Čekaj, kad je bila anketa? Je l' ti znaš da dosta pažnje trenutno privlači Said? U Prijedoru svršavali kad je ušao, bunili se jer su htjeli vidjeti njega na terenu, bukvalno su zbog njega i bili na utakmici. Ja ne znam kakav ti moraš slučaj biti da omaložavaš i iksaš sve što je uradio dosad za Sarajevo, a bukvalno je nedavno došao. Dok se slikao sa Selimovićem onako debeo i nikakav, šale ste zbijali o njemu i Sarajevu, da dovodimo svašta, a kasnije vas momak na derbiju ponizio u uvukao i gol onog vašeg travara, ponizio ga driblingom. Protiv Levskog su svi vidjeli šta je uradio, kasnije su svi vidjeli s kim imaju posla i uvijek bio u sendviču, ali se ipak trudio i pravio ih budalama. A ta vaša filozofija za dovođenje i prodaju igrača je smiješna postala, isto kao da su životinje igrači, a ne ljudi. Meni je drago što je Sarajevo pustilo za siću Adilovića, momak je zaslužio zaraditi za život, borio se za naš dres, to je za pohvalu, a ne mučiti igrače i protiv njihove volje ih držati ovdje. I tako dalje, i tako bliže.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.