je izjavio da se u Zenici ljepse osjecao nego u Zagrebu ili Splitu.
a plus sto su ga nakon svega u HNS sutnuli i rekli da je star.
Imam osjecaj da i on prizeljkiva Hrvatsku i da im zajedno sa nasim lavovima pokaze ko je star i omatuvio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 okt 2009, 17:18

harishp je napisao/la:Imam osjecaj da i on(Ciro) prizeljkiva Hrvatsku i da im zajedno sa nasim lavovima pokaze ko je star i omatuvio.
Slazem se.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 06 okt 2009, 17:37

a evo sta mu Skripari pjevaju.....joj stoke sve nisu nacionalisti a onda "ubi baliju" i "ciro ****"

http://www.vecernji.hr/vijesti/ubojica- ... anak-30059
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 06 okt 2009, 18:01

forza je napisao/la:a evo sta mu Skripari pjevaju.....joj stoke sve nisu nacionalisti a onda "ubi baliju" i "ciro ****"

http://www.vecernji.hr/vijesti/ubojica- ... anak-30059
Jos bolje-Inace pravi Hrvati nemogu ocima smisliti ove Skripare i Skutore i zapadne Hercegovce-prodaju tor koza i eto ih u Split i Zagreb.I dan danas ih zezaju da kad dodju u Zagreb i kupe novi stan,umjesto wc solje kontaju da je bunar :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

ZEno.T.
Kontakt:

Post Postao/la ZEno.T. » 06 okt 2009, 18:06

Salihovic ce igrati !!!!!!
12.9.2009.

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 06 okt 2009, 22:22

Odgodio trening
Ćiro na htv-u sad priča se legendo!!!!
Fi hajati.
GO Bosno.

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 06 okt 2009, 23:17

vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.